.. det är då jag förstår att detta är mitt öde

Det är inte ofta jag är uppe & klar vid denna tiden på dygnet eftersom att jag är världens mest morgontrötta människa, som någonsin gått i ett par skor- men idag är jag vaken och allt det där.
Om exakt 32 minuter nu så börjar skolan, tre timmars svenska och därefter idrott då jag ska på promenad med söta flickor och fika vid sjön- mysigt. Strax efter halv tre så hämtar min kära far mig på hemmaplan och skjutsar ner mig till stationen och där sätter jag mig på tåget för att åka iväg några timmar.

Spenderar min lediga tid i Lidköping hos babyboy, bättre kan det inte bli för jag saknar honom enormt.
Nej, borsta tänderna och lite sådant, sen är det skola!

SUNSHINE!


Jag ser min själ i dina ögon

Vilken måndag alltså, jag fullkomligt hatar måndagar allra helst just en måndag som idag.
Därav så blir mitt inlägg kort och argsint, mestadels iaf.

Jag är trött arg och bara allmänt tjurig, jag tycker minsann att jag har den tillåtelsen idag. Om en kvart börjar andra avenyn, om 2,45 timmar så börjar prison break säsongsavslutning jag måste under denna tid hinna med en hel massa, bla packa färdigt & duscha.

Imorgon får jag pussas igen, som jag längtar efter mitt hjärta.
Godkväll!

Kvällsupdate

Söndagkväll, helgen har sprungit på som bara den och jag har inte hunnit uppdatera, eller jag har helt enkelt inte tagit mig tiden. För att sammanfatta kortast möjligt så bestod lördagen av bullbakning, möte med fina vänner & åter ikväll så hade Emelie fest för folket. Idag har jag ätit glass & sett på film tillsammans med två söta flickor, Amela & Angelica.

Jag är fullkomligt utmattad, jag kan inte sätta fingret på vad som är fel och det gör mig nästan förbannad.
Nåväl, jag måste duscha och sen kallar faktiskt sängen inom en snar framtid- en ny vecka imorgon, som förvisso kommer att vara kort.
Godnatt!

It's Friday again

Ännu en vecka har gått, ännu en skolvecka har slagits ihjäl och ytterliggare en vecka närmare sommarlovet.

Det är fredag igen, klockan är strax halv tolv och jag sitter hemma, det är inte ofta men idag var jag hemkommen strax innan elva, känns rätt skönt ändå. Förkylningen slår ut mina krafter helt och hållet så jag antar att jag dessutom kommer att slockna som ett ljus när jag vänder mig om i min stora ensamma säng senare, en våning upp.
Dagen har spenderats med söta människor, eller snarare kvällen. Vi har lekt lite lekar i parken, suttit och snackat skit och ja en del annat, detta har varit trevligt och vädret är förövrigt underbart- jag kan inte mer än älska det. Vi beslöt oss senare för att gå upp en runda till Emelie, hon skulle tydligen ha fest men då jag inte tyckte att den var något att hänga i granen så tog jag min fina cykel och begav mig hemåt.

Mitt humör är sämst, jag är sämst och ibland är också du sämst. Det känns jobbigt och jag hatar det, men det känns som att det inte spelar någon roll vad jag än gör eller säger. Du går dessutom emot dig själv då du gör saker som du iprincip blir arg på mig för att jag gör, så du borde få upp ögonen och typ välkomna verkligheten eller något. Nej tusan, jag vill bara lägga mig under täcket och sova bort hela helgen.

Jag som trodde att jag tog steget uppåt, men ack så fel jag hade.
godnatt

Uppdatering

With a mask on- och även torsdagen börjar närma sig sitt slut. Dagen har gått fort, hade egentligen sovmorgon till halv ett idag men jag var duktig och cyklade till jobbet för att tjäna lite pengar innan jag började. Är såklart skönt när pengarna rasslar in på kontot, men innan dess så är det inte vidare skönt. Eller jag är egentligen ganska nöjd med mitt jobb, jag ska inte klaga- men jag känner för det.

Väl i skolan så hade vi en givande (!?) samhällskunskapslektion, i vilket fall så var den måttligt trevlig med vissa undantag såklart. Efter skolan så har jag varit som en tung hösäck, jag satte mig framför datorn och därifrån har jag inte gått många gånger. Var nere i byn en runda och var såäven och hälsade på min söta syster (Tanja) och då fick jag träffa hennes förbaskat söta lillasyster Fiffi. :)
Nu har jag hamnat här igen, håller på att fixa en renovering till bloggen.

Imorgon ska jag grillas i skolbänken, tyskaprov- men nej det är inte min starka sida. Allra helst inte när jag inte riktigt vet vad jag ska plugga på eller hur jag ska plugga på eller ja, allt det där.
Ikväll blir det grillning med mamma & pappa, innan dess borde jag ta en dusch.

Ni är då likadana allihopa & jag förstår absolut ingenting
men det hör väl egentligen inte hit

I min bubbla av glas..

.. så försöker jag handskas med vardagen och det är inte det lättaste.

Trots att det var en skolfri dag idag så var jag uppe med tuppen, nästan- halv åtta iaf. Jobbade till klockan fyra och därefter så gick jag ut en liten stund i det fina vädret för att träffa mina små söta vänner en liten stund. Jag har nu även varit ute med min söta hund en liten stund och ska snarast plocka i ordning på rummet- då det ser ut som ett bombnedslag. Därefter så ska jag vara ännu mer duktig och sedan äta våfflor med mammsen.

Förkylning sitter i och jag blir inte ett dugg bättre, det är förbaskat jobbigt- har varit så sedan i fredags och jag vill bara få bort det och bli helt frisk NU, förbannat också :(
Natten var hård, både av förkylning & andra orsaker och jag hoppas att iaf det sistnämnda snarast är ur världen igen.

Nej, nu ska jag fixa det som fixas skall.
Sunshine

I'm back

Efter en längre bloggpaus, ett längre uppehåll, en längre paus så är jag tillbaka igen, iaf för ikväll.
Har hänt väldigt mycket det senaste, som varit omtumlande och som jag inte riktigt vetat hur jag skullat handskas med, det vet jag fortfarande inte och kommer förmodligen inte att komma under fun med det heller- jag får helt enkelt göra mitt bästa.

Helgen spenderades i Lidköping hos min sötplutt, vi hade en trevlig helg- det finns dock undantag och lördagnatten blev inte vad vi tänkt- ingen sömn och vi gick agera städtanter i närmare 3 timmar. Blev grillning x2, gissa om det var gott? :) Jotack. Mamma & pappa var så söta att de hämtade upp mig i Jönköping i söndagskväll, så jag slapp åka själv ända hem till skåne.

Igår & idag har solen (precis som i helgen) lyst för fulla muggar och det är så otroligt härligt. Jag har spenderat mycket tid ute, trots att jag skulle behöva lite tid inne- då det finns viktiga saker som måste göras, precis som alltid- men jag är jag och det borde ni ha lärt er vid detta laget.

Psykbryten är förtillfället många och jag önskar mig bort för ett tag, bara tills jag är back on track och står stabilt med båda fötterna på jorden, men än känns detta långt iväg.
Ta hand om er!

R

Jag är ordlös, jag vet inte hur jag ska agera eller vad jag ska säga. Det gör så fruktansvärt ont i min själ när jag tänker på hur många som för evigt kommer att sakna och längta. Det spelar ingen roll om jag säger att det någon gång är allas tur att passera gränsen, för det är inte samma sak nu- det finns inget sådant tankesätt i detta sammanhang. I vilket fall så hoppas jag att du har det bättre där du är nu & att du ser ner för att övervakar de kära som behöver din övervakning.

Jag behövde en paus, jag behöver en paus men jag var tvungen att skriva av mig detta.
Livet är så orättvist, nu vill jag inte mer.

Fall inte med mig, jag vill vara ensam

Ensam är stark, det är så man säger, men trots det så undrar jag ibland, för när man väl är i sin ensamhet så känner man sig inte så stark. När man sitter där och tror att tårarna ska ta slut, fast de bara fortsätter rinna, ingenting  har ett slut. Och det finns inget man längtar efter än det där förbannade jävla slutet, låt det ta slut nu. tack!

Ikväll har jag spenderat min tid tillsammans med Amela, Amela, Matilda. Emellie & Nathalie. Vi tog en lite avstickare, gjorde en utflykt upp i skogen, grillade och pratade. Jag behövde det, trots att jag hade gjort mig bättre hemma i sängen, då jag inte var så deltagande.
Med tanke på att jag bara föll från minst tusen meter idag (eller det kändes så) hela min värld raserade och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad, fast innerst inne så vet jag nog egentligen men iaf. Därav så sätter jag punkt och jag får se när jag återkommer.

Ett break - en paus!

"If you learn how to die, you learn how you live"

Just i denna minut skulle jag göra allt för att bara få komma här ifrån, fy fan rent ut sagt vad allt bara tar emot och går åt helvete. Det är helt sjukt, och nej det var inte för det, utan för det andra.

Om 13 minuter börjar skolan igen, så jag borde ta min cykel och bege mig.
Hoppas på att humöret kan ryckas upp, men jag gör mig bäst hemma det vet jag.


Allt i ett andetag

Helgen sprang iväg, det blev inget bloggande för datorn existerade bara inte för mig och det var på något sätt ändå skönt även om jag saknade att skriva av mig lite, men det gör jag nu istället :)

Måndageftermiddag och skolveckan har dragit igång igen, jag vill bara att terminen ska vara över nu, känns som att det är alldeles för mycket nu när det börjar dra ihop sig och jag fullkomligt avskyr sånt då jag stressar upp mig så förbannat och det går ut över det vardagliga :/ Men, får helt enkelt ta en dag i taget om jag kan behärska mig till det.
Naturkunskapsprovet idag kan rent ut sagt bara fara & flyga så pass långt att jag aldrig någonsin mer behöver se det. Jag må vara förbannat dum i huvudet eller trög, men det var inte mycket jag förstod och detta kommer också att visa sig på resultatet, tyvärr.

Känner att jag börjar bli hungrig nu, så det är bäst att göra mig en macka så jag orkar göra det som göras skall. Ett lycka till hade inte skadat vill jag lova.

Idag känner jag mig typ sämst i världen, eller sämre än det.
På återseende

You think you better than us

Mando Diao och imorgon är det fredag, lovley torsdagkväll- eller nej men ändå :)

Ingen anar hur skönt det var att sova ut någorlunda idag, gick inte upp en minut före tolv, gött som kött. Tog tag i min lilla våning och städade, eftersom att både andreas & rebecca följer med albin ner imorgon, kände faktiskt att det inte kunde se ut som det gjorde då, men nu är det ändrat, tack & lov.

Vid femtiden mötte jag min fina Elin vid skolan, vi tog en promenad, mötte Angelica och åt en glass. Vi gick upp till pulsen en liten runda och pratade mest en massa skit. När klockan passerade åtta så började jag så smått traska hemåt så nu är jag hemma, har precis duschat och lagt upp lite bilder på bilddagboken. Nu tänkte jag göra mig en kvällsmacka och efter det läsa klart och se på tv.

Godnatt alla fina människor! :)
imorgon kommer mitt hjärta, som jag längtar.


Rubriklös

Satt precis och skrev ett jättelångt inlägg, men tror ni inte att detta försvinner på något konstigt sätt då? Jo tänk för det gör det, förbannat också.

Därför så avrundar jag kvällen bara med; var den du vill vara och ändra dig inte för någon annans skull!
godkväll!

I'm your rockstar

Härliga onsdag, eller jag vet inte..

Onsdag, vilket brukar vara min lediga dag, men inte idag. Var uppe med tuppen (fem över åtta) och hade tre timmars matte. Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag mest och beundrar vårsolens strålar, lovley. Jag måste verkligen ta vara på tiden idag, har en del att göra innan jag får fria händer. Medan solen är framme så ska jag även passa på att ta ut hunden på en promenad, för då blir han väldigt glad på mig :)

Nej, inte ska jag slösa min tid här, jag har bättre saker för mig.
Adjö

baby, drown me in love

Timmarna har rusat på som bara den idag detta både på ont och gott, men på något sätt så känns det skönt att klockan nu är strax efter halv åtta för jag känner för att slänga mig i sängen och kolla på tv och efter det sova som en stock. Men det dröjer ett par timmar till, men ändå. Måste försöka komma i säng i någorlunda tid, då jag inte är ledig imorgon eftersom vi har extramatte, men istället är jag ledig på torsdag då vi har vårt arbete på socialkunskapen som vi är färdiga med & lediga från geografin då Jörgen är i Stockholm. Det känns skönt :)

Nu vankas det mat i köket och jag längtar, för det kommer att sitta som ett smack i kistan, vrålhungrig.
Jag vill ha fredag för då kommer mitt hjärta och då får jag pussas, jisses vad mysigt :)

Kärlek!


"hur fick jag dig att älska mig"

Vilken natt säger jag bara, har haft mardrömmar as hell och vaknade helt kallsvettig med tårar i ögonen. Jag har dessutom vaknat minst 10 gånger under natten också, det har varit förbannat jobbigt :/ Grr.
Nu har jag iaf varit i skolan och genomfört redovisningen, så har bara en redovisning kvar nu - nästa tisdag. Nu börjar jag inte igen fören klockan halv 1, känns både skönt och inte. Jag borde göra något vettigt med tiden jag har fram till dess, men jag är alldeles för trött :/ Försov mig imorse också, så jag ser ut som ett levande spöke- go girl.

Efter skolan blir det kafferep hos Langebejb, kan dock inte stanna för länge då tiden inte räcker till. Men någon timma har jag bestämt för att avvara, mest för att det är mysigt och känns skönt att bara snacka lite skit, för det är vi förbannat bra på vill jag lova.

Hur jag spenderar tiden tills skolan kallar tillbaka mig återstår att se, men lite mat borde jag iaf fixa om jag ska klara av dagen.
Ha en bra dag!


du & jag är kärlek

image17
Idag har du & jag varit vi i 7 månader, 7 fantastiska månader & jag har aldrig varit lyckligare. Du är den absolut bästa människa som satt sina fötter i ett par skor på denna jord. Du är mitt hjärta, låt aldrig detta försvinna.
Jag älskar dig! <3Klockan tickar och jag har fortfarande inte gjort allt det jag skulle, men jag skjuter upp det, inte ska väl jag förändras idag om jag aldrig lyckats förut. Tänkte snarast ta en dusch och dessutom vänta på lite kvällsmat, klockan åtta är det andra avenyn och vid tio är det prison break. Så än är det inte kört.

God kväll!

Tiden läker inga sår och det som inte dödar stärker inte heller

Måndageftermiddag, en ny skolvecka har dragit igång och jag vill inget hellre än att få frihet och vara ledig. Dessutom så har vi extramatte några onsdagar framöver, it sucks. Någom annat som också sög var att vi idag hade samhällskunskapsprov ;/

Nåväl, jag tog mig ingen tid för uppdatering i helgen då jag knappt suttit något vid datorn och för att nämna det kort så har vi tagit det lugnt, badat badtunna och vi har även haft sällskap av Rickard, Rebecca, Andreas och Björn. Dessutom så åkte jag en massa buss igår, måttligt jobbigt. Men vad gör man väl inte för kärleken? :)

Idag har jag en hel del som måste fixas, då det är väldigt stressigt juist nu. Som nummer ett idag så ligger "Tuesdats with Morrie" page 100-150 + questions, som ska redovisas imorgonbitt så egentligen borde jag ägna eftermiddagen åt dessa måsten och sitta här ikväll istället. Men datorn har någon sorts dragningskraft, vilket är förbannat trist egentligen. Men men, jag är en sistaminutenmänniska så varför inte leva upp till det som alltid annars?

Nu ska jag iaf kolla bilderna på bilddagboken och därefter häcka framför tv;n, är trött och behöver vila innan jag ska ta tag i något viktigare. Adjö!

"du kan aldrig glömma den ditt hjärta håller kär"

Fredageftermiddag och det gör mig överlycklig, gick hem lite tidigare och får på så sätt lite längre helg än mina kära klasskamrater. Ska snart sätta mig i bilen för en färd till Älmhult därifrån mitt tåg går, som ska ta mig till Lidköping & Albin, känns underbart. Ska göra ett stopp på vägen för att köpa lite dricka och någon bra tidning att läsa, så att jag inte dör av tristess under färden.

Skolan är mer än stressig just nu och jag borde verkligen ägna en del tid i helgen åt plugg, men jag behöver verkligen en paus nu. Men jag är inte den som är den utan jag är den andra och detta innebär att jag som den människa jag är låter det glida in lite i sista stund, jag vet att jag bara har mig själv att skylla och därför inte ska klaga men jag gör det ändå för det känns bättre.

Vad som sker ikväll är fortfarande oklart så jag får se vad A har planerat när han möter mig på torget :)
Nej, på återseende kära vänner, ha en trevlig fredag :)

Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg

I måndags satt jag som ett nervsammanbrott och trodde då aldrig att det skulle bli en ny dag, men nu är det torsdag och här sitter jag med ett leende på läpparna för imorgon är det fredag och det känns skönt.
Kom hem från Hässleholm för bara en liten stund sen, har precis hunnit duscha & packa ner det jag behöver i helgen. Snart kommer mamma hem från sin kvällspromenad med voff, då blir det kvällsmat och därefter ska jag nog välförtjänt lägga mig i sängen och hitta någoting sevärt på tv;n.

Imorgon åker jag till my babyboy och det känns fantastiskt, dessutom så har jag kommit underfun med att jag älskar staden Lidköping, den är lagom på alla sätt och vis så det ska bli skönt att avverka ytterliggare en helg där.
Jag har sån lust att bara sätta mig ner och pula lite med min förbannade bloggdesign, men jag finner ingen ro till det, är alldeles för stressad. Undra när jag får tid för saker som jag verkligen själv vill egentligen? Galet verkligen.

Well, gnajjt sweet people.


Små saker kan göra stora under :)

Hemma från skolan, göttmos. Nu kommer snart mamma och hämtar mig, vi ska till Hässleholm och hämta henne snya glajor så blir ingen direkt uppdatering fören ikväll. Det enda jag ville säga var egentligen att fy tusan vilken bra pojkvän jag har, världens bästa närmare bestämt :) Älskar honom mucho.

Ha en bra dag :)


Black Angel

Jag har drömt om Alma 3 nätter i rad nu, det är läskigt och dessutom jobbigt. Det är galet vad jag saknar dig my sweet angel, jag hoppas att du har det bra där uppe. När jag har vaknat på morgonarna så har jag bara känt hur jag velat skrika; kom tillbaka. Men jag vet att det inte hjälper, för du kommer aldrig tillbaka. jag älskar dig.

Jag har iaf nästan varit lite duktig idag, har fixat i ordning, rensat väck det som skulle bort osv. Har gjort en massa småsaker men det känns ändå som om jag har lika mycket kvar, men nu tänker jag inte anstränga mig mer så resterande får ske när jag får dötid.

Sitter här nyduschad och lyssnar på musik, tänkte snart kolla runder på lite andra bloggar för jag är måttligt rastlös eller egentligen inte, det är skönt att bara sitta här för jag orkar ingenting annat. Jag vill ha helg nu, iaf om jag hittar en biljett till baby, annars kan vi lika gärna hoppa över helgen, eller det känns nästan så iaf.

Fan vad opepp jag är då, galet ju. Så bäst att jag slutar,
godkväll!

Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel

Onsdagförmiddag, min lediga dag och jag sitter nyvaken och lyssnar tro det eller ej lite melodifestivalslåtar. Det känns som om jag föll ihop rejält under natten vill jag lova, vet inte riktigt själv vad det är som händer och de gör det hela ännu jobbigare. but, keep your head up- i guess?

Nu ska jag snart försöka vara så pass duktig att jag tar tag i alla mina måsten som verkligen måste göras, får se hur långt jag kommer, men dagen är ju iaf lång. Ikväll är inte mamma hemma, jag tror jag tycker det är lite jobbigt för tillfället :/ tusan.

på återseende

Ljug, ljug och kyss mig hårt en sista gång

Tisdagkväll, skoldagen var måttligt slapp. Redovisning på engelskan som kunde gått bättre ja, men so what. Hade dåtid på ca 3 timmar och därefter en uppsats i svenska och sedan var dagen slut. Var hemma strax efter två men jag har inte gjort någonting vettigt av denna dagen ändå, typiskt mig? JA!

Var ute en liten runda med Matilda, Amela & Madde i det fina vädret och efter det så var jag ute och lekte med boll med voffe ett bra tag. Jag & mamma har grillat ikväll, gött som kött och nu sitter jag bara här och lyssnar på härliga låtar. Har börjat lite på en ny design idag, men jag är inte klar för här ska det finslipas så vi får se hur det slutar. Får sätta mig ner när jag har stunder över, för nu är det rätt så mycket tyvärr. :/

Imorgon är jag ledig och det är välbehövt, ska försöka utnyttja dagen till fullo då det finns massvis som väntar på att göras, men vi får se helt enkelt. Ska inte låtsas att jag kan planera, för det är jag sämst på och kommer förmodligen alltid att vara.

Jag är helt enkelt inte på topp någonstans, hoppas att det finns sista minuten tills på fredag så jag får träffa min kärlek iaf.

RSS 2.0