Det ena släcker ut det andra

När frågor om något djupare ska besvaras så finns det plötsligt inte plats för att vardagligt däremellan och då faller jag här först, inte för att det inte finns ord för visst gör de det men inte rätt ord, som räcker till och som kan beskriva tankeverksamheten fullt ut.

Varje dag har kommit med något nytt. A har börjat jobba igen så varje dag är min att fånga men just idag känns det extra tungt och tråkigt. Idag är en dag då jag inte vill vara själv alls, skulle hellre ha 100 människor omkring mig än ingen. En runda på stan hade kännts bra, men jag har en fin varelse som vägrar vara ensam utan att göra ifrån sig ljud som skulle kunna komma från en hel farm så den tanken blir snabbt islagd.

Tills vidare fortsätter jag att gnaga och hoppas att ni har det bra!


Djupa samtal & klockrena svar

Medan lover var hemma och byggde en fin trappa så tog jag bilen ner till Ljungbyhed för att träffa en människa som är högt värdesatt på min lista och dessutom en människa som alltid har kloka svar på allting och läser utan att man egentligen behöver komma med några konkreta ord. Denna A har jag saknat och jag hoppas att gårdagen upprepar sig många gånger och jag får se hur hennes lilla skatt växer, så söt och så charmig, dessutom en av de få bebisar jag träffat som var glad iprincip hela tiden :)

Idag har lover gjort färdigt trappan och jag har hovat in lite pengar, vilket är en bristvara hos mig nu efter Greece, men sålänge det serveras mat på bordet och jag har hälsan i behåll så är jag nöjd.
Sen middag, senare strukturerar vi lite, packar och myser framför en film.
Imorgon är vi on the road again..

Förresten så finns det ett nytt litet liv att välkomna, min kusin har fått en flicka.
Jag tänker på er och hoppas att allt är bra efter omständigheterna, kärlekAlways on the road

Igårmorse landade vi på svensk mark, igårkväll styrde vi återigen vår kos söderut men dock inte lika långt, nu sitter vi i Skåne och stannar här ett par dagar till dess att vi känner oss färdiga och därefter styr vi tillbaka mot  småstaden och där spenderas sista tiden på mitt sista sommarlov.

Veckan som har gått har varit ordfattig eftersom att tiden gått tillannat, så det har snarare berott på tidsbrist än ordbrist för orden har funnits. Så fullproppad av ord och tankar att resten får inte plats, så tills dess att jag landat så förblir det tomma rader. Jag hoppas att ni har det bra!


Resefeber

Tidig morgon och två illaluktande tåg gjorde morgonens resa lite extra jobbig, trots det så kunde jag gå ut i regnet med ett leende på läpparna. Inatt åker vi till landvettern för att imorgonbitti lyfta mot Grekland. Det är helt klart det bästa sättet att börja semestern på, en vecka på Rhodos östkust i Faliraki med min oehört högt älskade andra halva.

Då dator och internet inte kommer vara det jag prioriterar högst nere i värmen så kommer det att vara tyst här och jag hoppas att återkommer med nya krafter för nu är de få, ny motivation och lite breadare kreativitet.
Puss, så länge!

Ordfattiga dagar och känslostormar

Efter många om och men så har vi nu haft ett familjärt avslut. En fin ekurna stod på altaret när vi kom med ett ljus framför, vi bar den med oss och placerade den i hålet som vaktmästaren hade grävt åt oss, brevid hennes livskamrat. Det var ett fint avslut men kändes samtidigt fel, inga ord nämnda så heller inga pikar komna.
En av de klokaste kvinnor på jorden har nu fått frid, hon sover under mark och har sin själ bevakande ovanför oss. Tiden går snabbare för dig än för oss, varje dag är det en saknad som blir påmind över att du inte längre är här hos oss, i ett mänskligt skede även om du finns i våra hjärtan.
Sov gott och få den frid du förtjänar, älskade mormor!

Nu äter vi chips och ser på tv, senare skjutsar vi Jonas till tåget i Hässleholm och därefter kryper vi till kojs för imorgon väntar en tidig morgon och ett långt dygn.

Om gyllene år

En lugn helg har passerat, med den finaste av alla i min hand. Solen stog högt på himlen fram till småtimmarna, från stationen till parkeringen så kändes det mer som en gata av en annan världen när värmen fortfarande var kvar i luften och vimlet runt omkring bara märktes i periferin.

Lite förvirring och några onödiga kommentarer senare så låg vi på stranden. En stekande sol som gav ett rött resultat, ljummet vatten som gjorde det möjligt att ligga i hur länge som helst utan att frysa när man beslöt sig för att gå upp. After sun och en sevärd film sen sov vi fint.

Ikväll är jag ensam igen, efter kvällsmat så bäddar jag ner mig framför film och vetskapen om att snart, snart är jag lite friare!

LyckorusDenna bild är väl använd i alla dess former, varje gång jag ser den så påminns jag om hur lycklig mannen i bak gör mig. Just därför tänker jag trycka upp denna bild på ett örngott och varje natt somna med ett leende på läpparna. Jag är väl medveten om att jag har den bästa av alla och det är jag evigt tacksam för.

RSS 2.0