Det finns ingen tid att förlora

Jag vaknade till världens sötaste sms imorses och de var det som fick mig att gå upp, annars hade jag nog legat kvar hela dagen. Min plutt är verkligen den bästa som finns, han bevisar det gång på gång :) I vilket fall så kändes det som att jag fick massa bra i skolan, då saker & ting gått skitbra- bättre än vad jag trodde. Men då dagen närmade sig sitt slut så kände även jag mig väldigt slut, vilket resulterade en väldigt oseriös geografilektion (sista halvan) och detta medför sig inget bra, med tanke på att det är våra egna arbeten :/ men vem finns det att skylla på om inte bara oss själva.

Efter skolan så tog jag en fika med min kära änglasyster på pulsen och vi spelade även lite spel, mys som bara den. Jag tog min cykel och begav mig hemåt vid sex-tiden, har nu städat packat & sitter för tillfället nyduschad. Ska kika runder här en stund nu och sedan falla pladask i min underbara säng och där ska jag spendera resterande tid av kvällen.

Imorgon åker jag till mitt hjärta!
Ha en bra helg vänner.

Det finns idioter och sen finns det ju idioter också, jisses

Vart tar tiden vägen egentligen? Den frågan kommer nog föralltid att vara obesvarad, för mig iaf. Gick hem till min kära vän Emellie i eftermiddags och därifrån gick vi ner för att kolla igenom byn's få affärer, jag lyckades hitta ett par skor (som mamma förvisso betalade lite senare efter jobbet) och sen så hittade jag även en fin t-shirt till min söta pojkvän :)
Nathalie mötte oss vid FH, därifrån gick vi tillsammans upp till pulsen där slog vi ihjäl ett par timmar med en massa prat och lite spelande av spel, hör & häpna. Varit väldigt trevligt, så tack tjejer!

Nu känner jag doften av en middag som kommer att sitta perfekt, vilken tur jag har som har en mamma som är bäst på att laga mat.
Sen ska jag lägga mig framför tv;n innan det är dags att sova.

Adjö kära vänner!


Ljuset är svagt

Onsdagförmiddag är nu passerad, jag sov visserligen till klockan 11 och efter det har jag suttit i telefon med sj som klöddade till det med pengarna, men nu är det fixat. Badet jag var så sugen på igår är jag inte länger så sugen på så istället ska jag snart ta mig en dusch men innan dess så ska jag äta lite frukost :)
Har precis suttit och kollat runder på lite olika kamera, så nu ska jag bara bestämma mig för vilken jag ska önska mig till min födelsedag ^^ haha.

Idag ska jag spendera min tid tillsammans med en kär barndomsvän vid namn Em


Min älskling har ett hjärta av snö

- idag har jag haft en riktig winnerbäckdag, åh vad jag saknar konserterna, jag vet hur nostalgisk jag blir. jag tror bestämt att jag tar en tripp eller två i sommar.

Det känns skönt att det är tisdag, för då är det Onsdag imorgon vilket innebär ledighet. Dessutom så slutade jag klockan ett idag, för då var jag & min fina Tanja klara med vår analys. Har haft en riktigt lugn dag idag, bara legat framför tv;n och suttit här ett tag också. Tänkte egentligen ha tagit mig ett varmt långt bad ikväll, men jag känner att jag väntar med det tills morgonkvisten istället, jag ska ju bara sova inatt ändå.

Jag tror bestämt att jag är rätt mör, så orkar inte göra något djupare. Det får ta stopp här, innan jag börjar gräva.
/r

Måndag

Det är redan i full gång.
Jag är ordlös, orklös och ja allt det där.
Idag är det endast en sak som håller mig på fötter, du v


image9
JAG ÄLSKAR DIG MITT HJÄRTA! <3


Happy people never fantazise

Efter 16 underbara dagar tillsammans med världens bästa pojkvän så är jag nu återigen ensam, på hemmaplan. Visst är det förbannat jobbigt att situatuionen är som den är men det går inte att ändra på ännu så jag ska göra mitt bästa för att inte hänga less, vi får klara det tillsammans. du & jag v Fast jag ska samtidigt inte sticka under stolen med att jag är väldigt ledsen idag. I vilket fall så har det varit 16 underbara dagar så tack hjärtat, du är utan tvekan världens bästa! <3

Igår åt vi ute med Andreas & Rebecca, sedan gick vi bort till sockerbruket där UKM skulle hållas, men i väntan på det så svängde vi inom bowlinghallen och spelade biljard :) På kvällen blev det hemmamys för alla fyra, vi såg på 2 filmer och åt lite godis. Klockan tickade fort iväg och det blev senare, hejdå.

Dagen har jag spenderat på en buss med klämmande huvudverk, som konstigt nog inte vill ge med sig :/ Nu sitter jag här nyduschad och invätar lite kvällsmat som förövrigt kommer att sitta som ett smack i kistan :) Jag borde dessutom plugga ikväll för imorgon är det prov :/ Sketans att jag är som jag är ><

Nu hör jag att det är färdigt där ute i köket.
all kärlek
/r

Sad woman

Jag vill inte.

:'( Cry out my tears!

You are my sweetest downfall

Lördag, klockan är snart tolv, mitt lov är iprincip slut och här sitter jag.
Min söta pojkvän ligger och sover som en liten gnu, hur gullig som helst är han och där ligger han medan jag sitter och klottrar på min egentligen meningslösa blogg på internet (?)
Jag kunde inte somna om när jag vaknade vid elva, huvudet var fullproppat och jag känner mig inte riktig på topp idag :/ Förhoppningsvis så ger det med sig under dagen.

Gårdagen var hur trevlig som helst, vi gjorde favorit i repris sedan förra veckan- med maten iaf. Jag & A lagade mat ute på revet, Tobbe, Daniel, Jennie & Alfred kom. Vi åt hemmalagad kebabtallrik och såg efter det på dibilder, riktigt skoj. Min A var förövrigt sjukligt gullig när han var liten, en riktigt liten tjockis :) tihi.
Efter ett par timmar ute på revet så åkte vi med in till stan, gick upp till Becca och där såg vi på tv och spelade sedan spel- geni. :) Sen begav vi oss hemåt för söte var väldigt tröt.

Idag har det pratats om UKM, men vad som sker utvisar tiden helt enkelt.
Nu sätter jag punk, ajdö!


Förbannat skit

Och jag har svårt att visa känslor
när det inte gäller oss
och jag har aldrig haft en åsikt
aldrig burit några kors

Så du tog min hand i vimlet
och sa: älskling allt är skit
och mitt cyniska hjärta flimrar
när mitt livs kärlek drar sin kniv
Du sa: Vi följs väl åt till himlen
men gör det bästa av vår tid
och jag hör klockorna som ringer
för världens äldsta raggningsreplik
Du sa: Älskling vi ska alla en gång dö


---

Jag föll, jag har tappat fotfästet.

Förbannat också!


Du har så lätt att stampa sönder när du väl fått in en fot

Jag är något osöker på vad jag numera klarar av.

Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?
- jag vet iaf inte om jag är kapabel till det längre

Gräv i det dunkla men sök inga svar

kvack kvack, där högg jag i sten vill jag lova. Alla är då likadana, eller nästan iaf.

Just precis nu så finns det två människor jag skulle vilja få träffa och göra något nödvändigt med, Matilda & Angelica. <3
Nu tänkte jag tappa upp ett bad och lägga mig där en stund, vill att klockan ska gå så att min älskling kommer hem igen.

Jag är envis, men tappar trots det hoppet alltför lätt.


Rubriklös

Helgen har varit riktigt trevlig , mysig faktiskt. Det blev en snabb sväng ut till Hasslösa o fredags, men vi ångrade oss inom loppet av ungefär en - två timmar. Begav oss till Ängsbogatan där det genast spårade ur, så vi tog oss en promenad till Emma istället. Väl hemma så gick det någon timma innan vi stenslockna.

Igår var vi ute på revet hela dagen, vi lagade mat och fick lite gäster. Då drack's det så det stod härliga till  :) Dessutom så såg vi på melodifestivalen, se upp för dårarna och hade allmänt trevligt :)

Garage, blåst och wallander = idag. Plus en gnutta klumpighet ^^

Nu sover nästan min lilla sötboll, så jag ska ge honom en godnattpuss och sedan göra detsamma, känner mig lite småtrött idag faktiskt.

godnatt!


Fredagsord

Små lätta moln, men solen har övertaget. Det är verkligen så mysigt när man tittar ut och ser hur solen bara skiner, love it :)

image6image7

Gårdagen blev både lyckad & mysig :) Tacka den övre makten för att jag har dig vid min sida. Efter en mysig middag & en mysig fika, så begav vi oss en stund hemåt till Emellie, där även Matilda infann sig. Vi såg på lite tv och snackade, kändes skönt nu när jag ska vara utan dem ett litet tag.

Känner mig för tillfället lite småstressad, jag sitter i morgonrock, jag har inte packat, jag har inte gjort någonting och om ungefär två timmar så kommer Jonas och hämtar oss :/ Lite speed på mig hade helt klart inte varit fel, men jag är inte riktigt av den sorten.

Men ja, vad gör det om hundra år?
Nu ska jag iaf avrunda, på återseende.

Alla hjärtans-dag

Jag har aldrig riktigt gillat den här dagen om jag ska vara ärlig, men nu när det finns någon att dela den med, då känns den genast mer speciell :)
Jag har haft hemligheter för mig hela veckan och det roligaste av allt är att A hatar när han inte vet vad som ska ske, så det ska bli lite småroligt att se hans min sen när allting är färdigt. Allra helst när han inte tror att jag kan, men jag ska visa min talang :)

Jag tror bestämt att jag ska avsluta direkt, endast för att inte slinka in på banor dit jag inte vill, utan försöka behålla gnistan uppe :) Jag har en del kvar att göra.

Puss & massvis med kärlek!
Imorgon åker vi till Lisch.

Det finns en tätort, på en slätt

Fy skäms på mig verkligen, jag som så gärna vill sitta här och skriva flera gånger om dagen, om det så ska vara. Men vad gör man när tiden inte räcker till? I vilket fall så är det snart lov och efter det så är det lite lugnare igen och jag hinner möjligtvis försöka leva lite friare. För tillfället har det varit en hel del att fixa med, både i skolan och med annat.

Sitter för tillfället med andan i halsen och ångesten över det, imorgon är det prov och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det har varit så fruktansvärt mycket annat som tagit min tid nu så det har helt enkelt bara inte fungerat. Jag ska försöka pressa ögonen ett tag extra inatt, för koncentration och se om jag lyckas klara mig över minimisträcket imorgon iaf- de är det viktigaste just nu.

Imorgon är det alla <3-dag och jag ska få spendera den med min baby, dessutom så ska jag göra den riktigt riktigt mysigt- men det är än så länge en hemlighet :)
Nej, nu ska jag faktiskt skärpa till mig och kolla igenom allt en gång. Dessutom så ska jag bli en aktiv bloggerska igen, för det är riktigt kul om man bara kommer igång!

Gnajt.

Jag flög mig fri, men aldrig hel

Jag tar nu oskulden av min nya blogg, det var en evighet sedan jag sist skrev någonting över huvudtaget här, men nu är jag tillbaka; på ny andress.
Under tiden som jag lekt med mina tankar och liknande så har jag faktiskt hittat en påse med motivation i fickan och jag hoppas att den håller i sig, för jag saknar verkligen att sitta här och bara låta fingrarna springa över tangentbordet :)

Idag är det lördag, dagen efter dagen och huvudvärken är självförvållad, just därför hade jag inte tänkt att klaga över den. Gårdagen var bra trots att det blir lite kalabalik, men sådant händer och det var inte hela världen. Jag sitter här nybadad & hyffsat nyvaken, tänkte göra lite frukost för jag känner att magen gör lite ont sådär :/

Klockan kvart i tre så kommer Angelica och hämtar mig, vi ska till Markaryd och hämta A v sen vidare till Hässleholm där bror lite senare ska ha "kalais" för familjen. Ska bli lite småmysigt att vara samlade sådär då syster tagit ledighet från storstadslivet uppe i Stockholm. Det känns som en evighet sedan vi sist var samlade allihopa, så jag ser verkligen fram emot det :)

Nu måste jag helt enkelt lyfta rumpan och fixa i ordning det som ska fixas innan Angelica kommer.
All kärklek vänner!


RSS 2.0