Nytt år & nya möjligheter

Dränkt i tankar om hur året har varit så tänkte jag om jag som alla andra skulle skriva om hur mitt år har varit i form av en sammanfattning/krönika, men när det sedan slog mig att jag faktiskt inte är som alla andra så får detta förbli en tanke.

Så istället för en rad med ord & meningar så välkomnar jag det nya året genom att tacka alla som varit med mig under 2008 och hoppas att 2009 blir bättre än det gågna!
Gott nytt år & kram

När en dörr öppnas, stängs ett fönster

Ni kommer att häpna av knivskarpa ord, men inte just nu.
Idag ska vi fira julafton hos Daniel & Jennie eftersom att alla inte sågs på julafton så finns det lite julklappar att utbyta.

Till dess att jag är redo för något med högre standard så håller jag mig såhär,
adjö!

Gröna gubbar & möss

Som märkbart så är jag off, jag kikar in för att säga att jag lever men inte mer än så, för tillfället.
Någonting hände och jag tappade fotfästet, tankarna har expanderat och igår var ingen bra dag, dessutom var det år sedan, and I still miss you, du är den finaste ängeln i det blå, det är jag säker på.

Och på tal om tankar, jävla strumpa.
Ingen förstår särskilt mycket och jag antar att de är så det ska vara, även om jag vill att ni ska det.
Jag återkommer snart, kanske. 

Julafton

Bara för att man ska vara snäll omkring Jul och för att ni är så söta så får ni en julpuss.
God Jul kära vänner, hoppas ni får en bra dag :)

Dán före dopparedán

Den riktiga julgranen är klädd, syster är hemma från Stockholm, familjen har precis ätit middag tillsammans och julklapparna är nedstoppade i säckar, trots det och alla adventsljusstakar så har jag inte svårt för att finna julkänslorna. Jag säger inte att de inte finns där, bara det att jag inte hittat de ännu, jag har svårt för det där att ha julkänslor utan snö, men jag ska göra mitt bästa och hoppas på att morgondagens stämning kan bringa lite känslor!

För att återgå till problemet jag nämnde igår, eller julklapparna jag inte visste skulle inhandlas i vilket fall så har jag med Angelicas hjälp idag fixat alltihop och även köpt lite piller så att jag kan njuta av julens godbitar utan att lida. :)
Så, alla julklappar är fixade så nu är bara kruxet hur jag ska få med mig allt på tåget på fredag, men det blir ett senare problem.

Nu blir det fika & gottis innan jag kryper till kojs för att kika på oth innan John Blund kommer, för övrigt så hoppas jag att han kommer tidigare än de senaste nätterna för imorgon vill jag vara pigg.
Godkväll & kram

Dán före dán före dán

Julstök i all sin glans, men ibland blir det för mycket och det är just vad det blivit idag.
Morgondagen kommer att kännas jobbig och nu vill jag helst att det ska bli julafton så jag bara kan sätta mig ner och pusta ut.

Nog om det, jag håller på att renovera bloggen därav ser det ut som det gör, men jag har inte tid att göra färdig allt på en gång och ikväll hinner jag inte mer, eller jag finner ingen ro till det.
Godkväll!


All I want is you

Väck med ett sängbord och in med en lysande julgran med paket under och lite tomtar&änglar här och var så har mitt rum en julkänsla jag älskar, allt skiner och jag vill ha julafton- lite snö hade inte heller varit fel men det känns som att det får vänta till skidveckan i Sälen efter jul.

Idag har jag planerat att baka lite men det får vänta till mamma & pappa kommer hem från Halmstad, så i väntan på dem ( eller iaf mamma ) så ska jag krypa ner i sängen igen, mysa med Enzo och kika på oth.

inget gör ondare än dina ord


If you don't mean it

Fortfarande tom på ord och därför meddelar jag er att jag kommer att skriva när jag känner att jag kan skriva något med mening och inte bara för att fylla ut raderna.

För övrigt så vad julavslutningen mysig och nu har jag jullov till den 8 januari, helskönt verkligen.
Och istället för att göra som alla andra så firade jag & Angelica på vårt eget sätt och det var mer än mysigt.
Idag blir det storstädning för hela slanten, min våning ska skina innan jag är färdig :)

Puss, lite överskattat sådär!


Tomma ord

Trots kaoset så avslutades kvällen på bästa möjliga sätt.
Tre tjejer i en soffa några hundra meter iväg, madagaskar 2, dans och allt som hör barnsligheten till,
ni kan ju gissa om jag haft en bra kväll? Familda & Fmela, lovely- många förstår inget men med dessa ord förstår de allt!

Kvälls-smörgårs och oth, sen ska jag förhoppningsvis kunna sova några timmar innan jag ska upp för julavslutning.
(trots ovissheten i mångas ögon, iaf mina)
Over and out

Handlake VillageNo words, falling!


Julklappsmys

Det är inte varje dag man vaknar av en att det känns som att huset ska rasa samman, men idag inföll den dagen och när hela huset bara skakade så trodde jag att det var krig, men med turen på vår sida så var det inte så illa utan bara en jordbävning.
På tal om saker som inte sker så ofta så sjöng vi simply the best för vår fina lärare Bosse idag & gav honom en present, för nu ska han jobba med forskningsarbete och vi kommer inte att ha honom som det ser ut nu, tyvärr. Ett fint avslut med en sämre känsla!

Jag har inhandlat min sista julklapp idag och det känns skönt att ha allting färdig till det, ikväll/imorgon ska jag även försöka få färdigt historian, vi fick despans och det är jag glad över och efter det ska jag bara julstäda, julpynta och göra allt det där mysiga som hör till julen, underbart :)

Felet var inte vad vi trodde så frågan är om den datorn någonsin kommar att kunna starta igen?
Nåväl, lite mat skulle inte vara fel- vi hörs :)


Fisk gör människor smarta har jag hört

Nedslag efter nedslag, är mest besviken men inte på mig själv.

Vår dator har tydligen gått sönder, efter en helg i Stockholm så är det plötsligt sönder? Trots att somliga hävdar att ingen har rört den, när felet har upptäckts så får vi svart på vitt, hoppas att det inte dröjer för länge. (kommer att lånad jonas dator för att uppdatera er ändå, när jag hinner och när det är ledigt)

Men under tiden som saker ska lagas så ska jag ta itu med saker,
jag vet vad kvällen och möjligen natten kommer att bestå av och det gör mig nästan rädd.
Ha tålamod, snart är det som vanligt igen!

Tredje advent

Efter en mysig helg i stockholm med, idolmys, djupa diskussioner, kvällspromenad i Nacka, julmarknad i kylan på Skansen med A & några familjemedlemmar från vardera så är jag på hemmaplan i Skåneland igen.

Jag ska samla krafter för att orka saker som jag tidigare inte tagit itu med, men innan dess så har jag en del att avsluta i skolan så till dess så hoppas jag att ni står ut med resultatet.
Ikväll blir det lite gott & oth,
godnatt!


It's friday I'm in love

Ett nytt snötäcke har lagt sig över vår mark och ingen blev gladare än jag när det bara lös utifrån fönstret imorses när jag vaknade, eller det skulle möjligtvis vara hundarna, som båda älskar snö :)

I vilket fall så tänkte jag mest önska det er alla en trevlig helg, för risken finns att det blir tyst här i bloggen i helgen för nu brummar vi till Stockholm, svänger inom Jönköping för att hämta upp A och kvällen spenderar jag & A ute hos Matte & Monika i Nacka, ska bli mysigt! :)

adjö

Härliga december

Finns det någonting som är skönare än att promenera i isande kyla, med musik i öronen och andas december's isande luft? Jag tror inte det, även om jag är sån som gärna ringer efter skjuts om det är lite för kallt så älskar jag att gå när jag väl kommit ut, då kan jag nästan gå omvägar hem bara för att få andas.

I vilket fall så är det torsdag idag vilket innebär att det nalkas helg och bäst av allt är att jag imorgon är ledig, då brummar vi till stockholm för att hälsa på systrar & brödrar samt gå på julmarknad. Ska bli skönt att träffa a, jag saknar honom fruktansvärt. Sen är det bara en vecka kvar och jullov, underbart. Dessvärre jobbigt att jag har inlämning på tisdag, jag kommer få sitta hela måndagen för i helgen hade jag tänkt att vara pluggfri, men det återstår att se.
Jag har förresten kommit på mig själv med att nästan uttrycka samma sak om och om igen fast i olika sammanhang, det får nog bli en förändring snarast om det ska hänga kvar, men det tar tid och den tiden har jag inte just nu.
Vi hörs!

Kvällsord

Sådär framåt kvällningen så brukar orden ligga på bordet och bara komma av sig självt, men idag tror jag minsann de ligger under bordet för jag får inte fram ett ord. Detta brås förmodligen på min dag, som inte varit något vidare, vakna med huvudvärk & gå till sängs med huvudvärk.

Ett lov och kvalitetstid med Albin det är vad jag behöver nu,
adjö


saknad & längtan

Gårdagens match var underbar, den bjöd på allt en match ska bjuda på. Dock lite för många mål för att vara en elitseriematch. Dessutom så hejade 90% av alla i hallen på Hv71 vilket jag såklart inte gjorde, så när LHC gjorde något bra så visslade jag lite extra högt och tjoade extra mycket när Hv klacken buade för Jämtin! Jag är som jag är :)

Dagen till ära har bjudit på 4 timmars-skrivning, nationellt prov i matte b. Kursen är över och det gör mig glad, vilket jag ska fira med att baka kladdkaka efter kvällens middag, dessvärre så är jag rädd för resultatet som jag har i min hand om mindre än en vecka.
Förresten så var jag hos farbror doktorn idag (som var en kvinna), jag betalade alltså 150:- för att få veta att de remitterar vidare mig till ortopeden? Sura pengar, men ett beslut som inte kan göra någonting sämre.

Till sist, all kärlek v till den otroligt fantastiska människa som ringde ett samtal ikväll som gjorde mig varm i hela kroppen,
du är en av de bästa människor som någonsin satt sina fötter i ett par skor.


081208

Efter några om och många men så var luften rensad igen, och de var precis det som krävdes för att klättra vidare uppåt på det förbaskat höga berget, jag längtar tills vi står där på toppen. Än är det kvar men someday.

Ingen blev gladare än jag när posten damp ner i brevlådan idag,  tack syster v. Jag vet dock inte hur fantasin ska räcka till att utfylla alla dess rader som behöver fyllas ut för att det ska bli fullständigt, men det är ett senare problem- jag ska lyckas, om inte till julafton så till födelsedagen :) Ni förstår inte vad jag pratar om nu, men sin om tid får ni det, jag vill bara inte försäga mig som jag så många gånger annars gör!

Nåväl, idag brummar jag, mamma & pappa till Jönköping för att ikväll kika på hockeyderby mellan Hv71 - LHC.
Aldrig har jag varit så nervös som jag är inför morgondagens pina, om jag klarar det så kommer det kännas som om jag vunnit mot hela världen, men än är det långt borta.

En dusch & lite nödvändigt innan vi åker måste hinnas med,
tills vi hörs igen- ha det bra!


Andra söndagen i december

..och jag tror aldrig jag har behövt ett lov så mycket som nu


det finns saker som inte går att beskriva med ord,
15

a broken heart can't be that bad


Min lördagskväll spenderar jag hemma hos fina flickan till höger, vi ska laga mat och ha mys.
Jag tackar den övre makten att våra vägar korsades, eller kanske den runda bollen,
i vilket fall så är jag glad över att ha dig för du är så fruktansvärt bra. 
kärlek v

Kryptering

medan andra hyllar det magiska, är jag fast i det jag aldrig lyckats springa ifrån
jag har räddat världen ikväll genom att inte beblanda mig med folk,
resterande tid spenderar jag framför scrubs och därefter ingår jag en isolering till dess att jag har ork att bearbeta verkligheten och dess krav

still sadness, only sadness


Tomtar & troll

Jag försökte somna tidigt igårkväll i hopp om att vakna till en bättre dag- men ack så fel jag hade, igen. Klockan blev mer än mycket innan jag lyckades släppa alla tankar och all oro för att ta emot John Blund's besök. Som om inte det vore nog så vaknade jag med huvudvärk, för tidigt för att vara utvilad, trots sovmorgon.

Klumpen expanderar och jag har ingen som helst lust att gå till skolan idag, jag vet med mig själv att jag inte kommer att åstadkomma särskilt mycket användbart. Som ni säkert förstår så kommer detta bli en lång fredag, så vida inget finns för att lysa upp.

en sorgsen prinsessa

Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns

Jag är ordlös ikväll, jag känner mig mörbultad trots att jag var övertygad om att denna dag skulle bli en av de bättre- jag högg i sten för ack vad fel jag hade. Dessutom så irriterar jag mig något fruktansvärt på att folk aldrig kan komma med egna förslag utan alltid måste ta andras, det gör mig både ledsen & besviken.

rubrik, det känns verkligen som om varenda bro inom räckhåll har bränts,
jag måste åstadkomma något till morgondagens fredagsfika innan jag kolapsar.
vi hörs, tror jag


Snön faller och vi med den

Att julen står och knackar på ytterdörren riktigt snart är ett faktum men det är först nu jag insett det, när jag & mamma spenderade timmar i byn för att uträtta ärenden som har med julen att göra, julklappar är inhandlade, inslagna & så även beställda. När jag sedan gick utanför ytterdörren ikväll för att ta cykeln bort till Emellie så kom jag på mig själv med att säga "men vad i helvete" nästan lite argsint när jag såg snön falla till marken. Jag som älskar snö, det tog nog bara emot att sätta sig på cykeln, för när jag väl kom iväg och såg lysande adventsljusstakar i alla fönster så sken jag starkare än solen :)

Jag har precis spenderat en timme framför tv;n och kikat på oskyldigt dömd, jag hörde att sista programmet sänds nästa onsdag det gör mig lite ledsen, jag fullkomligt älskar det programmet :) Nåväl, mamma är borta ikväll & pappa värmde pizza som jag varken tål eller är särskilt förtjust i så jag får nog se vad jag kan åstadkomma i köket innan klockan blir för mycket.

Enzo stökar runder så nu får jag ta honom i kragen innan allt julpapper är borta,
på återseende!


Drömmar trängs med saknaden

Behöver lite inspiration, och ja, svårare än så var det inte.
Jag vill bara kunna rädda den som behövs räddas, men jag är ingen krigare längre, ingen modig soldat.
Så om jag försöker så kommer jag förmodligen att stupa i striden,
striden för någon annan eller kanske min egen?


foto: Monika Manowska

Dagens konstaterande har fått mig väldigt stressad, jag vet inte i vilken ände jag ska börja och jag tror inte heller att jag kommer klura ut det innan det är försent, därför ska jag bara göra mitt bästa och släppa alla krav- något som jag har fruktansvärt svårt för.
En annan sak som jag också har väldigt svårt för just nu är det där med beslut, vad/hur/när etc. Det är väl minst sagt ett faktum att decembers julglans får alla lite under ytan, trots att det är mysigaste månaden på året!

luddigt & osammanhangande, lite på krigsstigen.
all kärlek

1:a december

Det känns märkligt att tiden har gått så fort, idag är det första dagen i en ny månad, en alldeles speciell månad nämligen årets julmånad :) Jag vet inte varför men jag har alltid tyckt att december månad har varit väldigt speciell, det är mysigt med alla stjärnor & stakar i fönsterna, peppakakor och prat om julklappar.

smakprov från helgens barndop, kommer möjligen lite fler bilder
foto: monika manowska

Dagen har haft ett flyt men trots det så har den varit tung, morgonens lektion var värre än förväntat, jag sitter som ett frågetecken och tror nästan att jag ska bryta ihop bara av tanken på vad som väntar nästa tisdag. Jag vet vad jag har att göra i helgen, det glädjer mig inte men det är ett måste.
Ikväll har jag dessutom varit på dansuppvisnnig med Elin & nu ska jag snart göra lite korv innan Prison Break börjar.

Gå i frid.

RSS 2.0