Nattens mörker

Utanför fönstret så suger jag in ljuset från gatlyktorna, det är ett mysigt sken.
Iprincip precis hemkommen från en mysig heldag ute på revet. Tog en taxi hem och halvvägs hem ringer Matte och uppmanar oss om att Albin glömt både mobil och nycklar så vårt dilemma var hur i hela friden vi skulle komma in i huset? Vi hade ikväll turen på vår sida, Ramona var på väg ut till Källby och kunde nappa upp Christinas nyckel, så efter många om och men så är vi nu inne :)

Albin stenslocknade i sängen. undra om det var ölen? det tror jag iaf.
Jag känner mig typ förkrossad (?) vill inte sova, kan inte sova. Jag vill bara få prata om allt och inget men någon sådan pratkamrat finns inte till hands nu så jag får så snällt försöka klara mig ändå.

I vilket fall så ska jag inte sitta här mer, ville bara uppdatera er lite om hur läget är.
Godnatt!


Vi har varit på hajk, hajk ;)

Jag tyckte nästan att jag var lite rolig i dagens rubrik, men det är jag nog dessvärre ensam om att tycka haha :)
I vilket fall så var campingen hur mysig som helst även väldigt rolig. Vi aggerade män hela kvällen med att hålla elden levande, jag har nog aldrig sett så mycket ved i en brasa. Men frysa skulle vi ju inte göra, det hade vi bestämt. Natten blev lång och klockan var 08.00 innan jag fick någon sömn (även Amela var uppe så länge) två timmar därefter vad jag tvungen att gå upp igen för att hinna ta bussen till stan. Så gissa om jag var trött när jag kom hem klockan halv nio igårkväll? ;) Jotack det var jag, hade dock varit uppe för länge för att kunna sova så det blev inte många timmar inatt heller tyvärr.
Men inatt vill jag lova :) då har jag även världens bästa brevid mig.

Dagen har varit lärorik då vi har pratat väldigt mycket om brott etc. i skolan, intressant och skoj :) Och tro det eller ej, men vår kära Bosse tog saken i egna händer och släppte oss 1 timme och 45 minuter tidigare, det är nog minsann årets under :) Haha.

Nej minsann nu ska jag packa ner en baguett och lite dricka, sedan kör min kära mor mig till Älmhult och därifrån ska jag ta tåget till baby :) Som jag längtar till ikväll.

Puss sötnosar!

Vi ska ut på hajk, hajk

Ikväll ska jag vara en riktig camper, tillsammans med 6 st andra söta flickor :) Vi ska avverka vårt frilufsliv som ingår i Idrott & ledarskap, så klockan sex ska vi mötas för att cykla iväg till vårt ställe. Ser fram emot det för det var längesedan jag sov ute så, mysigt som bara den. Kommer förvisso säkerligen vara väldigt kallt och jag som ska sova endast i ett vindskjul :o Vilken utmaning :)

Tidigare idag har jag i vilket fall varit duktig och jobbat i någon timma, efter min lektion :) Och nu har jag varit och handlat med mamma inför kvällen. Snart ska jag packa ner lite kläder som lär behövas ikväll/inatt och ska även kolla igenom lite vad jag ska ha med mig till baby på torsdag, för imorgon finns det inte mycket tid.

Nåväl, imorgon ska jag förresten bli fin i håret :)
Nu ska jag kila ^^


Söndag & Mors Dag!

Jag hann inte riktigt ifatt tiden igår så hur mycket jag än ville så hade jag inte riktigt tiden att slänga upp en uppdatering :(

I vilket fall så spenderade jag & mor min förmiddagen/eftermiddagen uppe hos mormor, fika och lite sådär :) Senare så var vi nere vid torget för att kolla på alla fina balklänningar som de söta flickorna bar upp, jisses. Vi spenderade vår tid ute en stund, när sedan några söta flickor skulle föra sin kos mot hjärtasjötorpet så begav jag mig hämåt. Sneakade skjuts av Nathalie och bänkade mig sedan framför Eurovision som i stort sätt bara var ett rent fiasko.

Trots att det blev en hemmakväll som heter duga så blev natten lång av diverse orsaker så innan John Blund kom så hade klockan slagit både 3 & 4- därav så gick jag inte upp fören lite senare idag.

Nu inväntar jag bror som just kört från Hässleholm, med kaka & blommor ska vi göra mamma lite glad på sin dag :) Därefter så tar jag steget utanför dörren och umgås med min söta vän Angelica!

Ingenting blir bättre om ingenting redas ut!


"de riktigt stora stjärnorna är kungar som ser ned på oss"

- jag känner verkligen för att se lejonkungen, den filmen är så fruktansvärt söt och jag är nästintill kär.

Nåväl, fredagen är passerad både på ont och gott. Vår första och dessutom vår enda lektion idag var nästan kaosartad så redan vid halv elva så begav jag mig hemåt- var dock på jobbet kort därefter för att tjäna in lite extra pengar.

Jag har i övrigt spenderat min dag tillsammans med en söt, underbar & saknad vän vid namn Camilla. Vi räknade ut att det nästan kunde vara ett år sedan vi senast umgicks, så ni kan ju ana att vi hade en del att prata om. Munnarna gick i takt med varandra och det var ett kärt återseende vill jag lova, synd bara att det dröjer så länge emellan jämt- visserligen så finns det orsaker till detta, men det grämer mig och hoppas att vi kan försöka ses lite oftare :) Mina skrattmuskler har fått jobba på högvarv idag och det var längesen så det kändes riktigt skönt. Vi åt en bit mat, hyrde en film och ventrilerade en massa tankar med varanda!

Nåväl, jag ska avsluta kvällen / nattens inlägg med att klaga.
Jag är sjukt trött på folk som fjeskar, acceptera vad som är sagt och var nöjd- tänk på andra som inte alls klarat det lika bra. Det är fruktansvärt lågt att sitta och prata om att andra fjäskar, att det är så fel, löjligt etc. och sedan göra precis samma sak. Sådant fungerar bara inte för mig, jag klarar inte av det, jag avskyr folk som fjeskar och som dessutom snackar skit och är falska. Det är något av det värsta jag vet och jag vill nästan säga att falska människor förtjänar något av ett helvete. Men det som egentligen stör mig mest är att folk som hade bättre, som förtjänade det mer får inte chansen. Därför så hoppas jag helt enkelt att det inte går vägen för någon av er, ni förtjänar inte det :) Jag accepterade och bryr mig inte i eget syfte, mest på situationen och medömkande för andra kamrater.
Har förresten lärt mig att man egentligen inte ska skriva sådanthär på en blogg men vad spelar det för roll, jag behövde få ut mina aggressioner och det fick jag. Läser ni det så står jag gärna till svars, för jag står för precis vartenda ord jag skrivit i nattens mörker.

Jag är inte den som är den, jag är den andra.
saknar, skriker & längtar- jag behöver dig.


HIV/AIDS

Rubriken är just vad hela min dag har handlat om, eller nej där överdrev jag lite- men hela min skoldag vilket innebär 6 timmar samhällskunskap. Vi fick tydliga instruktioner imorse när vi kom "allting ligger på er, ni planerar tiden, upplägget, arbetet etc. det enda ni får av mig är en bestämd grupp och ett utlottat tema. senast klockan halv fyra i eftermiddag så ska er grupp ha lämnat in en tidning om just det temat ni har och alla ska ett varsitt ansvarsområde." Det tog tid, längre tid än vad jag hade trott men klockan halv fyra så var vår tidning inlämnad och dagen vad slut. Enda orsaken till att jag egentligen nämner detta är för att jag tyckte det var roligt, intressant ämne att skriva om och det finns saker som man inte visste fören man läste det.

Var ute i det fina vädret en stund förut med några fina flickor. Vi träffade även Cilla & Devin, då vi bestämde att när hon flyttat till Hörby så tar vi tåget till Höör och där hämtar hon upp oss för grillkväll och övernattning, så söt är hon :) "jag har sånadär uppblåsbara ni kan sova på, it's big" haha.

Nu ska jag snarast besöka duschen för att sedan kasta mig i sängen med fjärrkontrollen i högsta hugg. Borde egentligen försöka städa också, för imorgon får jag ju besök :) Ska bli mysigt.

Jag är arg, ledsen och besviken på det- för jag trodde inte att du ljög för mig, men jag hade fel :(

godkväll


I'm already somebodys baby

Onsdagkväll, klockan har slagit sju, här sitter jag och är fullkomligt slutkörd.
Har jobbat hela dagen och var måttligt glad när klockan slog fyra, men då blev det övertid till sex. Visst är det skönt med extra pengar, men jag hade nog behövt komma hem.

Jag är dessutom förbannat stressad, vet inte hur jag ska hinna med allt men förhoppningsvis så går det vägen på ett eller annat sätt- annars får jag helt enkelt ta den smällen senare.
Ikväll ska jag iaf lägga mig i sängen, försöka släppa allt och hitta något riktigt bra på tv. Om jag förtjänar det eller inte är jag inte riktigt säker på, men i vilket fall så ska jag ta mig den friheten.

Men nu ska jag först och främst kolla på lite kläder & skor.
Adjöken!

I'm back

Efter ett längre break så är jag åter igen tillbaka och det känns mer än bra, för jag behöver verkligen det här bloggandet. Att bara låta fingrarna dansa över tangentbordet, att orden får komma av sig själva och bara finnas där- det är en lättnad.

Som jag tidigare sagt så har senaste tiden varit kämpig/jobbig och än är det inte över tyvärr- men förhoppningsvis så är slutet nära nu.
Helgen har spenderats med baby, det har varit oehört skönt. Han åkte hem tidigare imorse, det var jobbigt men ett ont måste. Så nu dröjer det åter igen innan vi får andas samma luft igen tyvärr, men jag längtar och räknar dagarna. Han är så bra, min Albin!

Jag tänker inte att göra något större upplägg av helgen mer än att den har varit bra, måttligt lugn & det var välbehövt. I vilket fall så har den varit mysig och det finns inga stunder då jag är så lycklig som de med dig :)
Under dagen så har jag varit ute med lite söta flickor och nu ikväll har jag kollat på säsongsavslutingen av Andra Avenyn, spännande etc. Jag vill inte vänta tills den 21 september, jag vill ha nya avsnitt NU. I vanliga fall så är Andra Avenyn inte ett program som jag tycker om, men jag har fastnat för detta.

Huvudvärk och trötthet är ingen bra kombination, imorgon är det jobb.
Jag vill sova, men det blir jobbigt- nu är det ensamt!

Flyg lilla fjäril flyg, för snart kommer du att krossas

Torsdagkväll, hello kitty-rocken är på, duntofflorna är on, handduken håller håret invirat och här sitter jag. Håkan Hellström strömmar ur högtalarna och jag känner mig nästan lite nöjd över dagens insatser, att jag är klar trots att klockan bara är halv nio strax.

När jag slog upp ögonen imorses och insåg att jag skulle ha samhällskunskap i 6 timmar så suckade jag för mig själv och önskade att jag bara kunde ligga kvar i sängen. Men, jag är förbannat glad över att jag gick upp imorses, att jag gick till skolan, för detta var en bra dag och väldigt inspirerande. Föreläsning om volontär-jobb som förövrigt är väldigt lockande, men än är jag inte tjugo tyvärr ;) På eftermiddagen såg vi på film en förbannat rörande film, jag grät åtaliga gånger under filmens gång, eftersom att jag inte kommer ihåg riktigt vad filmen hette så kan jag inte rekomendera er den, annars hade jag gjort det utan tvekan, vilken film alltså. Efter att gränsuppgiften var inlämnad så var skoldagen slut och klockan var strax slagen halv fyra.

Halv sex så var det dags att återvända till skolan för utvecklingssamtal, jag har inte riktigt förstått varför det kallas just utvecklingssamtal för jag menar, samtalet gör inte att jag utvecklas? Hm, det är ett litet senarium det ja.
Väl hemma så aggerade jag städfirma och gjorde min lilla våning finfin, så nu kan älskling se vart han går också när han kommer imorgon :) Som jag längtar efter min man, jag är överlycklig att han ska komma imorgon. Hela helgen full av mys kan inte bli bättre, eller jo- han stannar tills på tisdag :)

Nej, nu ska jag snart göra mig en kvällsmacka, en kopp varm oboy och sedan lägga mig i sängen för att se på filmen så jag så länge skullat se. Tristan & Isolde!

Goodnight sweet peoples!

Som om allting stannar till

Precis hemkommen från en utedag med två väldigt betydelsefulla människor, Elin & Angelica- dessa flickor slår väldigt många och jag är så otroligt glad över att ha de vid min sida :) det känns bra helt enkelt.

Sitter nu i min ensamhet och tror att jag kan sjunga och försöker tänka klart, men detta är en omöjlighet för tillfället och det grämer mig, väldigt mycket. Jag vet att jag klagar väldigt mycket, jag vet inte varför- men just nu så är det bara så. Ingenting är rätt!

Gårdagens viktiga geografiprov gick inte som jag hoppats, jag fick en total black-out och det är väldigt jobbigt med tanke på pressen som var :/ Vi får helt enkelt se vad detta resulterar och hoppas på det bästa.
Dessutom så var dagens Nationella i matte förbaskat svårt tror jag, i vilket fall så var jag inte på det klara med det. Och allting handlade typ om procent, som jag är sämst på :/ skit också.

Jag är förbannat hungrig och väntar på att mamma ska kalla från köket, min mage kommer att bli överlycklig när hon gör det, jag också för den delen.
Ikväll så blir det en alvedon & sedan sängen/tv- jag har ont i huvudet och vill bara få ligga i sängen och försvinna bort.

Jag har sagt det förrut & jag säger det igen,
någon/något vill mig illa

"en hand mot min strupe och andas blir svårt"

Få ord, många känslor och jag är tom.
Denna veckan har varit ett helvete och än verkar det inte vilja ge med sig, men klockan är inte tolv och jag håller tummarna. Förgäves trots att det antagligen är jävligt onödigt.

Gårdagen var välbehövd, en utekväll med fina vänner & god dricka.
Nu ska vi grilla, jag borde plugga!

Hej

"I flirt with suicide, sometimes it kills the pain"

Och ibland hatar jag när folk tar saker man säger i ironi på alltför stort allvar, jag verkligen avskyr det. Men samtidigt så hatar jag när folk inte tar mig på allvar, men jag tycker inte att ironi är så väldigt svårt att uppfatta.

I vilket fall så har dagen varit lång, jag somnade när jag kom hem trots att jag skulle behövt plugga. Nu ska jag snart äta kvällsmat, ta en dusch och därefter lägga mig i sängen- helst av allt så vill jag slockna som ett ljus men nätterna är värst.

only sadness,
inget vet- sluta tro.


nothing more, nothing less

Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt.
Ville bara säga en sak innan jag går tillbaka in i mitt ide;

Idag har du & jag varit vi i 8 månader, 8 underbara månader- det bästa månaderna.
Tack, jag älskar dig Albin! <3

image15
jag tycker om oseriösa bilder, ibland

Skit också

Nej det är går inte,  jag har gråtit hela kvällen och det tar inte slut. Jag kommer säkert inte kunna sova inatt heller och bara fortsätta gråta. Nationella imorgon går väl också åt helvete.

Det här funkar inte längre.

Förlåt att jag är ytlig.


If I told you that my happiness depends on you, would you even care?

Mina ord blir få och meningarna blir korta, jag mår som jag mår.
Dagen har varit rent åt h-lvete och jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Träffade kirurgen idag och inom 14 dagar så vet jag säkert.
Jag måste vara duktig ikväll, men innan dess måste jag duscha.
Jag vill inte vara duktig, jag kan inte vara duktig, för idag känner jag mig så gott som sämst. (eller ah, det har jag gjort de senaste dagarna)
Vet ärligt talat inte vad som har hänt med mig, men nej- jag tänker inte blotta mig för bloggen.

Jag håller det för mig själv tills vidare, iaf så länge jag klarar det.

En tätort på en slätt

Måndagkväll, en ny skolvecka har dragit igång och efter en långhelg som denna så borde jag ha skaffat nya krafter men så är inte fallet, jag är kraftlös precis som vanligt.

Lördag & söndag spenderade vi ute på revet i solskenet, båt, fiskning, solning & grillning. På lördagkvällen så kollade vi dock på film med Andreas & Rebecca, klockan blev alltför mycket och därför så var det väldigt tungt att gå upp på söndagsmorgonen, men upp kom vi. På kvällen så åkte jag åter hem till skåneland och gissa om det var jobbigt, för ja de var det.


Nu har jag precis kollat på veckans avsnitt av andra avenyn och ska snarast ta en dusch för att sedan krypa ner i min stora ensamma säng, jag hatar att vara ensam, jag vill inte vara ensam, eller jag vill helt enkelt inte vara utan dig.
Efter skolan så åt jag förresten ute med Tanja & Kärstin, det var mysigt. Och senare så var farfar här på fika, även det var mysigt.

Jag har fastnat i den där onda cirkeln & jag vet inte riktigt hur jag ska komma ut ifrån den.
godkväll.


Kvällsord

Klockan är halv tolv, det är fredagkväll och här sitter jag och inväntar nya krafter, för det är något som jag verkligen behöver.

Dagen har rullat på, A gick över till grannen för att jobba direkt när vi slog upp ögonen vid middagstid, G ringde och frågade ifall jag ville med fram på staden så i regnet så traskade vi. Framnäs var målet för att kolla in Alexander Schöld & Charlotte Parelli, dessa är dock ej mina favoriter om jag uttrycker det så men G ville kolla och jag var snäll och gjorde helle sällskap :) Efter en stund så traskade vi hemåt och skiljdes åt vid parken.

Väl hemma så åt jag en bit mat med Christina och åkte sedan till majåker för att handla. Tog en dusch och åkte sedan ut till Källby för att äta en smarrig kvällsmat, då även A hade slutat. Därefter så har vi mestadels varit hemma, kikade inom grannen för att se hur det går med golvet och nu väntar vi på Andreas som är på ingång från Vinninga.

Nu ska jag ner och göra min kära pojkvän sällskap i köket.
Han är förresten världens bästa, som jag älskar honom :)

Goodnight sweet people!


Update

Jag kände på mig att det var dags att uppdatera er lite även om jag inte äa på något direkt skrivhumör, då jag har lite måttligt ont i huvudet och magen :/
I vilket fall så kom jag efter många om och men fram i tisdags, jag skulle vart framme vid kvart över sex men icke, då satt jag fortfarande och väntade på att tåget skulle rulla ifrån Alvesta, förbannade SJ :/ Mellan Älmhult & Alvesta så var det skogsbrand och därför stängdes tågtrafiken av, fick vänta i Älmhult i ungefär 40 minuter innan det kom någon ersättningsbuss. Väl framme i Alvesta så finns det iprincip ingen information att suga åt sig "sätt dig på första bästa tåg som går dit du ska" jag lydde order och gjorde detta. Trots att jag tyckte att jag satte mig på ett jättebra tåg så fick jag sitta i Alvesta och vänta i ungefär 3 timmar, innan tåget gick iväg. Klockan nio var jag i Falköping och där blev jag hämtad, vilken dag.

Väl i Lidköping så åt vi donken och sedan gick vi hem till Andreas och Rebecca för att se på film, filmen var konstig och jag tror typ att jag somnade en stund, därefter gick vi hem och sov.
Igår gick vi en runda på stan för att Albin skulle hitta några fina byxor & en fin tröja, och visst gjorde han det :) Vi gick upp till Birgitta och drack lite kaffe (juice(a) och sedan så gick vi hem. På kvällen blev det taco & god dricka. Vi satt hemma i någon timma med Andreas, Rebecca, Signe & Nordström och sedan gick vi vidare till småbåtshamnen. Där var ungefär tråkigare än tråkigast så jag & Albin gick upp till Patrik istället där det var roligare folk & dricka. Vi traskade hemåt när klockan iaf hade passerat ett men somnade trots det på tok försent.

Idag tror jag bestämt att vi ska åka ut till Stig på revet och såäven sova där. Kan bli mysigt om det inte blåser storm för då är det måttligt jobbigt. Men kan bli skönt med lite lugn och ro :)
Nu ska jag se om mitt hjärta har vaknat.

På återseende

RSS 2.0