Vårkänslor

Att vakna klockan kvart i nio på en ledig dag brukar göra mig måttligt förbannad, men eftersom att orsaken idag var att solens ljusstrimmor silade sig igenom parsiennerna gjorde mig faktiskt på bra humör :) Låg kvar i sängen och såg på ett par avsnitt av Desperate Housewives, måste hitta något att fördriva tiden med då min kära A är i skövde och jobbar.

Jag funderade ett tag på att ta på mig lite kläder och gå ut en runda i det fina vädret innan jag ska ta mig en dusch, känns nämligen som att jag tar vara alldeles för lite på det fina vädret men ändå ständigt klagar, då det blir dåligt igen. Dessvärre så har jag inga bra skor att promenera i :/ Så jag får helt enkelt se om det finns ett par gympaskor här som passar min fot, om fallet nu blir så att jag går ut en runda :)

Nu tänkte jag avrunda med att säga tack, till världens bästa pojkvän, för 6 underbara månader tillsammans. Jag älskar dig otroligt mycket! "true love never ends- a.s"

Ha en bra dag vänner!


Avtryck
Postat av: Malin

haha nej.. inte jag heller : )allt flyter på som det brukar göra :) vad ska du göra idag? =)

2008-03-07 @ 12:22:48
URL: http://chakrat.blogg.se
Postat av: Malin

haha vill inte veta vad ha lite mysigt innebär :D men det blir nog mysig :D haha, grattis till er btw :D hur träfades ni?

2008-03-07 @ 13:33:57
URL: http://chakrat.blogg.se
Postat av: Malin

okej vad gulligt :D njaa, jag har lagt kärleken på is.. inte min grej det där med att vara kärleksfull mot killar (A).. vad gör du?

2008-03-07 @ 14:25:37
URL: http://chakrat.blogg.se
Postat av: Nora

hoppas du får en bra dag!!

Trevlig helg!

2008-03-07 @ 15:02:12
URL: http://noraeriksson.blogg.se
Postat av: Malin

Ah okej.. mysigt :D har ni något planerat ikväll?

2008-03-07 @ 15:21:58
URL: http://chakrat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Du kommer tillbaka?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0