För en lång lång tid..

Gårdagen var hur trevlig som helst :) Lagade mat och åt även en massa gott efteråt så känner mig nästan lite tjock idag ;) haha.
A ligger i soffan och sover och jag tog ner datorn och småkikar nu på veckans avsnitt av sjukhuset.
Jag antar att det inte blir vildare än såhär idag, A vill ju bara vara hemma..

Vi får se vad som händer, adjö!


"take you'r life take you't whit cocaine"

- denna låt har jag verkligen lyssnat på hela dagen. Det är fredag, vädret är hyfsat fint och snart ska jag bege mig utåt, ska bara vänta på Rebecca & Andreas som ska komma förbi. Vi ska inhandla det som behövs ikväll då vi ska grilla och ha lite mys, eftersom de åker till Spanien imorgon. :)

Vill att min lilla sötboll ska komma hem NU, vet att han har jobbat i skolan idag istället och att han slutar tidigare men skulle till körskolan, men han har ju glömt sin mobil hemma på sängen så jag får inte tag i honom :( Buhu.

Nej, närmare uppdatering sker inte nu :)
adios!


"take you'r life take you't whit cocaine"

- denna låt har jag verkligen lyssnat på hela dagen. Det är fredag, vädret är hyfsat fint och snart ska jag bege mig utåt, ska bara vänta på Rebecca & Andreas som ska komma förbi. Vi ska inhandla det som behövs ikväll då vi ska grilla och ha lite mys, eftersom de åker till Spanien imorgon. :)

Vill att min lilla sötboll ska komma hem NU, vet att han har jobbat i skolan idag istället och att han slutar tidigare men skulle till körskolan, men han har ju glömt sin mobil hemma på sängen så jag får inte tag i honom :( Buhu.

Nej, närmare uppdatering sker inte nu :)
adios!


Vårsol ?

Det ligger lite vitt kvar längs vägkanten & små plättar över gräsmattorna, men solen gassar och fåglarna kvittrar, därav att jag vaknade. Annars hade jag inte suttit här klockan tjugo i tio en lov morgon, men vad gör det om hundra år? :)

Tror bestämt att jag ska äta något nu och sedan börja göra mig i ordning, har nämligen funderingar på att köpa den där plånboken jag hittade på stan, så ska se om Becca ska hämta det där linnet sen också. Så kan vi kanske ta en fika med ^^ jag börjar bli en riktig liten tjockis, haha.

A gick hemifrån vid halv sex imorses och nu är han inte hemma fören femtiden, suck :( Men men, frulle var det.
Adjö!


Du kan inte springa ifån dina misstag

du kan bara lova dig att inte göra om det igen.

Veckan bara springer iväg och det skrämmer mig, imorgon är det redan torsdag och snart är jag utan mitt hjärta igen :( Jag hatar det, jag vill bara få vara på samma ställe som dig jämt, eller iaf i samma stad. Men ack nej, så lätt ska det inte vara. Ingen längtar som jag tills jag springer ut med den där förbannade mössan på huvudet, visst är det långt kvar men det är något att se fram emot- för jag vet vi vet, att då har vi hela världen i våra händer, tillsammans.

I vilket fall så åt vi lunch på Miami med Andreas idag och därefter kom Becca, så gick vi hem till Albin och såg på en massa TV. När Andreas cyklade till lackeringen så gick jag, Becca & Albin fram på stan, fikade och kollade i lite affärer. Köpte endast ett hårband & hårfärg, eller ah ansiktsmask också. Funderar starkt på att dra med Becca ut imorgon igen och köpa den där väskan jag hittade, eller kanske klänningen? Vi får se helt enkelt.

Är nyss hemkommen från Becca och nu väntar jag på att Albin ska komma hem, som är på någonting med Andreas, men förhoppningsvis så dröjer det inte så länge tills han är hemma :) Då blir det kvällsmat och sen landar jag framför tv;n medan Albin ska sova, eftersom att han ska upp vid fem imorogn :/ stackar'N.

Nej, godkväll kära vänner.


Promenad genom staden

Det är precis var jag gjort nu, promenerat genom staden Lidköping i en hel timme faktiskt. Blev lite kallt om nosen och tossarna så jag begav mig hemåt igen, annars hade jag nog nästan kunnat gå i en timme till för jisses vad skönt det var :)

Om en liten stund kommer Christina hem och gör lite kvällsmat och därefter tror jag bestämt att vi ska lägga oss framför en film innan nattens mörker infamnar oss :)

Godkväll!

Min helande tröst

Winnerbäck har sprudlat ur högtalarna sedan jag gick upp ur badet och Albin cyklade tillbaka till skolan. Jag har varit förbannat duktig och städat som bara den, har tom varit så duktig att jag kört med dammsugaren i överallt :) Är måttligt slutkörd nu. Tänkte borsta tänderna och sedan krypa ner i soffan och kolla på lite Desperate Housewives tills Albin kommer hem igen.

Så ja, toaletten nästa.
Adjö!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det MIN födelsedag :)

Åren går fort vill jag lova och ännu en födelsedag har snart passerad, känns lite konstigt att inte vara på hemmaplan men vem vill väl inte få vara med sin hjärtevän? :) I vilket fall så har dagen varit lugn, följde med till Skara för att hämta J's lastbil och därefter kom Tobbe hit så bjöd Christina på mat, eftersom det som sagt är min födelsedag.
Har dessutom fått en massa gratulationer via sms, så tack allesammans :)

Gårdagen var livad vill jag lova, då vi eldade hela dagen ute på revet, jag , Tobbe & Albin. Var faktiskt riktigt rolig även fast jag mest såg mullig ut och sprang med pinnar & brädor fram och tillbaka. ^^
På kvällen blev det film med Rebecca & Andreas.

Ikväll blir det till att kolla allting till Spanien, för imorgon bokar vi om allt fixar sig med betalningen. Dessutom så är det bra på TV ikväll så vi lär bänka oss där :)

Adjö!


GLAD PÅSK!

Jag är framme nu, eller har varit det ett tag faktiskt men tog mig en liten promenad och nu sitter jag bara här. Tänkte snart byta om och lite så, vänta på samtalet att de är på väg hem, jag längtar lite faktisk. Blir middag med A's familj och därefter så beger vi oss till Andreas för att göra kvällen lite festlig med dricka etc. Blandade känslor inför detta vill jag lova, med tanke på att jag inte är på topp.
men jag har fått lära mig att saker blir vad man gör de till, så jag får försöka :)

Nu ska det på med lite kläder.
Ha en trevlig påskafton sötnosar, glad påsk!


It's time to go now

Väskan är packad, jag ser ut som ett monster för jag vaknade försent och ja snart åker jag till A i en vecka. Är dock förbannat jävla opepp och depp idag, vems fel kan detta vara? Idag vill jag verkligen att du bara slänger dig i väggen. Jag tänker inte ens sitta och skriva för kommer bara bli ett klagoinlägg och vem vill läsa ett sånt? :/ Nej icke.

Adjö!

Long day

Denna fredag har känts ovanligt lång, detta kan bero på att jag vaknade alldeles för tidigt med för få timmars sömn i ryggsäcken. Dessutom så höll lilla Elsa låda under hela kalaset och det var knappt en minut stilla, detta resulterade att det var jag som var hennes lekkamrat under kvällen, förvisso väldigt skoj men slutkörande. :)

Har förövrigt varit en bra dag, med bra paketer och jag är helnöjd verkligen. Efter att mina söta gäster gått hem så försvann jag en runda för att träffa mina flicks men nu är jag på hemmaplan igen med grusiga ögon. Tänkte snart bädda ner mig framför tv;n innan jag ska slumra in till vindarna utanför mitt fönster ikväll.

Det blir en tidig morgondag med tåg & buss, kan nästan förutspå att det blir en del förseningar gällande tågen osv. och det är inte alltför kul, allra helst inte när det är ett kallt klimat, fy hundan. Nej, här sätter jag nog punkt. Ska försöka få tag på A innan jag somnar också.

Godnatt vänner!

Musik non stop

Gårdagen var otroligt, gåshud, nostalgisk, jag finner inte ens ord för det.
Varenda gång ni står på scen så blir jag mållös, så jag gör bäst i att inte säga något alls då det inte går att beskriva.

image13
KENT <3
tack syster för en underbar födelsedagspresent :)

Idag blir det kalas för släkten och sen ska jag även packa inför kommande vecka.
Dessutom så fick jag precis min födelsedagspresent av mamma & pappa, en ny kamera :D satt inte helt fel ^^
så nu ska jag sätta mig ner och läsa lite om den ^^ tih.

fyller förvisso inte år fören på måndag, men är ju faktiskt inte hemma då :$
PUSSHAJ


Skärtorsdagen

Som vanligt första natten utan A så har jag sovit lite oroligt, vaknade iprincip tom utan att klockan ringde och det händer aldrig annars. Hade tänkt mig ett morgonbad men jag orkade inte så nu sitter jag istället här nyduschad och ska snart välja kläder och lite så. Klockan halv 1 börjar jag skolan (måttligt skönt) och det innebär 3 timmars geografi, då vi förhoppningsvis får hela tiden till vårt arbete, för det behövs vill jag lova.

Efter de tre timmarna så har jag påsklov, som jag längtat efter detta alltså. Ska bli så fruktansvärt skönt verkligen. :) Fick precis ett msn-meddelande om att det är kafferep klockan 16.15 @ Ebaa's place, sketans för mig att jag inte kan komma då ;( Hade verkligen varit så förbannat trevligt, precis som förra veckan. Men jag ska å andra sidan inte sticka under stolen att det jag ska göra är snäppet bättre, för det är nostalgiskt.

Nu måste jag fixa lite käk och även göra mig i ordning.
På återseende gott folks!

Jag vill förresten se små söta påskkärringar ute idag :) det är så mysigt.


En nolla i mängden, försumbar & svag

Och allting föll ihop som ett korthus, men jag blir knappt förvånad längre, det har hänt otaliga gånger den senaste tiden. Jag vill inte ha en sån period igen, vill bara att allt ska lossna nu och att alla hål på vägen ska täppas igen. Men fullt så enkelt är det inte, men med dig vid min sida så klarar jag allt- så att det inte är enkelt spelar inte så stor roll i det hela.

Jag var duktig och tog tag i städandet innan min kära syster klev in genom dörren, så det är nu skinande rent på min lilla våning här ovanför mig :) Dessutom så luktar det förbannat gott också. Jag hade tänkt börja läsa triologin Stig Larsson ikväll, men jag vet inte om detta får vänta. Klockan har nämligen sprungit iväg lite och imorgon måste jag till skolan :/ Dessutom så håller jag för tillfället på med en engelsk bok också (genom skolan), kanske lite dumt att blanda dessa två samman. Har en förmåga att starta saker innan jag avslutar det jag tidigare påbörjat.

Nej, nu ska jag nog snart lägga mig framför tv;n och avverka någon timma innan jag slumrar. Kom dessutom på att jag inte behöver stressa in i duschen för imorgon börjar jag ju halv 1, så jag kan starta dagen med ett morgonbad :)

Nu ska jag iaf avsluta dagen med tv som sagt.
Godnatt!


"Min släkt är full av hjältar"

Mars månad, onsdag eftermiddag, snön ligger kvar, febern börjar avta, här sitter jag ensam och lyssnar på musik. Jag borde inte klaga (möjligen på sjukan isf) men ändå är det någonting som fattas, jag vet inte vad det är men vad spelar det för roll egentligen.
Blev en tidig morgon då my babe åkte hem redan klockan kvart i tio imorses, därefter så har jag häckat framför tv;n i soffan och även suttit här en stund. Var dessutom ute på en promenad med hunden för att försöka få lite färg och verklighetsanpassning. Har inte varit ute någonting senaste dagarna knappt, men imorgon så är jag med i spelet igen hoppas jag.

Ikväll kommer syster hem på besök över helgen och detta är efterlängtat, då vi ska ut på lite äventyr imorgon :) Måste egentligen städa innan hon kommer, men vi får se hur de blir med det. Jag är ju trots allt inte helt frisk ännu. Nu tror jag bestämt att jag ska leta väska, vill verkligen ha en ny men hittar ingen. Någon som har något förslag på någon bra sida kanske? :)

Hugs!

image11

Min syster är väldigt fin hon, även om detta var 4 år sedan!

Still sick woman

Det suger att vara sjuklingt :/

Har ingen ork att ens uppdatera er om något, men jag har iaf bakat negerbollar med A v idag och ikväll blir det film & godis. Han åker hem tidigt imorgon bitti :(

Adjö!

Mars och snö

Galet att det fortfarande är skinande vitt över taken, jag är faktiskt trött på snö om jag ska vara ärlig :/
Mår kasst, har feber, är snorig och ja- förbannat.

Ska iaf krypa ner hos Albin som ligger framför tv;n uppe på rummet. Funderar även på att göra en varm obo'y, för min hals gör lite ont :( Dessutom så har Tv3 Kanal5 och Tv6 lagt av, så jag får nog bestämt försöka hitta en film.

Godnatt!

Ny vecka, ny människa

Denna veckan börjar jag som en sjuk människa och så länge det är så, hör ni inte särskilt mycket från mig.
Ska lägga mig i soffan och hoppas på att A pysslar om mig lite när han vaknar.

Adjö!

Snabb update

Fredagen hos Matilda blev verkligen hellyckad :)
Gårdagen spenderades tillsammans med Angelica, Nathalie & Albin v. Vi såg på melodifestivalen och käkade massa gottis :)

Nu ska vi på kalas i Halmstad, farfar har fyllt år och folk säger att detta ska firas.
Tjohej!

Hey där

Längesen jag hörde den låten, lite småroliga minnen har det allt varit haha.
Seg dag och jag är ännu segare, men förhoppningsvis så ger det med sig :) Sitter nu hos Matilda, där kvällen ska spenderas tillsammans med goda vänner, god dricka och ja avslutningsvis lite fest? Det utvisas med tiden. I vilket fall så ser jag fram emot det :)

Snart ska vi göra oss i ordning, sen kommer Emellie & Elin, då blir det matlagning.
Imorgon kommer mitt hjärta, jag längtar.

Trevlig kväll :)
Puss

Stressmänniska in i själen

Det är sjukt, jag är sjukt, eller jag vet inte? Jag tror inte att jag förstår mig själv egentligen, fast det är det ingen som gör, så varför skulle jag göra det då? Nej, fan vad depp jag är-  I must keep my head up.

Har försökt hitta motivationen hela kvällen med det är omöjligt, för jag bara hamnar fel hela tiden. Jag får nöja mig för ikväll. Måste ta en dusch & även bädda sängen, innan jag kan bestiga den. Men jag antar att jag fastnar här ett tag till först, förbannade dumburk.

Allt blir bara klöddigt, borde kanske ta ett uppehåll!

120 km/h

Min dag har verkligen varit speedad om man säger så, känns som om allting har varit så fruktansvärt stressigt, även om det kanske inte varit så fullt ut. Men stressmänniska som jag är så ja.
Är just hemkommen från en som sagt hetsig dag, ska snart bege mig ut i blåsten tillsammans med Elin&Emellie, då vi ska fara land & rike (eller okej, jag överdriver- byn) runt för att hitta allting inför morgondagen. Därefter måste vi hemom Matilda där allting ska in i kyl resp. frys. Dessutom så har jag ett arbete som jag borde skriva idag, om jag ska rädda helgen för plugg. Men omotiverad som jag är så slutar det väl som vanligt med, natten-innan-inlämnings-plugg.

Nej usch vilket klöddigt inlägg, jag är som sagt stressad.
Hej

Regn, regn & regn

Det har verkligen varit pisseväder hur länge som helst nu, tar det aldrig slut eller? :/ jag blir rent ut sagt galen.

I vilket fall så har jag efter många om och men haft en bra dag, eller iaf senare. Började med nödvändig städning, men vad gör man väl inte för pengar? Med en sjuk pappa springandes hemma så bestämde jag mig för att fara iväg. Tog cykeln till pulsen där jag mötte mina söta vänner, vi bestämde oss för att köpa lite gott och gå hem till Emellie och sitta för en pratstund. I ÖSREGNET så CYKLADE vi till Netto och när vi väl kommer dit så funkar inte kortläsaren, så vi fick CYKLA till konsum då det fortfarande regnade och efter det for vi hem till Emellie, måttligt blöta men även en del skratt vill jag lova.
Vi kom under kvällen fram till att vi på fredagkväll ska ha finmiddag med vin, god mat osv. Riktigt mysigt faktiskt må jag säga :) Så det ser jag fram emot, längesen vi gjorde något tillsammans så.

Nu ska jag snart lägga mig framför tv;n en stund och prata med min kära pojkvän innan han ska sova (då han ska upp klockan fem imorgon). Dessutom så längtar jag efter honom, så det är tur att det är lördag snart :)
Godkväll!

Sänk mitt hjärta som en sten

Klockan är tolv, det är onsdag & jag är ledig. Vaknade vid tio-tiden och sedan dess har jag legat i soffan och läst ut min bok :)
Känner inte för att uppdatera något mer nu, för jag känner mig inte på topp tyvärr :/ Antar att det var för bra igår.

Måste städa & har en massa att fixa idag, jobbigt att pappa är hemma och är jättesjuk samtidigt :/
Good bye!


Minnena bär vi med oss, för alltid

Mot min förmodan så har denna dag varit så fruktansvärt klockren, även om jag haft lite smått otur i vissa saker :) Dagen har bara rullat på som en storm, vi slutade dessutom tidigare, när vi var klara med vår uppsats. Då följde jag med Emmie hem, där vi skulle arrangera kafferep för övriga flickor. Vi satt och snackade gamla minnen, pinsamheter osv i ungefär 4 timmar, hur trevligt som helst. Jag hade nästan glömt hur det var att skratta så mycket, så det var fruktansvärt skönt att bara släppa allt.

Kom hem för ca en halvtimme sedan och nu sitter jag här, helt seg i huvudet och funderar på att snart lägga mig framför tv;n. Imorgon är det onsdag och då är jag ledig, as usual. Har dock en del att fixa, men med en jättesjuk pappa som ligger hemma så känns det inte så lockande, för jag vill inte bli smittad :/ Så dessa nödvändiga saker för helt enkelt vänta in i sista stund som vanligt.

Nej, nu ska jag fortsätta att kolla lite här och sedan bege mig.
Hoppas att ni alla haft en lika bra dag som jag har, känner mig nästan på topp faktiskt.
Fyfan vad skönt :)

Good morning

Jag känner mig inte motiverad alls för att gå till skolan idag, vill bara få ligga hemma i min stora tomma säng och bara få vara bland mina tankar idag. Men jag vet också att de inte är värt det, för jag blir som instängd och helt nertrampad. Istället så ska jag snart borsta tänderna och sätta mig på cykeln till skolan, där jag idag ska ha 3 timmars engelska & 3 timmars svenska. Möjligen så förstår någon varför dagen inte känns lockande (?)

Finns det någon energi kvar när skoldagen är slut så överväger jag nog ett kafferep tillsammans med my old girls, kommer visserligen kännas lite konstigt sådär, men ändå jävligt trevligt tror jag, eller hoppas iaf. Men detta får vi se om det blir av, jag har inte bestämt mig ännu.

Ge mig helg, ge mig lördag, ge mig albin hit NU! <3


Ett tidsfördriv att dö för

Dagen hade en dålig start och bättre vill jag lova att den inte blivit heller. Så jag har idag planerat en hemma-dag i ensamhet, för att inte ta med mig andra ned i skiten.

Ska snart kolla på de kommande avsnitten av anda avenyn, detta för att fördriva tiden lite grann. Ska dessutom läsa ut boken idag och även ta mig ett långt varmt bad innan sängen ska besökas och detta med bra tv-program hela kvällen lång.

Take me away, just for a while?


Skola

Okej, naturkunskap suger, egenarbete suger, idag suger allt och jag vill hem.


Back in Skåneland

Det är söndagkväll, klockan passerar strax nio och jag sitter återigen hemma i Osby, alldeles ensam. Eller okej, mamma & pappa är såklart också här, men inte min andra halva. Bussresan gick idag förträffligt snabbt då jag satt och läste min bok "Texter om Kent", läste ca 200 sidor så jag är jävligt stolt över mig själv faktiskt. Var länge sedan jag fann sådan ro. Har bestämt mig för att hitta tillbaka till mitt läs-sinne, så har jag något att fördriva mina dagar med då jag föredrar att vara ensam och slåss med livet så härnäst väntar Stig Larssons triologi, såfort jag är färdig med den påbörjade boken.

Nyduschad ska jag nu fixa lite kvällskäk och därefter bädda ner mig i sängen, ringa mitt hjärta, se på film och invänta sömnen.
Godnatt vänner!


Snart..

..sätter jag mig på bussen för att åka ifrån mitt hjärta, jag vill inget hellre än att stanna.
Men, på lördag så ses vi igen som tur är!

<3

När ingenting blir som man tänkt sig

Då känns allt så hopplöst och det känns som att man lika gärna kan ge upp.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska ta mig till.

Nu ska jag iaf krypa ner med Albin och se på film, vildare än så blir inte kvällen. Visserligen skönt, men ändå?
Slappaste lördagen på länge.

Godkväll!


En morgon då solen stog högt på himlen..

jag trillade ner av förvåning, men trots det så står jag idag på samma pall med samma värderingar.
visst är det väl konstigt, egentligen?

Dessutom så är jag ledsen & besviken och ännu värre blir det av att du inte ens har en aning om varför.
Ibland måste man öppna alla sinnen för att förstå, även DU!


"Som att jorden går runt solen"

Egentligen så är många saker så självklara att man nästan blir förbannad på sig själv över att man eltar det gång på gång.

Nåväl, godmorgon kära vänner.
Gårdagen blev trevlig, efter GT studio (där allting gick bra) så gick jag & A hem till Tobbe en stund, där han hade sin flickvän på besök. Vid halvtio tiden så skjutsade de oss hem till Calle, där det var livat som aldrig förr "Grannarna ska veta vart de har mig någonstans". Alex var snäll nog att blanda en orgasm till mig, som faktiskt var väldigt god :) Efter besöket hos Calle så gick vi till Rebecca och såg på film. Sen bar det av hemåt, då A hade något ont i sin svullna tunga, haha!

Har legat vakna i sängen någon timma, men först nu har vi gått upp. Ska strax duscha åsådära och efter det ska vi nog ut till KSAB och hjälpa Becca & Anden, men med mitt tempo så lär detta dröja.

Jag har dessutom konstaterat att jag är en periodare, då jag för tillfället skriver som en kratta där knappt orden går ihop och bildar meningar. Ledsamt, men jag skyller på kaoset!

Ha en bra dag.

Det finns tid för ändrade planer

Det blir då aldrig som jag tänkt mig, förmidag/eftermiddagen har inte sett ut som jag trodde att den skulle göra. Jag fick städmani och började plocka i ordning, dammsuga, fixa disken osv. innan jag fann ro till att gå in i duschen. Träffade efter det Andreas en stund och nu tänkte jag platta håret & sminka mig, sedan lägga mig i sängen och vila till plutten kommer hem om ca 1 timme. :)

Undra om jag är mer nervös än vad Albin är inför kvällen? Klockan tjugo i åtta ska vi nämligen till GT studio, där Albin ska pierca tungan- hör & häpna. Därefter så sa A (iaf igår) någonting om att vi skulle besöka Calles fest en stund. Och dessutom så skulle vi försöka hinna med att boka spanienresan också. Men ja kvällen har inte börjat och planerna ändras säkerligen.

Jag kan egentligen inte förstå att du redan har varit min i ett halvår, fy fan vad tiden gått snabbt. :)
Jag tröttnar dessutom aldrig på att säga;
JAG ÄLSKAR DIG! <3333

Adjö :)


Vårkänslor

Att vakna klockan kvart i nio på en ledig dag brukar göra mig måttligt förbannad, men eftersom att orsaken idag var att solens ljusstrimmor silade sig igenom parsiennerna gjorde mig faktiskt på bra humör :) Låg kvar i sängen och såg på ett par avsnitt av Desperate Housewives, måste hitta något att fördriva tiden med då min kära A är i skövde och jobbar.

Jag funderade ett tag på att ta på mig lite kläder och gå ut en runda i det fina vädret innan jag ska ta mig en dusch, känns nämligen som att jag tar vara alldeles för lite på det fina vädret men ändå ständigt klagar, då det blir dåligt igen. Dessvärre så har jag inga bra skor att promenera i :/ Så jag får helt enkelt se om det finns ett par gympaskor här som passar min fot, om fallet nu blir så att jag går ut en runda :)

Nu tänkte jag avrunda med att säga tack, till världens bästa pojkvän, för 6 underbara månader tillsammans. Jag älskar dig otroligt mycket! "true love never ends- a.s"

Ha en bra dag vänner!


Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?

Åter igen så sitter jag är för att kladda ner ett par rader till er övriga människor, ute i bloggvärlden. Konstaterade precis att detta varit den mest meningslösa skolvecka på väldigt länge. Efter mitt besök hos skolsystern så fick jag veta att vi visst är lediga? Känns visserligen skönt men ändå så frustrerande, för det första så kunde jag tagit ett tidigare tåg till mitt hjärta och för det andra så hamnar vårt arbete efter, så blir vi ens färdiga till lovet? Tveksamt vill jag lova.

Jag ska iaf leta upp en bra film nu (om jag lyckas) och lägga mig på soffan en stund. Känns inte direkt att jag  har ro'n som krävs för det, men jag ska göra ett försök.
På återseende!


Tandläkarskräck

Jag tror faktiskt att är jag är lite rädd för tandläkaren när jag tänker efter..
Nu ska jag iaf åka in till Hässleholm för att besöka tandregelringen så önska mig lycka till, det kan behövas.

jag + räls? dålig kombination iaf!

I will always be your solider

Kändes helkonstigt att stiga upp till ett plingande mobilalarm imorses, det är ju trots allt onsdag och då ska jag egentligen vara ledig- men så var ej falllet idag. Med god min så satte jag mig på min fina cykel klockan kvart över åtta för att ta mig till skolan. Tre timmars tyska är rätt vasst alltså, men tiden rullade iväg måttligt fort och vi fick inte alltför mycket gjort, men vad gör det om hundra år?
Åt lite lunch i matsalen med Amanda & Emmie, efter det visade jag mig på engelskan och cyklade sedan hem då vi annars skulle gått och kollat i skolan i tre timmar, lockande? nej!

För att göra min söta hund glad så gick jag en runda med honom innan jag begav mig till pulsen för att möta Emellie. Min underbara blodsyster Angelica infann sig också på plats efter någon timma, var helt otroligt att träffa henne igen, känns som en evighet sedan sist. Vi pratade på som bara den och spelade även lite biljard :)

Nu har jag packat inför morgondagen och även städat i ordning uppe på min lilla våning. Så härnäst blir det duschen och där efter sängen.
Jag saknar mitt hjärta så det är en väldig tur att vi ses imorgon, för denna veckan har varit lite körig tyvärr!

God kväll kära vänner!

Luften svider när vi andas in

Av 6 timmars lektionstid så har jag idag haft 50 minuters lektion, men trots det så har jag hela tiden befunnit mig på skolan. Känns inte sådär jättevärt men vad annat fanns det att göra? Morgondagen kommer att bli lika meningslös, därav tar jag stopp vid halv tolv. Vi har ingen ledig dag för den är utbytt, så istället är jag ledig på fredag, iofs skönt det.

Har precis varit ute en stund, försökt ränsa huvudet en aning men detta gick inget vidare då verkligen allt är kaos. Jag önskar så innerligt att jag bara kunde slänga fram alla korten på bordet för dig, men riktigt så enkelt är det inte även om jag önska att de vore det. Förlåt mitt hjärta, ingenting är ditt fel.

Känner mig måttligt frösen så jag har nu satt igång badvatten, där jag ska försöka göra ytterliggare ett försök att lätta på huvudet lite. Brukar till viss del på vägen, men situatuionen är inte densamma. Efter ett varmt bad och en lagom kvällsmat så ska jag lägga mig framför tv;n och där spendera resten av kvällen.

det finns ingen räddning längre

Det luktar sorg

Varför varför varför, inte igen. Jag vet helt enkelt inte hur jag ska hantera det, om jag kan hantera det.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till, FAN :'(

Allting är kaos och det här går inte, jag bäddar ner mig i mitt mörka resten av kvällen, där hör jag hemma trots allt.

Igår, idag, imorgon, föralltid - du & jag

Ytterliggare en helg är passerad nu och veckorna bara springer iväg, i en rasande fart. Även detta veckoslut har jag (som tidigare nämnt) fått spendera tillsammans med min alldeles egna Albin. Gårdagen var trevlig, klockan blev dock alldeles för mycket innan vi kom i säng, med tanke på att vi var tvugna att gå upp i tid imorses.
Men vad gör det om hundra år?

Alldeles precis så duschade jag så nu sitter jag är nyduschad och ska snarast äta lite kvällsmat, men innan dess så ska jag lägga in lite bilder och därefter avsluta kvällen i sängen framför tv:n. Ska även slå A en liten pling också.

Jag smakar uppgiven, helvete.
Godnatt!

Här finns du kvar..

Timmarna har sprungit iväg idag och klockan är redan tjugo över fem , herrejisses. Vi traskade bort till affären men konstaterade då att vi inte orkade laga något, så det blev inga vuxenpoäng idag heller. Istället så köpte vi med oss ett bröd hem och lite pålägg, gjorde en liten frukost och kröp sedan ner i sängen framför tv:n ett par timmar. Sedan gick vi åter ut igen på promenad, för att möta Becca & Andreas, vi åt pizza på miami.

Nu har vi legat i sängen igen och kollat lite på desperate houswives, Albin somnade och sover nu. Så jag passade på att uppdatera lite. Tror bestämt att jag ska lägga mig brevid honom och avverka ytterliggare något avsnitt av desperate housewives. Ikväll kommer Becca, Anderas & Rickard på besök, då blir det melodifestivalen, öl och mys.

På återseende gott folk!


Morgonord

Jag känner mig lite vuxen för nu ska jag & a gå och handla, för att senare under dagen kunna laga mat.

Halv elva lördag och jag är vaken, plus i kanten!


RSS 2.0