Söndag

Som så många gånger förr så har helgbestyren tagit över och jag har inte ägnat tid vid datorn, därav blir bloggen tyst- både på gott & ont.

I vilket fall så sitter jag här nu, tillbaka i skåneland och ensam precis som alltid. Tog ett tidigare tåg hem idag för att slippa 1,5 timmes väntan i Alvesta, hade varit extra jobbigt med tanke på att Enzo var med också.
Helgen har varit bra, precis som alltid med dig. Fredagen blev lugn, A lagade mat och därefter så lade vi oss i sängen och säckade ihop framför svensson svensson , Rickard  & Andreas kom förvisso på besök lite senare, vi satt och snackade och därefter var det sängen som gällde.
I lördags så blev det fest hos Calle & därefter stan och idag spenderade jag några timmar på ett tåg.

Har lite att fixa ikväll så jag tänkte snart bege mig för att undvika att klockan ska bli så mycket, dessutom så hoppas jag på att det är något bra på tv ikväll som jag kan fördriva tiden med till dess att jag kan slockna.
God kväll söta vänner!

Om vi förlorar varandra i vimlet så minns att jag står, bakom dig

Jag har sagt det tidigare men jag upprepar det.
Som den stressmänniska jag faktiskt är så har dagen gått i ett och jag kan inte ens andas ut ännu, jobbigt nog.
Visserligen gick skolan i måttligt lugn takt men sen var det ett i ett i ett och det tär på mig som bara den :/ Nu är första biten över och jag hoppas att resterande bitar också är det snart, för även om det inte syns så finns det där.

När det var över så tog jag snålskjuts upp till söta Alexandra där Emmie också befann sig, vi fick börja med att gå till kometen för att köpa rätt färg och därefter var det full gång och nu är jag hemkommen med lååångt hår. Har precis duschat och känner mig stressad som en gris nu, har inte packat till imorgon, vet inte vad jag ska ha med mig, jag måste plocka i ordning fixa ner Enzo's saker, ja herregud. Det är tur att natten är lång.

Nu måste jag rusa, hoppas ni har det bra där ute i höstmörkret.
Kram


Ett ständigt krig mellan att orka och att inte orka..

Vi aggerade frisörsalong till dess att klockan passerat fyra, det var mysigt skoj och allt det där.
Mitt hår blev brunt och det känns kortare, Kärstins hår blev rött men hon tyckte inte det bytte färg trots att det faktiskt gjorde det även om det inte blev någon dramatisk förändring.

Timmarna har snurrat på fort, vi har hunnit vara hos djurdoktorn med Enzo, så duktig han var :) dessutom hann jag inom apoteket för att köpa frontline till honom, så nu är han nästan säker igen och det känns skönt.
På vägen hem hemtade jag ut min nya väska och det kändes skönt, får plats med massvis i den känns det som och det är ju såklart hur bra som helst.

Det där kriget som pågår mellan att orka och inte orka ser idag mörkt ut, jag är så trött på allting, jag är arg, besviken OCH framförallt ledsen på dig. Du lyssnar inte på mig och jag ger snart upp att ens försöka förklara och då är vi tillbaka där vi började, en boll som ständigt rullar fram och tillbaka.

Ge mig bara lugn & ro, jag vill inte ens imorgon för det blir bara så tryckt och allt blir helt galet.
Just ikväll hade jag behövt vara helt ensam och då är det synd att man inte bor själv!
Nu blir det mat och sen är det final av project runway, heja!

godkväll.

Visst finns mirakel och för mig är det faktiskt du..

Härliga onsdag, jag älskar min lediga dag mitt i veckan. Dessvärre så känner jag på mig att risken finns att jag blir tvingad att gå till skolan några onsdagar när allt kommer omkring, men jag håller tummarna för något jobb blev det tydligen inte då världsutställningen kostade för mycket pengar för samtliga.

Idag kommer min skolväska som jag införskaffat mig, så jag hoppas på att jag & mam hinner ner och hämta den innan vi ska på veterinärbesök med min sötplutt som idag ska vaccineras, måste dessutom ner till apoteket och köpa frontline till honom också. Tiden kommer inte riktigt räcka till, för om ungefär en halvtimme kommer Skrupi & Kärstin inklampandes och idag ska vi aggera egen frisörsalong, kan nog bli många skratt.
Känner att jag måste klippa till det och framförallt färga innan jag ska i med det lååånga :) Är lite spänd på hur det kommer bli och förmodligen så kommer det känns lite konstigt i början, men jag ser fram emot det.

Nej, om jag kanske skulle kika på det jag egentligen gick in för att titta på.
På återseende kära vänner

Vackert förfallen

Och plötsligt så räckte inte tiden till, eller så var det helt enkelt så att det var jag som inte räckte till men i vilket fall så är jag här nu.

Håkan Hellström strömmar ur högtalarna och jag känner mig nostalgisk, vill ha tillbaka den där kvällen med Caisa på mejeriet i Lund, eller förra året på Liseberg, min & albins dag, Håkan var bäst den kvällen, allt var bäst den kvällen och dagen är bara vår. 
Men från det ena till det andra, helt plötsligt så klarnade alltihopa och ett ljus började brinna där uppe, jag har gjort hälften och jag är förvånad själv, men det känns skönt, fruktansvärt skönt.

Efter skolan så hade jag ett kärt återseende med en väldigt underbar vän som jag inte träffat på evigheter, dessvärre så sågs vi bara i ungefär en kvart för att välja ut rätt färg men på torsdag, då är dagen vår som vi dessutom ska dela med Emmie. Ska bli hur mysigt som helst, så jag hoppas att skiten går snabbt och att jag hinner möta upp på stationen. Men vi får helt enkelt se, jag håller tummarna och hoppas på det bästa.

Om söta Matilda blir klar inom en snar framtid så tar jag med henne ut på promenad när jag ska ut med Enzo, men ingen vet när hon är färdig så risken finns att jag får traska ensam, även om det är rätt mysigt.

Adjö!


Håll mig hårt eller släpp mig helt

Det är ingen nyhet att jag avskyr söndagar, men denna söndagen skulle jag verkligen bara vilja radera ur mitt minne.

Natten blev lång och jag vred & vände på mig i hopp om att någonting skulle ske, men ingenting skedde så med gråten i halsen så försökte jag somna, men det tog emot och jag visste helt enkelt inte vad jag skulle ta mig till. Det blev en tidig morgon då Enzo inte var speciellt tålmodig, jag gjorde ett försök i att komma till ro för att läsa, men tankarna var för många och jag stod inte ut.

Försökte sysselsätta mig med att städa för att tiden skulle gå och visst gjorde den det, har städat som en idiot hela eftermiddagen och nu är ovanvåningen skinande ren. När mamma kom hem så tog vi en svängom till IKEA, jag invensterade inte ett dugg men mamma däremot hittade lite grann.
Har ikväll tagit en promenad med Enzo, träffat A, A, K & M, dock i två olika sammanhang.

Nu hade jag tänkt att ta mig friheten och läsa en stund, men jag vet inte om mitt huvud klarar av det. I vilket fall så ska jag försöka fixa ihop någonting i blocket till skolan, men vi får se- möjligen blir det som alla andra kvällar att jag glömmer av det i all hast.

Godkväll!


hoppas att du är nöjd nu

:'(

En dag ska jag också lära mig att hantera ALLA situationer på ett bra sätt..

men till dess får ni helt enkelt ta mig som jag är!

Har ägnat eftermiddagen till att försöka varva ner och komma i lite lugn, jag har lyckats helt okey och jag somnade även en stund framför OS. Har också varit en bra matte och lekt massvis med den lille och tom gett honom lite gottis, så snäll är jag.

Nu tänkte jag borsta tänderna och göra det sista för att sedan promenera upp till Amela i regnet :( där även Matilda ska infinna sig om en liten stund. :) Ha en bra kväll i höstvädret sötnosar, de i sommarvädret också (Linda) :)

Kram!


Stressmänniska, hej & hallå.

Det känns som att jag har stressat från det att jag steg upp imorses till det att jag nyss har kunnat landa i lite ro.
Började med att jag iprincip försov mig med tanke på att jag nu också har en liten hund som till skillnad från den store behöver mat på morgonen och behöver vara ute för att springa av sig lite grann innan jag lämnar de och ovanpå allt så måste jag hinna göra mig själv i ordning och försäkra mig om att jag har alla saker med mig, försover man sig då så blir tiden knapp.
Efter skolan så var det direkt hem för att ta ut hundarna och vara lite med de, därefter var jag tvungen att börja plocka i ordning på rummet (dammsugning etc. får vänta till imorgon eftersom att tiden inte räckte till idag). Sedan var jag även tvungen att ta Enzo på promenad och posta pappret till jordbruket innan det serverades mat klockan halv sju och klockan sju skulle jag vara några hus iväg för att sitta barnvakt, som förövrigt gick bra.
Efter mina timmar som barnflicka så försvann jag ut i mörkret för att gå inom Amela & Matilda för att prata lite och nu har jag just landat här i stress, som den stressmänniska som jag är.

Trött och sådär fredagshängig ska jag nu ta ut E på en sista kissestund och därefter lägga mig till ro och läsa lite innan nattens timmar passerat iväg alltför lång, dessutom ska jag ringa till min plutt och ha ett sött litet godnattsamtal. Som jag saknar honom!

Godnatt kära vänner & hoppas att er fredag är bra

You bring me home, cause we both know what it's like to be alone.

Ordet tandläkare får mig att vilja kräkas. Igår ringer de och väcker mig två gånger och när jag väl kommer dit idag så får jag först sitta och vänta i en halvtimme för att bara få veta att röntgen"maskinen" inte fungerade, så jag fick gå hem igen och få en ny tid. Det förstörde hela min dag, för mitt humör hade tidigare inte heller varit på topp och grr vad galen jag blev.

Nu är jag iaf nyduschad så en huvudvärkstablett och lite cocacola ska nog få mig att överleva kvällen, förhoppningsvis iaf.
På återseende!


Jag gav upp för längesen..

En ledig dag har passerat & jag hatar tandläkare.
Det är ungefär vad jag har att säga idag, allt är som bortblåst och jag känner mig borta.

Jag återkommer!

I hela mitt liv har jag väntat på livet..

Tisdagkväll och klockan har passerat 23- jag känner mig som värsta nyhetstanten när jag skriver så precis som "klockan är fyra och här är ekot"  nej nu får jag allt skärpa mig.

I vilket fall så har jag haft min andra seriösa skoldag idag, om man kan kalla den seriös vet jag egentligen inte med tanke på att vi spenderade större delen av eftermiddagen framför höjdhoppsfinalen i OS. Men det drar igång nu på riktigt och jag vet inte ifall jag kommer att orka eller om jag kolapsar inom en snar framtid, men den som lever får se. Det får bära eller brista helt enkelt.

I eftermiddag har jag varit hos frisören med lilla Enzo ( som förövrigt sussar som en liten bebis i soffan ) och därefter så var vi ute på en långpromenad genom byn. Jag älskar egentligen promenader, musik i öronen och ränsa tankarna, detta bör dock inte vara i byn utan mer i skogen där det är lugnare. Nackdelen är då att det närmsta som är perfekt är klinten och så långt orkar inte Enzo gå ännu så det får vänta ett tag till.

Ikväll har jag placerat mig i soffan framför en bra film och nu sitter jag här i min ensamhet och bara grämer mig över allting. Jag känner verkligen för att gräva ner mig för ett tag och återkomma när allting känns bättre och när jag vet att jag orkar satsa 100% och alla krafter är tillbaka där de ska vara. Dessvärre så kommer detta som det känns nu dröja ett tag och det gör mig bara förbannad, för nej- orkapalla ( som petra uttrycker det )

Jag är fortfarande ledsen, besviken och allt det där. Jag är inte dum i huvudet men jag orkar inte ta mer skit och jag orkar inte höra på fler lögner. Jag vet inte vad jag gör för fel och jag kommer antagligen aldrig att få veta det heller, om det ens finns något fel.

Nu ska jag gå ut med Enzo på baksidan så att han får göra vad han ska och därefter lägga mig i sängen och läsa Stieg Larsson, som hamnat lite utanför senaste tiden, nu ska jag ta tag i den och snart är den slut.
Imorgon är jag ledig och det behöver jag, tror dessutom att jag gör mig bäst hemma men vi får se.

Godnatt!

This planet looks so cute but it's cold..

Dagen började som ett helvete och slutar som ett helvete och nej, jag är inte förvånad.

Jag är som sagt inte riktigt på fötter ännu, det dröjer ytterliggare en tid så änsålänge blir bloggen halvhjärtad.
Det är inte meningen att det ska vara såhär och jag hoppas att det med tiden blir en förändring annars så vet jag inte faktiskt. Jag hatar sådanahär kvällar allra helst när jag inte kan styra ett skit.

Det kommer bli få timmars sömn inatt och jag orkar inte ens gräma mig över det, att det dessutom är 3 timmars idrott som står först på schemat är ju ingen drömstart.

Nej, gräv ner mig för ett tag tack!


Sur som en citron och jag tror att jag ska explodera..

Det där förbannade jävla skitet som blivit inställt flera gånger nu gjorde att jag missade min första matte b timme helt i onödan, jävla skitmänniska.
Så nu har jag suttit och bara varit irriterad hela förmiddagen och jag vill bara att klockan ska bli halv fyra så att jag får sitta här igen och bara vara. Så får se om planen blir som den skulle ikväll, väldigt tveksamt.

Dessutom så gör det mig frustrerad att du ska dit du ska ikväll och jag vet inte vad jag ska ta mig till för jag är inte där, fan också :/
nej, skola om en stund och innan dess måste jag nog lugna ner mig för att inte få ett raseriutbrott på första bästa.

Adjö!

Söndag

Back on track efter ett mer eller mindre fritt fall, det är skönt att vara tillbaka men jag vet att det nu i början kommer att vara trögstartat, just därför kommer jag att hålla mig kort.

De senaste tre veckorna har varit totalt underbara, jag har inte behövt lägga mig ensam en enda kväll, jag har alltid fått en godnattpuss och en godmorgonpuss. Jag har fått vakna & somna brevid min andra halva i tre hela veckor, ingenting kan vara mer underbart än det. Dessutom så har vi haft vår bebis också, som är busig som aldrig förr.
Helgen har spenderats i Stockholm och det har varit skoj, har hälsat på syster. På vägen hem i eftermiddags släppte vi av A vid tåget och han är nu på sitt håll medan jag sitter här i min ensamhet och bara längtar.

Imorgon tar skolan sitt allvar igen och de vardagliga rutinerna tar fart igen. Jag är helt omotiverad och jag vet att detta året kommer att bli ett förbannat jobbigt år, allra helst när min andra halva jämt och ständigt är en evighet ifrån mig :( fan också, det känns redan som ett helvete :/
Dessutom så får jag antagligen inte träffa honom i helgen heller, pissrumpa.

Nu ska jag gå, jag kommer aldrig att komma till ro att sova ikväll- det är för tyst och ensamt.
Adjö!

Och det lider mot sitt slut..

Bloggpaus? - ja.
Jag tar mig en paus nu såhär i slutet av lovet för att verkligen ta vara på tiden, trots att vädret är sämst. Jag umgås med A, familjen och djuren. På Onsdag är det dags och jag grämer mig.

Jag är tillbaka snart!


Live on the coke side of life

I början av veckan så öppnade himlen sig fullkomligt och det kändes som att nu återstår bara regn den tid som är kvar av lovet men tro det eller ej så har det spruckit upp lite och solens strålar tittar fram då och då :) A ligger fortfarande i sängen och sover efter en sen filmkväll med Andreas & Rebecca inatt, men duktig som jag är så är jag redan uppe med lilla Enzo :) Har förvisso varit uppe i flera timmar.

Nu inväntar jag G på hojen, vi ska fram på staden en liten sväng, jag ska kika efter skor. Imorgonbitti far vi hemåt till Skåne så ikväll hoppas jag på att jag får min vilja igenom (a) är jag riktigt söt så kanske.
Nej, nu anländer hon nog snart och jag måste leta upp min plånbok och få liv i A så att E slipper vara själv.

Linda, hoppas att du hittar en ny gnista snart och återkommer med något dramatiskt, bloggvärlden är f*n så mycket tråkigare utan dig.
Adjö!


Sweet.

Det började igåreftermiddag/kväll och det har blåst storm hela natten vilket har resulterat att jag har sovit som en kratta. Känns som tt det börjar lugna ner sig, men just när jag tänkte på det så hörde jag hur taket slog igen :/ buhu.
Vi spenderade hela gårdagen framför tvn, en massa bra filmer och bara slappade, åkte dock ut en runda för att handla, men vildare än så blev det inte.
Man blir dessvärre så förbannat försoffad om man bara ligger inne en hel dag och därav så hoppas jag att vi kan göra något idag trots att vädret är skit.

Idag är det 1 år sedan jag tog ett beslut som visade sig att det skulle förändra mitt liv och de har det verkligen gjort också. Vad det rör sig om spelar ingen roll, men jag är idag världens lyckligaste över det. Och det hoppas jag att du också är.
v

Nu ska jag lägga mig hos Enzo och busa, adjö!


Everytime I close my eyes- lies, lies

Efter en utsökt tacomiddag tillsammans med sötaste Albin så begav vi oss till Calle där vi spenderade mestadels av kvällen. Vi såg på film och åt onyttigt, jag skippade dippen och köpte chips som jag tål istället, för att vara lite duktig :) På vägen hem så cyklade vi inom stadsträdgården där det visades film på storbild, mötte upp Becca och sedan även Andreas. Efter några om och många men så cyklade jag Becca & Albin hem till oss för att spela lite poker. Klockan blev mycket men till sist kom vi i säng.

Nu kommer snart Tobbe & Toffe och hämtar oss och ikväll blir det fest för Tobbe som fyllde 20 tidigare i veckan, så natten spenderas ute på revet.
Adjö!


I bet you are super

Fredagstrött kan man uttrycka det eller bara dagen efter trött, välj själva. Men, igår var det lite fest hemma hos Andreas och vi var där, Albinskulle dock upp och jobba imorses men uppenbarligen så hindrade inte det honom :)
Kändes ett tag som att vi alla vid bordet hade hamnat fel bland människorna som senare spred ut sig runt huset på gräsmattan, jisses. I vilket fall så gjorde jag bäst som bestämde mig för att gå hem innan midnatt då jag annars hade flögit i taket och detta hade inte varit en vacker synd :)
Så min kära pojkvän kramade om mig och sa "vänta här jag ska bara hämta mina skor", vi tog cyklarna och rullade hemåt, han somnade bums och jag låg med mina tankar en stund.

Det känns som att dagen precis har börjat, jag har spenderat mycket tid i sängen idag då min mage inte riktigt har varit som den ska, har haft smärtor från och till hela dagen men nu börjar det bli bättre :) A står i duschen nu och jag borde göra mig i ordning om ifall att vi ska göra något ikväll.

Är riktigt sugen på chips & dip så jag funderar på att vara busig nog att ta en tablett endast för det, men vi får se!
Trevlig helg.

RSS 2.0