Kärleken ger oss vingar..

Gårdagens väder gav mig nästan en ursäkt till att bara ta det lugnt hemma i sängen och soffa, vilket jag också gjorder :) Tog bara en liten paus för att städa undan och på kvällen sprang jag iväg för att hyra en film till mig & a, som förövrigt var en riktig b-film.

Nu sitter jag här och sjunger melissa i min ensamhet, börjar få lite små ångest för att det är så fint väder och jag sitter här. Men det blir så varmt att sitta ute på gården, vilket betyder att jag isf måste ta mig till ett ställe någonstans runt vänern och eftersom att Albin jobbar så blir jag tvungen att göra det ensam, och det vill jag inte :/ För om jag förstod det rätt så skulle G o/c ha picnik, vilket jag intekan följa med på då jag har en hund som inte kan vistas i sol hela dagen utan som måste ha skugga. Han fyllde förresten 2 månader igår, söta lilla Enzo:)

Nej, om man skulle börja göra sig i ordning lite, kanske även ta en dans med dammsugaren innan A kommer hem på lunch. Egentligen borde jag vara så söt att jag lagade mat också, men jag vet inte vad han vil ha så det skippar jag (a)
Puss & Kärlek söta människor!

Let the sunshine in :)

Vilket väder, helt underbart och jag älskar det :) Tänka sig att det lönade sig att jobba mitt i sommarlovet trots allt, i efterhand är jag glad att jag det blev så trots allt.

Mam & pap åkte hem igårkväll och helgen har vi spenderat ute på stugan. Var även ute i blomberg en runda igårkväll för att grilla och bada med Tina & Jörgen.
Idag kom Maria & Gabriella och hämtade mig vid elva, vi åkte till bärstaviken för att sola och bada. Enzo tog sig nästan ett dopp han också, så söt så söt. Kom hem för en timme sedan och nu har jag precis duschat och sminkat mig, väntar på att håret ska torka så att jag kan platta det.
Om en liten stund kommer Tina och hämtar mig, så ska jag fram på stan en snabbis för att leta upp en födelsedagspresent till T, som fyller 20 idag :) Grattis!

Ikväll blir det till att äta ute med Stig, Tobbe & Albin för att fira hans födelsedag.
Och Enzo som ligger här och drömmer ( han gör ljud ifrån sig ) får vara hemma med mammaTina!

Att slösa tid vid datorn när det är fint väder ute är solmissbruk!
Vi hörs :)

Den enda som verkligen älskar mig är, du

Lördagförmiddag och jag har varit vaken i en timma eller två. Känns konstigt att gå upp så tidigt när man inte jobbar, men att ha en liten valp är nästan som att ha en bebis, mysigt som bara den :)

Idag ska pappa vara hundvakt hela dagen och vi andra ska ta bilen ner till Helsingborg/Höganäs. Blir lite shopping (förhoppningsvis) och sedan ska vi även stanna vid kullen. Eftersom att P&J ska iväg på fest ikväll så blir vi väl kanske inte iväg så jättelänge, men det återstår att se.

Hade förstås velat träffa Krisitn också idag så jag hoppas att jag hinner det också, trots att jag har ett berg jag måste packa för att klara mig hos Albin också, men jag har fått lära mig att natten är lång :)
Nu ska jag sminka mig och göra mig i ordning.

På återseende!


<3

Enzo, my sweet babyboy :)

Jag hämtade hem honom igår, mitt söta lilla hjärta. Därför så tar datorn inte så mycket tid och jag kommer att vara lite frånvarande.


Var ju tvungen att torka honom efter badet :)

På återseende söta människor!

Storstädning x9

Ja det kan man lugnt säga. Allting har handlat om städning, söndag, måndag & tisdag. Men nu vill jag lova att det är fint i garderober och dyligt :)

Klockan är åtta, jag är hungrig och lite riktigt seg. Jag är lite sådär ordlös så jag ska inte ens tvinga ut några ord bara för sakens skull.
Istället så kikar jag vidare på ny mobil och lämnar kvällen åt ödet!

Söta människor.


Nej jag har inte glömt, jag ger dig bara ett försprång..

..för att sedan flåsa dig i nacken med det

Två dagar kvar sen är jag fri till dess att skolan börjar det är allt jag behöver säga! :)



min voff kommer att bli sötast i stan :)
eller iaf precis som P!

Adjö!


Den vinner som är trägen, den förlorar som ger opp..

Jag avslutade gårdagen med att börja läsa Luftslottet som sprängdes och jag började dagen på samma sätt. Jag är helt förälskad i Stig Larsson's böcker och grämer mig mäkta mycket över att den fjärde boken nu inte släpps :( buhu.

I vilket fall så har det inte varit en vild söndag, började som sagt dagen i sängen med en underligt bra bok. Me and my sweet bigsister har förvisso ägnat många timmar av dagen till att städa, ränsa och göra fint i diverse garderober och utrymmen. Tog även en tur till IKEA för att inhandla två skohyllor som vi kunde ha i garderoben för att spara lite utrymme, men de var slut så för att vi inte skulle ha åkt dit förgäves så köpte jag en söt liten sovplats till mitt hjärta som snart kommer :) Åh som jag längtar.
I övrigt så bjöd jag över farfar på lite fika som han så gärna åt haha.

Nu är jag måttligt hungrig så jag tänkte ta mig en dusch och sedan hitta något ätbart. Därefter så ska vi nog se på någon film från kameran, i love filmer när vi var yngre för det är så kul att se på.
Mitt humör har nått bottnen idag så nej, vildare än såhär blir det inte.

Adjö

Sänk mitt hjärta som en sten..

Just nu vill jag känna det där magiska konsert-ruset. Ge mig Winnerbäck, ge mig Kent, ge mig Håkan- ge mig allt det där.

Idag har jag bakat laktosfria kakor så att det har stått härliga till i köket :) Började strax efter lunch och var inte färdig fören klockan närmade sig 18, blev både kärleksmums, brownies och som grädden på moset- brownies :) Vad jag ska gotta mig sen när jag är sugen.

Efter bakningen så blev det en dusch och det där och jag promenerade sedan genom skogen för att senare landa på en väns veranda för att prata lite. Dock blev det en del fyllesnack för folket som var där och drack, för mig så blev det en cider och sedan gick jag hem igen.
Åt lite god mat för en stund sedan och har nu hamnat här för att fördriva tiden lite, jag orkar inte göra något mer än att bara finnas till nu, är trött som en gnu men kan inte sova så jag tror bestämt att jag ska försöka leta upp ett par skor att beställa :)

Men innan dess så ska jag svara på en djuprelaterad fråga, godkväll!
Förresten så vill jag ha fredag nu, söta söta Enzo :)

Feeling your heart beating..

Just i denna sekund så förgyller Aerosmith min lördagförmiddag om inte tilloch med eftermiddag snart. Var otroligt skönt att sova 5 timmar längre än vad jag vanligtvis gjort de senaste veckorna, hade säkerligen kunnat sova ett par till om det inte varit så att jag höll på att nästan kissa på mig :)

Har suttit framför datorn en stund nu och faktiskt börjat lite med att göra om bloggen, tar nog dessvärre lite tid då jag inte riktigt har tålamodet inne för detta, iaf inte för stunden. Så istället ska jag nu ta på mig ett par byxor, en t-shirt och ett förkläde. Tävtta av mig och sätta upp håret, sedan börja baka som en galning. Har bestämt mig för iaf tre olika sorter och det ska bli underbart att kunna äta lite goda kakor utan att få ont i magen :) (förhoppningsvis så blir de iaf goda, men det återstår såklart att se)
Måste dessutom fixa färdigt i garderoben idag, för tror inte att mamma & pappa tycker det är så roligt när kläderna ligger helt utspridda .

Nej, baka var det :) Wish me good luck!
På återseende sweet people..


Du fick stor del av mitt liv, jag kunde inte andas till slut..

Jag låter Melissa Horn lugna mig i fredagkvällens mörker som redan fallit utanför fönstret, det är iprincip kolsvart och klockan är bara kvart i elva. Som de säger, efter midsommar så väntar mörkare tider och det är så sant som det är sagt!

Efter dagens 8 arbetstimmar så konstaterade jag att jag bara har 24 arbetstimmar kvar och sen är jag ledig, vilket innebär att jag bara jobbar måndag - onsdag, men det kan hända att jag jobbar halv dag på torsdag eller så beroende på vad det finns att göra. Men ska bli skönt att vara ledig i någon vecka nu innan skolan drar igång igen.

Kvällen har jag spenderat hemma, riktigt skönt faktiskt för jag är riktigt trött och funderar på att snart lägga mig i sängen och läsa lite bok och sedan sova tills jag vaknar av mig själv och inte av någon klocka, jag hatar väckaklockor, allra helst när de ringer 05.45 :( usch. I vilket fall så har jag börjat ränsa i garderoben, har tagit ur alla kläder men jag hade ingen ork att hänga in de igen så de ligger kvar på golvet, räcket och i soffan :) haha. Ska ta tag i det imorgon igen tänkte jag.
Dessutom så ska jag ha en riktig bakdag imorgon, har köp hur mycket ingredienser som helst idag, för hela 150 kronor :) Förkläde på och ett smarrigt leende, sedan är jag kung i köket!

Undra om jag ska trixa lite med min design? Fast kanske för det vänta, mina ögon vill inte som jag. Ska dessutom snart ringa A och höra vad han gör och sådär lite sött säga godnatt och att jag älskar honom :) trots att han redan vet det, så förtjänar han att höra det om och om igen, så söt och så min!

Förresten så måste jag avlsuta dagens inlägg med att jag om en vecka ska åka och hämta mitt hjärta, som jag längtar. Har tjatat om detta i två år och har först nu gjort skott i det hela :) Hoppas bara att vår söta lilla picasso går jämt med min! Så istället för att köpa systemkamera så köper jag min egna vovve istället! Kameran får vänta lite till, jag har min digitalkamera som jag kan använda tills dess att ekonomin tillåter något bättre.


Idag har jag även bestämt att han ska heta Enzo :) Hoppas att allt går vägen nu bara, isf är han min om en vecka!

Godkväll

Skjut ingen imorgon, du kan skjuta idag

Bara för att världens sötaste Elsa fyller två år idag! :) Så söt så söt var hon när vi kom för att lämna paket, vilket promblem hon hade med att öppna. Snöret ville helst fastna mellan tårna och pappret satt lite väl hårt. Dessutom så missade hon att hon hade fått två paket när hon hade öppnat det första och gick iväg så fint så med pusselväskan :)

Jag har bestämt mig för att inte yttra mig om jobbet längre, när jag säger att vi inte har något att göra då kommer det dagen efter en drös med ordrar och jag blir stressad as hell och när jag säger att vi har så mycket att göra, då blir det helt plötsligt tyst och jag får göra massa ovärda saker som egentligen borde göras i vinter. Jisses, från och med så är jag tyst och hoppas på att det löser sig så fint ändå.

Efter jobbet så skulle vi åka till Glimåkra för att kolla in en söt liten affär med en massa smycken men den hade dessvärre semesterstängt så vi fick åka hem igen. Hittade världens tuffaste födelsedagskort till Tobbe som jag kommer att skratta åt när han får det nästa helg. Nu ska jag bara försöka hitta en lika perfekt present också och det är desto svårare!

Imorgon är det fredag och helgen ska vara lugnare än någonsin, jag ska vara fröken duktig och städa massavis i hela min garderob och även fixa i ordning de saker jag har i lilla förrådet. Om jag hinner så ska jag åka till IKEA och införskaffa mig lite nya saker :) Och sen ska jag dessutom baka lite kakor. Vilken helg, den ska vara min. Och egentligen så hatar jag er för stunden. Helst av allt hade jag velat träffa A i helgen men så blev inte fallet, för han hade tydligen inte så pass mycket vilja att masa sig ner hit så jag blir ensam!

Snart är det grillad mat och sedan blir det till att läsa några sidor!
Förresten söta Linda, jag hoppas att du får en underbar kväll, att du njuter och älskar för mig med och viktigast av allt, att du inte glömmer att hälsa Lasse & gänget.

Adjö!


Jag spelar utan insats..

Vilken dag, vilken vecka, vilket jävla kaos jag för tillfället befinner mig. Allt drar ur mig orken och kvar finns ingenting, vilket är frustrerande.

Helt paff pong så blev allting stressigt och det vände, man ska aldrig klaga över att man inte har något att göra för då blir nästan sekund ett rent kaos. Stressen sätter sina spår med massa småsår på händerna och en hjärna som inte fungerar fullt ut, den är överhettad och i samma stund så försöker den samla tankarna på allt annat som i sin tur leder till en katastrofal kollision. Jag tänker på saker som jag egentligen har kommit över (iaf vad jag trott) och då blir jag förbannad, för att det jag tänker på inte har någonting med nuet att göra och att jag fortfarande ska gräma mig över det. Nej jisses, vad är jag för en människa egentligen?

Något positivt är iaf att jag har köpt söta strumpor idag och det var nog allt om jag säger så.
Nu ska jag snarast lägga mig i sängen för att läsa flickan som lekte med elden, tror bestämt att jag läst ut den snart.
Och ikväll ska vi äta korv, som jag längtar- jag är hungrig!

Godkväll

Bara knip igen så ska saker och ting lösa sig till det bättre..

Jag är så fruktansvärt förbannad, alla här har blivit så jävla uppblåsta och jag blir så förbannad att jag skulle kunna slå vem som helst egentligen. Jag var tvungen att få det ur mig och nu har jag sagt det, min helg är iaf åt helvete.

Såg nog årets film igår, sex and the city the movie vilken film alltså. Jag blandade skratt med tårar iprincip hela filmen igenom. Tänk om det bara kunde göras en fortsättning? :$
Jag kunde inte lägga ifrån mig boken igårkväll vilket resulterade att det var segt att gå upp imorses, ge mig ledigt nu så blir allt mycket bättre.

Ska snart äta lite kvällsmat och göra en matlåda, efter det ska jag ta en snabbdusch och lägga mig i sängen för att fortsätta läsa boken. Ska såäven ringa min plutt och ha ett litet sött kvällssamtal!

Adjö!

Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?

Det har varit väldigt tyst i bloggen under helg och jag ber om ursäkt för det. Samtidigt som det har varit skönt att inte skriva så har jag saknat det dock att det bara är två dagar. Men ja, helgen har varit helt kaotisk och jag har helt enkelt inte kunnat..

I fredags när jag anlände så lagade vi lite mat och cyklade efter det till majåker hem till Robin och därefter till Anders, det blev någon öl och en massa snack. I lördags så var vi först på stan en runda för att fixa lite dricka etc. Därefter åkte vi till blomberg för att bada och efter det skulle vi hem för att göra oss i ordning. Lite senare så tog vi cyklarna till Anders på majåker för där skulle det festas :)
Till en början så var det en riktigt lyckad fest och jag hade förbannat kul men visst låter det för bra för att vara sant? Javisst så var också fallet, efter en viss incident så flög jag i taket och helt plötsligt så var det slagsmål, dessvärre så kan jag inte förstå att vi 30 minuter tidigare satt ute och pratade om hur dålig stil det är att slå tjejer- ändå så gör du det? Hoppas att du brinner i helvetet, för du förtjänar inget bättre!
Med gråten i halsen så ringde jag efter Calle, han skjutsade hem oss och kom därefter med cyklarna men tydligen så ville Albin inte lägga sig då så vi cyklade tillbaka till majåker (då idioten hade tagit sitt pick & pack och dragit hem). Vi fortsatte att dricka osv och vipps så var det bråk igen? Jisses vilken kväll.

Igår när jag skulle åka hem så fortsatte min otur och jag trodde att jag skulle krevera. Mellan Jönköping och Nässjö så står det FYRA KOR PÅ RÄLSEN och två av dem vägrar att flytta sig när tåget tutar så vi körde över de, fyfan säger jag bara. Ljudet bara spelades om och om igen i huvudet, jag blev riktigt rädd och tyckte så förbannat synd om kossorna.
Vi blev stillastående i skogen i en timme innan vi fick klartecken att evakuera tåget och vänta på ersättningsbussar, sen var det ett kapitel för sig själv att hitta tåg som gick vidare så att jag kunde komma hem, klockan blev lite för mycket och jag var hemma ett par timmar försent vilket resulterade i att jag inte kom till jobbet fören halv tio imorses.

Nej jisses vad text det blev, förlåt.
Nu ska jag göra mig ordning och sedan på bio med syster.
Adjö


Det som inte dödar stärker inte heller

Torsdagkväll, imorgon avverkas veckans sista arbetstimmar- vilken lättnad :) Ska tom vara så pass fräck att gå en timme tidigare för att hinna i tid till tåget som ska ta mig till a v Dessvärre så tar morgondagens resa längre tid än vanligt då jag blir tvungen att ta bussen från Skövde :/ Men det är samtidigt ett ypperligt tillfälle att avverka sida efter sida i Flickan som lekte med elden, som jag förövrigt kommit igång med nu. Känns bra att jag tog tag i det, för attan vad bra den är.

Även dagen har gått segt, det är inte ofta jag säger såhär men jisses, mina arbetsuppgifter är verkligen slut, det kommer inte in mycket och när det väl kommer så är det fixat för att det inte är mer och det gör att jag får sitta med att plocka väck saker? Som dessutom gör jävligt ont efter ett tag och för övrigt är väldigt tråkigt. Hoppas verkligen på att det kommer in lite imorgon annars blir jag galen och klättrar på väggen, tror bestämt att jag isf fixar i ordning istället för att riva, för det är ja- supertråkigt.

Ikväll har jag & sis testat våra nya superhings, funkar som fina fisken vill jag lova- är som en babyrumpa nu. haha.
Förresten, A är rätt gullig "jag gick fan i 40 minuter i affären för att hitta rätt saker och jag fick tom fråga hon i kassan för att vara säker på att du verkligen tål det" han är nog rätt rädd om mig ändå den där filuren ;) haha.

Nej, jag vill att mitt hår ska torka så att jag kan platta det, men jag tror bestämt att jag får gå upp tidigare imorgon istället vilket förmodligen inte kommer att gå så jättebra- men är kanske värt ett försök trots allt!
Godnatt sötisar.


"jag vill vara fri och kunna flyga härifrån"
Foto: Monika Manowska

Marknadshysteri

Vilken dag.. Allt har gått så förbannat segt men vips så är klockan alldeles strax 21?
Jag är lite lätt utmattad och i ärlighetens namn inte alls sugen på att skriva någonting, men ändå dras jag hit för att göra det. Kort & lätt, jobbet gick måttligt segt och jag har idag inte haft alltför mycket att göra fast å andra sidan så har jag inte skaffat mig något att göra heller..

Efter jobbets slut så åkte jag på marknad med mam & sis, vi gick i flera timmar och är precis hemkomna. Galet att man kan göra av med 400:- på en jävla marknad? Jag hatar att göra av med pengar, får jämt sån ångest då.
Nej, nu blir det kvällsmat och sedan tv!

Har förresten fått bilderna från stockholm nu & inom snar framtid så bjuder jag nog på något :)
godnatt!


Det finns tisdagar..

..som egentligen inte borde få finnas.
jag är trött, har ont i huvudet, ont i magen och nu ska jag kolla på allsång.

dessutom är jag förbannad, jag får ju inte ens äta choklad- jag som har en förkärlek till det.
nej, ge mig helg hej.

Trött på doktorer etc.

Idag tog jag tjuren vid hornen och begav mig in till sjukhuset i stan för att försöka reda ut på riktigt vad som försigår i min mage men jag är iprincip inte ett dyft klokare. Förbannade doktorer och sjukhus, jag grämer mig över att ens behöva gå dit. I vilket fall så kunde de inte konstatera någonting utan det lät iprincip "det skulle kunna vara laktos, så testa att äta saker utan mjölk etc. eller så skulle det ju kunna vara en stressad mage som tarmarna tar stryk utav" men gör ett förbannat laktostest då förfan!! "om det inte blir bättre så får du återkomma" Men jotack, jag har gjort det nu och vill gärna ha ett svar på vad det är som spökar- för jag har ju konstaterat att jag inte kan ha det såhär. Har spenderat min tid på sjukhuset sedan strax efter två idag och är nästan precis hemkommen och dagen har resulterat irpincip ingenting, säkert!

Jag är hungrig och trött, väntar på att mammi lagar mat och ska därefter lägga mig i sängen och läsa- tror jag, eller leta upp något bra på tv.
Klockan står fortfarande på 06 och min cykel står på jobbet så imorgon måste jag traska.

Tack för 10 fantastiskt underbara månader albin!
Du är världens bästa, i love you.


Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt

Småsår på händerna, magont på högsta nivå, trött och agg mot läkare.
Väldig tur att det är fredag annars hade jag garanterat lagt mig ner och inte rest på mig igen.

Om en liten stund åker jag för att hämta älski på stationen :) Men innan dess så tänkte jag minsann gå ner och se om jag hittar några kläder jag kan tänka mig att införskaffa.
Trevlig helg!

och förlåt, men jag orkar inte.

Vart du än befinner dig, har du en famn för mig?

Torsdagkväll och imorgon avverkar jag mitt sista arbetspass för denna vecka och därefter väntar två dagar av ledighet, ingen är gladare än jag :) Dessutom så kommer min söta pojkvän också, som jag längtar efter en puss. Ibland känner jag mig fånig, men fan vad jag älskar honom.

Har slagit ihjäl ett par timmar med en kär vän efter jobbet. Var längesedan vi sågs så det var skönt att träffas och bara sitta och prata utan att behöva passa sig för vad man sa utan bara prata på :) Love it!

Tänkte föna håret & förplatta det för att bespara lite tid imorgon, måste ju nämligen åka till Alvesta direkt efter jobbet och vill då inte se ut hur som helst.
Jag är trött, hänging och allmänt less på att det ska vara såhär. Orkar dessutom inte ha det såhär med magen längre, jag pallar verkligen inte det :/ Utan mat så fungerar ingenting.
Om den där dumma läkaren på Hälsoringen inte kommer på någon bra ide imorgon så blir det sjukhuset nästa. Eller efter i helgen i bästa fall, vill få vara med A i helgen även fast jag vet att jag borde kolla upp det riktigt nu!

Nej, nu ska jag kika runt lite och därefter fixa i ordning lite.
Godkväll.

Tag min hand, vi ska aldrig skiljas åt

..aldrig skiljas åt

Jag vet inte varför men jag älskar denna låt, den är så bra och känsloladdad (hade det varit han istället för hon) så hade den stämt perfekt, jag har helt enkelt fastnat för den :)
Arbetsdagen har passerats och nu är det bara två dagar innan ledighet & mys med mitt hjärta.

Har varit duktig idag och skickat in ett papper om nytt bankomatkort så att jag kan ta ut mina pengar igen med tanke på att det förra strejkade totalt och ville inte ens ge med sig i automaterna, så nu är jag utan pengar tills jag får mitt nya kort med tanke på att banken stänger klockan 15.00 varje dag och jag slutar först klockan 16.00.

Magen strejkar fortfarande och det börjar bli riktigt jobbigt nu, blir nog ett samtal till doktorn imorgon och försöka reda ut det här på riktigt för det är verkligen någonting som inte stämmer. Och ikväll ska vi äta korv, jag är så sugen och så hungrig. FAN! :(

Ikväll är det bra på tv;n och jag känner för att bara slänga mig i sängen, helst av allt hade jag velat ha ett stort choklad och mumsat på, men inte det.
God kväll!


Du fick mig glömma alla svåra år..

..men som alla vet så springer allting ifatt tids nog

Det har varit en jobbig dag och jag mår inte alls bra. Det är bara tisdag och jag skulle i sanningens namn behöva helg NU, både fysiskt & psykiskt. Magen fortsätter att krångla, tabletterna har hjälpt mot huggen i magen ( det hugger inte lika ofta ) men jag kan fortfarande inte äta utan att få ont och må illa :/ Och dessutom så blir jag ingen roliga människa när jag missar maten och jag är hungrig som en varg :(

Idag är jag känslig, väldigt känslig- har precis gråtit en skvätt och nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla på tv eller läsa. Ge mig fredag, ge mig kärlek & ge mig en puss!

Albinälskling, jag saknar dig.

RSS 2.0