Jag har varit vaken hela natten och känt om hjärtat sitter kvar

Melissa Horn, det är hon som förgyller min måndagkväll bland trötta ögon och kaotiska tankar.
Klockan ringde vid 06 imorses och det tog emot att gå upp allra helst med magen, som krånglat det senaste. Förhoppningsvis så blir den bra nu när jag varit hos farbror doktor och fått piller. Och om inte så blir det sjukhuset nästa!

Jag tog en paus under helgen då jag endast ville spendera tiden med mitt hjärta som jag nu längre inte är med. I fredags var vi hos Toffe med Tobbe och därefter gick vi fram på staden, jag hade dessvärre fruktansvärt tråkigt och ont i magen så jag cyklade hem vid halv ett tiden och A kom låångt därefter, klockan passerade nog 04. :( I lördags så blev det sedan poker hos Longo med alkoholintag för somliga, var även hos Andreas en stund och var ute och käkade lite.
Igår låg vi i sängen iprincip hela dagen, vi gick upp och lagade mat och la oss sedan i soffan tills Tina kom hem för att styra kosen mot Skövde.

Nu är jag hemma och klockan står på 06 i några veckor nu och jag grämer mig över det, jag vill inte jobba, jag orkar inte jobba- allra helst inte mitt upp i detta kaos, det känns fruktansvärt. Dessutom så konstaterade jag att jag blir fan inte lyckligare av att ha en hög med pengar liggandes ( eller det blir jag visserligen, vem vill inte ha mycket pengar liksom? ) men jag blir fan så mycket lyckligare av att få spendera tiden med A. Även om han jobbar så finns det timmar att spendera tillsammans om jag befinner mig på hans ort. Men vi får se hur det bli, mam & pap gillar antagligen inte det.

Nu ska jag kolla runt på en systemkamera, för jag funderar starkt på att köpa det när lönen kommer men har ännu inte bestämt mig!
Puss så länge.

Jag ger upp..

Jag förstår inte, hur i hela världen kan en människa vara så otroligt uppblåst? I vanliga fall så finns det inte i min värld att förstöra för andra men jag lovar dig att när detta är över, helt över så ska du få ett rent helvete och det ska jag se till. Såfort det ena är över så kommer det andra, en storm som aldrig slutar blåsa. Och när det är vindstilla så är det helt enkelt för bra för att vara sant- tro mig!

Jag visste visserligen att det skulle bli något utöver det vanliga, men att det skulle bli såhär det hade jag ingen aning om. Att JAG skulle bli klistrad på tapeten det var en chock, det handlar inte om mig, det är inte mitt fel men jag står ändå omnämnd åtaliga gånger. Jag önskar dig från min inre hjärtrot ett rent jävelskap, brinn i helvetet!
Det är inte ofta jag är så grov men i detta fallet så menar jag verkligen det.

Sitter ute på revet, A är ute och jobbar- han är så duktig så- ingen tvekan om att vårt hus kommer att bli vackrast i kvarteret senare ;) haha. Ikväll är det fotboll och den ska vi se på här ute, jag vill ha godis men har bara några chokladbitar kvar :(  tusan.

Snart kommer Monika & Bengt över på lite käk och vi ska sedan kolla på matchen med de och jag som inte har någon direkt lust till något sällskap då jag idag gråter med jämna mellanrum.

Godkväll!

Jag heter Albin!

Idag har jag varit hos andreas med ronja och kollat på fotbollen, Ryssland vann inte för dom var inte med. Sen satt vi i hans rum till hans pappa kom in och sa att vi skulle gå hem för andreas skulle sova. Så nu sitter vi i soffan och kollar på ngn serie som dom har sex i stan i eller ngt. Men nu är det slut, det börjar snart en film som heter en snut darrar eller ngt. Den ska iallafall jag se på för ronja lär ju somna som hon gjort dom senaste gångerna vi har kollat på film. Btw reklamen för dafgård`s är ganska bra tycker jag. Och i morgon ska jag köpa chiqita`s nya grejj med jordgubbar äpple och banan i tror den kan smaka ganska snaskigt :) Nu börjar en snut på hugget (Filmen) Morsning alla fans där ute i sverige inklusive Osby :)  


Huvudvärk & hängig

Sov länge idag, åt en snabb frukost och sedan skulle A ut för att bygga på terrassen. Jag försökte lägga mig till ro för att läsa Flickan som lekte med elden men det går inte, jag känner mig stressad för egentligen ingenting, jag har huvudvärk och jag känner mig allmänt hängig och det blir genast mycket svårare att komma på något att skriva. Idag kommer inte orden som på räls, jag får nästan gräva så just därför ger jag upp.

Funderar på en promenad och ränsa tankarna till vågornas sus i den lätta vinden.
God eftermiddag!


Long time ago, I'm sorry..

..again

Det är mycket som har tagit min tid nu senaste tiden och det har resulterat att jag haft tid att uppdatera något i bloggen, eller jag har helt enkelt inte tagit mig tid för jag anser att det är roligare att göra saker även ifall jag älskar att skriva av mig på bloggen. Men, i vilket fall- en sammanfattning.

Vi får till Stockholm i torsdags och efter några om och några men så kom vi hem till Matte, Monica & Kaj. Vi köpte pizza, såg på film och hade allmänt mysigt. Och innan sängen kallade så drack vi även en beylys (stavning!).
Midsommarafton, Mini kom in och väckte oss, söt som hon är ;) Vilken hund alltså.. Vi åkte ner till klipporna där midsommarfirandet var i full gång med sång, filtar, fika, midsommarstång och strömmingmacka. Efter någon timma där så åkte vi hem igen :) Senare så kom Beata, Greger & deras barn. God mat, god dricka, många skratt och många roliga foton, ett dopp i poolen lyckades jag också fixa då jag inte kunde bedömma avståndet rätt ;) (jag får skylla på drickan, enligt Matte iaf) Klockan blev mycket och vi kom i säng sent (!) Jag & A fick sova på soffan, då Beata & Greger inte kunde ta sig hem.. Vaknad och mådde inte särskilt bra i lördags, men vi alla mådde nog som vi förtjänade och det resulterade såklart i fet mat och film!
Innan vår hemfärd igår så hann vi med en mysig utflykt och jag fick aggera modell ;) Strax efter fem gick tåget och vid halv nio var Albins söta mamma i Skövde och hämtade oss :)

Idag åkte vi ut till revet och sitter här ännu, Har varit ute på långpromenad nu ikväll, jisses. Gick ända ut till änden av revet och det är ju en bit vill jag lova. Fikade lite där ute, tog foton på vägen och sådär.
Nu är det tv som gäller fast jag tror bestämt snart att jag ska krypa till kojs, men vill inte lägga mig utan A och just nu så äter han!

På återseende kära vänner, godnatt!


För en lång lång tid..

Matchen igår var usel, jag skäms över Sverige och vill inte ens yppa ett ord.
Jag är trött som aldrig förr men kunde ändå inte sova så gick upp kvart i sju.
Om en halvtimme har mamma frukosten färdig, då ska vi vara helt klara med packning och gjort i odning oss.
Jag känner mig stressad, för jag har inte börjat göra mig i ordning och jag har inte packat färdigt.
Well, idag åker vi till Stockholm och det ska bli skönt att komma iväg både från hem O och hemhem L!

Förresten, det är ute nu och det gör ont!
Adjöken


Det kallas tvivel det där som stör..

Onsdagförmiddag och jag är redan vaken, lite rekordartat sådär med tanke på att jag redan varit vaken i någon timma. Vaknade av att grannarna började fippla med målningen av huset :/ Men A ligger sött kvar och sover fortfarande :) Tänkte snart vara taskig och väcka honom (a)

Vi hade faktiskt planerat en tripp in till staden när Jonas slutat jobbet för då kan han köra och vi slipper ta bussen :) Angelica följer också med, dessutom så ska vi hämta upp Natali i Vittsjö också, så det blir full bil :) Ska försöka vara duktig och hålla pengarna ifall att det skulle bli så att vi går ut på staden i helgen, men vi får se.

Nu börjar jag iallafall bli lite hungrig så jag ska nog göra mig en liten frukost :)
Idag måste jag såäven hinna med att packa för imorgon åker vi till Stockholm och därefter åker vi hem till Lidköping :)
Puss!

Förlåt..

..för att jag varit så otroligt dålig på att uppdatera senaste, jag blir iprincip besviken på mig själv för egentligen så vill jag skriva men jag tar mig inte ritkigt tiden till det :(

I vilket fall så har helgen varit bra, vi har varit ute och ätit, haft kalas med lite för mycket av det goda för vissa, umgåts med Angelica, kollat på bra filmer etc. Med tanke på vädret så har vi fått hålla oss inne :) Var förresten i staden en snabbrunda och på den lilla stund lyckades jag naturligtvis hitta en skinnjacka (y)

Har nästan precis vaknat, det var skönt att sova länge- lampan släcktes sent inatt.. Jag är fortfarande sådär yvig och skulle behöva lägga mig en stund till så jag tror bestämt att jag ska kolla lite tv, möjligen en film :)
För övrigt så är vädret fortfarande helt sunkit och jag vågar mig inte ut om jag inte vet med säkerhet att regnet håller sig ifrån mig, så vi får se vad tiden utvisar :)

På torsdag åker vi till Stockholm, mysigt :)
Nu ska jag vila, puss!

The dark side doesn't have any answers

Det gör ont så ont och jag kan knappt skriva. Det är väldigt jobbigt, för jag måste skriva med de andra fingrarna .:(


mitt finger gråter idag och nu ser det ännu värre  ut & känns dessutom värre


Imorgon är det fredag vilket innebär att det är sista dagen på två veckor som jag behöver gå upp klockan 06.00 och mitt alldeles egna hjärta kommer :) Som jag ska kasta kärlek på honom.
Jag är snäll och bakar för tillfället två kladdkakor som jag ska bjuda på till fika imorgon :) "semesterfika" som de brukar uttrycka sig haha, alltid en ursäkt för att äta onyttigt ^^

Hände en olycka på jobbet, därav mitt finger. Så det är tur att jag ska vara ledig nu så att det får vila upp sig lite, precis som jag.
Var ute och övningskörde en runda idag också (egentligen igår med) och tro det eller ej, jag har vågat köra i byn haha. Vilken fjant jag är, men så nervövs :) det jag skulle komma fram till var att jag köpte en ny söt kalender :)

Nu värker fingret något fruktansvärt och dessutom måste jag ta ut mina kakor snar annars blir de brända.
Godkväll!

Det var vi mot världen

Onsdag eftermiddag och jag är hemkommen från jobbet, skönt att det bara är två dagar kvar nu innan två veckors ledighet :) Känns dock knas att sedan kunna sova länge igen för när jag sedan vant mig vid det sköna livet så är det tidiga morgnat som gäller igen. Men,
det är ett senare problem just nu vill jag bara ha fredag så att jag kan njuta :)

Om två dagar kommer mitt hjärta, som jag saknar honom och som jag längtar efter honom. Dessutom så är det ett stot plus att vi ska få spendera två veckor tillsammans och bara vara med varandra. Så lite äventyr ska vi allt setill att hinna med :)

I vilket fall så ska jag göra mig en macka nu, plocka i ordning lite på rummet (om jag orkar) och därefter lägga mig i sängen för att antingen kolla på tv eller läsa lite. Det är ett plus med sommaren, det hinns med att läsa mer för det är inte massa annan läsning som snor tiden. Borde dessutom slå en pling till min kära arbetsgivare för att fixa så att jag får ut min lön i början av nästa vecka. Om inget annat så får jag setill att göra det imorgon senast.

På återseende kära vänner,
puss så länge!
/r

Mitt i allt så ska man räcka till

Känns inte riktigt som att jag har den egenskapen för tillfället, men ni får helt enkelt stå ut ändå och gör ni inte det, ert misstag typ.

Jag kan erkänna att jag måste varit väldigt trött idag för jag har gjort hur mycket fel som helst idag och kommit på mig själv när jag varit färdig och fått göra om allting från början. Misstagen började klockan sju imorse och slutade inte fören halv fem när jag satte mig på cyklen för att bege mig hemåt, sådana här dagar borde inte få finnas- fy farao.

Jag & Petra beslöt oss för att fixa det sista till vårt pillerill, så jag tog på mig mina inlines och hon satte sig på cyklen, sedan for vi byn runt för att hitta det vi skulle och lite till. Skönt att komma ut i friska luften.
Ikväll grämer jag mig lite över att Sverige spelar den sena matchen eftersom att det är tidig morgon imorgon med vilket gör att jag antagligen inte orkar se färdigt den. Men det står garanterat på löpsedlarna imorgon, dock tråkigt att missa det ifall jag gör det.

Lite mat hade inte suttit fel så jag hoppas att det snarast vankas mat i köket och därefter ska jag invänta matchen och kolla så länge jag orkar, förhoppningsvis hela matchen :) Brukar ha måttligt svårt för att sova om jag väl ger fan it från början, förvisso rätt negativt men sån är jag.

det tär fortfarande och jag tycker att det är fruktansvärt jobbigt,
förstår inte hur man kan göra så!


Att jobba känns vuxet

Jag har avverkat min första sommarlovsdag på "jobbet". Det känns så fel att säga jobbet för det känns så vuxet och jg är inte vuxen ännu. Men det går heller inte att säga sommarjobb, för det är mer än så.
I vilket fall så har jag tänkt djupt idag när jag låtit tankarna flyga i obestämd riktning. Jag är idag 17 år och har hela livet framför mig och borde ta vara på tiden för att upptäcka saker och inte missa saker som jag verkligen vill göra. Om ett antal år så är jag förhoppningsvis färdigutbildad till något som jag verkligen vill och som jag då ska jobba med tills jag är pensionär (om inget oväntat inträffar)
Varför i hela friden ska jag då lägga ner så mycket möda i jobb på min enda lediga tid? När jag senare i livet endast kommer att ha mina semesterveckorr.
Det var en klok lärare som fick mig att tänka så!

Så jag har nu bestämt mig för att försöka jobba mindre och känna av att jag lever och att det finns en viss frihet.
Dessvärre så är jag beroende av pengarna såhär över sommaren och måste därför spendera en del tid där uppe.
Men en sak är säker, max 4 - 5 veckor.

Ge mig fredag nu och en puss.

Jag hatar söndagar

Nästan alla söndagar är jobbiga och tråkiga, minns inte en enda söndag som har varit bra.
Jag känner inte för att skriva idag, jag känner mig tom och ska därför bespara er besväret med mina klagomål på allting.

jag har döpt om dig till frustration

för du är smärtan jag har i bröstet

ditt namn svälter mina lungor på luft




Från och med imorgon så står väckarklockan på 06.00,
nu ska jag borsta tänderna!


Sommarlov och solsken

Igår ringde vårterminens klocka ut och vi blev befriade, iaf över sommar'n och det känns underbart :)
Var en mysig stämning i kyrkan igår, fin sång och fina ord. Synd bara att det var en väldig förvirring som förstörde lite gran, men det skrattade vi bort :)

Tog mig i kragen och hjälpte till uppe på jobbet i någon timma innan jag skulle sätta mig på tåget. Stressigt och mycket att göra så det var någorlunda jobbigt med tanke på alla konstiga kunde som dessutom ringde.
Åkte ut till revet på kvällen, fixade lite mat och hade mys :) Och idag har vi varit ute i solen hela dagen, åkte med båten bort till svalnäs en lite sväng också. Rebecca med familj var där så vi lånade deras båt lite för att kunna åka vattenskidor, kneeboard och däck i lite högre fart :)

Nu sitter vi här nyduschade och bara njuter. Ska snarast göra oss i ordning för att senare promenera bort till småbåtshamnen och hjälpa Jennie & Daniel. Därefter får vi se vart det bär av, möjligen sitter vi kvar och dricker med de, vi får se :) Låter dörrarna vara öppna.

Vi ses!

Jag har lärt mig att längta är bättre än att ha

Vilken dag alltså, vilken dag. Det är iprincip ofattbart att jag ens klarat mig igenom den, när samtalet kom så brast iprincip allt. Jag är fortfarande ordlös och vet inte vad jag ska säga, jag behöver komma bort och tänka för mig själv.

Så det är en väldig tur att jag åker till Lidköping imorgon. Förlåt, men jag orkar inte skriva mer idag.
Imorgon är det förresten kyrkan som gäller, då slutar skolan på riktigt- skönt.

Godkväll!

I wanna be a rockstar!

Så skönt så skönt, idag var sista såkallade skoldagen. Provet gick inget vidare men jag orkar inte gräma mig över det längre, får helt enkelt ta det som det kommer. Har däremot en inlämningsuppgift kvar som jag måste försöka fixa till imorgon så att jag kan lämna den i kyrkan på torsdag, sen är det sommarlov på riktigt om man bortser från jobb förstås. Så fullt så skönt som jag vill att det ska vara kommer det inte att vara, men får helt enkelt ta vara på tiden :)

Slutade innan tio imorses och har under dagen varit på väldiga äventyr, i hässleholm & älmhult. Inhandlade förvisso bara en ny kjol och en söt present till en speciell person som betyder väldigt mycket :) I övrigt så fikade jag och mam på stan i väntan på att sis skulle sluta, och på ikea handlade de lite småsaker :)
Dessutom så har jag och Petra varit i byn och fixat de tillbehör vi behöver för att fixa till vår lilla överraskning :) Kommer bli kanon.

Är måttligt trött idag efter en sömnlös natt, precis som väntat så kunde jag inte sova fören jag visste säkert och då var klockan närmare 03.30, inte fullt så skönt. Dessvärre så kan jag inte sova och känner mig så förbannat stressad. Imorgon blir en lång dag, jobb från 07-16, men det klirrar gött i kassan senare och det är aldrig fel.

Avslutningsvis så bjuder jag på ytterliggare en bild :)


kärlek.

What goes around comes around

Idag hatar jag bara, jag vet inte vad jag ska ta mig till och morgondagen går åt helvete.
Det suger riktigt hårt men det känns inte som att jag kan göra sådär värst mycket åt det med tanke på att andra saker har stått i vägen tidigare, jag har fått lära mig att man ibland måste offra och det gjorde jag nu, vilket resulterar ett helvete istället. Vet inte ens ännu om det är värt det så vad gör jag om det visar sig att det inte var det?
Då går jag nog under.

Gjorde ett försök i att äta kvällsmat men fick inte ner så mycket, jag hatar denna känslan. Ångest blandat med alla de där känslosamma känslorna det är så förbannat jobbigt. Det vänder och vrider, jag vet helt enkelt inte vad jag ska ta mig till och då blir hela situatuionen bara kaotisk.

Har fått några av de bilder som Monika tog på mig & A i helgen på festen då vi aggerade lite fotomodeller. Så duktig är hon och jag avslutar inlägget med en bild :)


Det finns alltid saker som du aldrig kommer att förstå

En ny vecka har dragit igåg. Men det är inte vilken vecka som helst, det är sista veckan i skolan och jag har snart avslutat mitt första gymnasieår. Men som sagt, man ska inte ropa hej fören man hoppat över ån.

Det har varit en tuff dag i skolan och jag är fullkomligt slut i huvudet men imorgon är det prov som gäller så jag måste försöka trycka upp böckerna under nästan eftersom att tiden till det inte har funnits där tidigare. Så dagen blir inte mindre tuff utan snarare tuffare med timmarna.
Fast åa ndra sidan, hur otroligt dum i huvudet är man inte om man lägger ett prov sista skoldagen? Fullkomligt vansinnigt.

Nåväl, nu ska jag inte lägga min energi på att klaga och gnälla, jag har egentligen bättre saker för mig så..
En macka, tv & packa upp väskan är vad som står på schemat.

Adjö kära vänner!

Fågelkvitter

Igår tänkte jag vara duktig och uppdatera innan festen men tror ni att internet fungerade då? Nej för det gjorde det inte, därför blev det inget inlägg :(
Men, även igår låg vi ute på revet i solens hetta och hade det mys hela dagen. Åkte in på seneftermiddagen för att göra oss i ordning till Jennies 30års fest som var väldigt trevlig :) Efter några om och men så beslöt vi oss för att åka med Matte, Monica & Kaj ut till stugan för att spendera natten där.
Halv fem imorses väckte min söta karl mig och släpade ut mig på verandan för att han var så varm, så vi sov under bar himmel, gissa om det var mysigt? ;)

Idag åkte vi med M, M & K när de skulle in till stan innan färden till Sthlm. Vi spenderade mesta tiden ute och bara existerade iprincip, skön dag. Är dock väldigt trött nu då sömnen inte varit den bästa.

Ska slå en pling till A nu, sen blir det sängen- iaf ett försök till det.
Imorgon & på tisdag är två tuffa dagar.
Godnatt!


RSS 2.0