Long time ago, I'm sorry..

..again

Det är mycket som har tagit min tid nu senaste tiden och det har resulterat att jag haft tid att uppdatera något i bloggen, eller jag har helt enkelt inte tagit mig tid för jag anser att det är roligare att göra saker även ifall jag älskar att skriva av mig på bloggen. Men, i vilket fall- en sammanfattning.

Vi får till Stockholm i torsdags och efter några om och några men så kom vi hem till Matte, Monica & Kaj. Vi köpte pizza, såg på film och hade allmänt mysigt. Och innan sängen kallade så drack vi även en beylys (stavning!).
Midsommarafton, Mini kom in och väckte oss, söt som hon är ;) Vilken hund alltså.. Vi åkte ner till klipporna där midsommarfirandet var i full gång med sång, filtar, fika, midsommarstång och strömmingmacka. Efter någon timma där så åkte vi hem igen :) Senare så kom Beata, Greger & deras barn. God mat, god dricka, många skratt och många roliga foton, ett dopp i poolen lyckades jag också fixa då jag inte kunde bedömma avståndet rätt ;) (jag får skylla på drickan, enligt Matte iaf) Klockan blev mycket och vi kom i säng sent (!) Jag & A fick sova på soffan, då Beata & Greger inte kunde ta sig hem.. Vaknad och mådde inte särskilt bra i lördags, men vi alla mådde nog som vi förtjänade och det resulterade såklart i fet mat och film!
Innan vår hemfärd igår så hann vi med en mysig utflykt och jag fick aggera modell ;) Strax efter fem gick tåget och vid halv nio var Albins söta mamma i Skövde och hämtade oss :)

Idag åkte vi ut till revet och sitter här ännu, Har varit ute på långpromenad nu ikväll, jisses. Gick ända ut till änden av revet och det är ju en bit vill jag lova. Fikade lite där ute, tog foton på vägen och sådär.
Nu är det tv som gäller fast jag tror bestämt snart att jag ska krypa till kojs, men vill inte lägga mig utan A och just nu så äter han!

På återseende kära vänner, godnatt!


Avtryck
Postat av: :o)

Skönt att du haft det bra =) Hoppas vädret var bättre än det regn som har fallit här. Värdelöst!

2008-06-24 @ 09:37:46
URL: http://lillefots.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Du kommer tillbaka?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0