Välsignad december står för dörrn, och livet längtar

Idag är det första advent vilket innebär lite drygt fyra veckor till julafton.
Som alla andra söndagar så känner jag mig även idag fattig på ord.

Helgen har varit mysig och jag konstaterar gång på gång hur lyckligt lottad jag är som får dela kärlek med Albin, han är verkligen världens absolut bästa pojkvän. Längtar otroligt till den dag då vi vaknar brevid varandra med vetskapen om att vi inte behöver sätta oss på ett tåg och skiljas åt igen.

Godkväll.

Välkommen till världen

Lördag och klockan passerade tolv för en liten stund sedan, endast. Albin ligger fortfarande i sängen och sussar kudde. Under förmiddagen har jag stökat i köket tillsammans med Tina, kanelbullar & kolakakor ligger så fint ute på bänken nu :)


bild: Monika ManowskaI eftermiddag ska söta lilla Julia få sitt namn, hur länge det tar är vi ovetande om och därför lämnar vi kvällen öppen utan planer.

Trevlig lördag,


Jag är min egen motståndare

Härliga fredag, jag välkomnar dig med öppna armar, jag har en känsla av att detta kommer att bli en bra dag. Jag är fortfarande nostalgisk av gamla låtars sound och jag gräver ner mig i dem, har tom fulladdat i-poden med sådana låtar, underbart. För idag blir jag ensam på tåget, söta Enzo stannar hemma för imorgon är det barndop och i kyrkan är han tyvärr inte välkommen.

Trots sovmorgon så vaknade jag vid kvar i 8 av att telefonen ringde, ett oönskat samtal och ingen svarade, därefter tog jag tag i Romeo & Juliet som skulle vara utläst tills på tisdag, så nu är det också gjort.
Om en timme är det skola som gäller och innan dess tänkte jag äta en smörgås eller två, dessutom så ska jag packa ner det sista och hoppas på att mamma kommer hem så att jag kan säga vad som gäller, haha.

Nej, en smörgås var det.
På återseende, trevlig helg.

You give love a bad name

Till ljudet av gamla låtar så försöker jag att reda ut allt trassel, hitentills har det gått bra men plötsligt uppstod ett berg som jag inte vet hur jag ska ta mig över, tills det att jag kommit på en lösning till det så trycker jag på pausknappen och om några dagar är jag förhoppningsvis över :)


du är speciell, glöm aldrig det v


Efter många om och men så hittade jag till sist kläder att ha på mig på lördag, jag trodde näst intill att mamma skulle krevera efter allt mitt tjat om detta med kläder. Dessutom så kom jag efter att klädproblemet var löst med att nytt problem, skor? Det hela slutade i vilket fall med att jag stoppade ner ett par tjocka strumpor för att fylla ut ett par något förstora skor, men vad gör man om man inte har något? Jag använder inte klackskor vardagligt och anser det därför onödigt att köpa ett par nya, bara för på lördag!

Jag avrundar kvällen med lite mat och tv, imorgon är det sovmorgon och efter skolan beger jag mig till staden där mitt hjärta befinner sig, godkväll!

Du finns alltid inom mig

Internet gav uppi några dagar men är nu användbart igen och jag är tillbaka.

Idag är det sovmorgon och jag börjar inte fören halv 1, men jag har bestämt mig för att gå upp ändå fär att få saker & ting färdiga nu och sedan kunna njuta av ledigheten utan att ha ångest över saker jag inte gjort.
Det känns nästan lite tomt att inte ha fått inblicken i era liv de senaste dagarna, jag har en del att läsa ikapp och jag gör det mer än gärna.

Nåväl, om jag ska hinna med det jag borde innan jag ska till skolan så är det bäst att jag börjar nu för efter skolan kommer Bodil på besök för att vara en hjälpande länk.

Det är skönt att vara tillbaka,
kärlek v


Nu kan det blåsa vart det vill..

Gårdagskvällen blev mysig precis som jag trodde, när vi kom ut stod det kräftor, krabba & vitlöksbröd serverat. Daniel, Jenny, Alfred & Julia var också här, vi drack lite gott och kikade på bilder på projektorn. Albin var en tjock men gudomligt söt bebis :) Och på tal om bebisar så träffade jag ju lilla Julia igår för första gången, vilken skatt. Nästa helg är det barndop!

I vilket fall så vaknade vi tidigt imorse, till vy'n av att solen var på väg upp över vänern. Har varit ute på skogspromenad med Enzo medan Albin jobbade på sitt projektarbete, nu ligger lillen och sover vid dörren och jag tänkte lata mig framför tv;n. Vad som händer ikväll lägger jag i någon annans händer, jag vill inte planera :)

Trevlig lördag sött folk.


Vinterlandskap..

Klarblå himmel, solen strålar, marken är vit och det är fredag, är det inte för bra för att vara sant?
Jag har längtat som en galning efter denna fredag, dels för att jag visste att arbetet skulle vara ur världen till dess och dels för att jag ska träffa A, som jag inte träffat på två veckor ni v

Dagen ser lovande ut, det kommer att bli en mysig kväll ute på revet. Det enda jag hoppas på nu är att tågen håller tiderna så att jag inte blir försenad, för en försening förstör hela resan och det för med sig att min kväll blir förstörd, allra helst när det är så kallt. Men nu ser vi positivt på det hela : )

Lite smink, en macka och en promenad till skolan för att göra lite nytta, klockan fyra går tåget.
Trevlig fredag gott folk!


Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg

Två fantastiska besked senare sitter jag här efter en skoldag som till min förvåning varit väldigt bra och det känns skönt.
I köket vankas det mat och vi har precis varit ute på promenad med hundarna i det kalla hösvädret. Meningarna är fortfarande svåra att formulera men medan jag spottar ut orden så gör jag ett tappert försök för att inte tappa gnistan en gång till.

För att göra det så lätt som möjligt tänker jag därför hålla mig kortfattad den närmaste tiden. Det har varit mycket nu och det är väldig lättnad att en del av det är över, känns som en sten har lämnat bröstet men jag vet att stormen kommer snart och då blir det möjligen ännu värre än då.

Kvällen avslutas lugnt & jag ska packa väskan för att förbereda mig inför morgondagens tågresa,
godkväll & adjö!

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
Drömmen trängs med saknaden och såhär års är det kaotiskt bland känslor & tankar.
Med dessa ord säger jag godnatt och bjuder även på en bild som får mig att sakna grönt gräs & värme!

You are not better than me

Gårdagens msn-koversation gjorde mig blödig och ibland kan jag nästan hata mig själv för vissa beslut man tar i livet, eller möjligen som andra tar jag vet inte riktigt hur man ska uttrycka det för idag finns det ingenting att göra åt denna sak och ibland borde man ge saker en andra chans innan man avslutar helt. Jag fick inget besvarat och det är nog det som gjort att jag fortfarande inte har släppt det.

Nog om gamla tider idag är en ny dag som har varit fullspäckad av regn och andra saker som varit mindre roliga. Dessutom så är det väldigt komiskt att den kurs som ska lära mig att behandla stress har fått mig stressad in i slutet och än är det inte över, jag längtar till min sista lektion det lovar jag.

Ikväll ska jag & mamma besöka Lena för någon visning? Antagligen är det inget för mig  men bara att komma bort lite från mina rutiner som har tagit fasta nu lättar lite på trycket. Förresten så fick jag en bra nyhet idag, allt är nedlagt och det gör mig lite extra glad. Synd bara att idioter alltid kommer att vara idioter.

Nu borde jag göra mig färdig om jag ska komma dit utan att se ut som ett troll.
Förlåt, det är luddigt- jag är luddig adjö!


Söndagstrött

Efter några om och många men så beslöt jag mig för att följa med på fest igårkväll om jag gjorde rätt eller fel vet jag inte, men det var inte överdrivet roligt även om jag fick träffa massa bra folk. Stundvis bra men stundvis även sämst, tyvärr. Tråkigt att det spårade ur och om än tråkigare att jag gick hem, ingen nykter människa skulle göra detta, eller inte i de kläder och den kyla iaf.


det är ju bra att man bjuder på sig själv för att lätta upp stämningen iaf

Kvällen blir mer lugn än vild, jag ska snart lägga mig i badet och i övrigt så blir jag förmodligen fastklistrad framför tvn.
Det blir pizza & gott ikväll, det förtjänar jag nästan - eller kanske inte egentligen, men det spelar ingen roll om 100 år.
Godkväll!

everyone could fake a smile

"Äntligen fredag" brukar vara min första tanke när jag vaknar, men idag var det bara "jag är trött, jag har inte sovit inatt, jag har ringar under ögonen, jag borde gå och lägga mig igen" men nej, då skulle jag skriva nationellt prov i engelska där jag inte ens kunde formulera de meningar jag ville få fram, men hoppet dör väl aldrig ut som man säger.


du är världens bästa människa och jag älskar dig vAkustisk kväll på Pulsen var mysigt, fina vänner var på plats och det kändes skönt att det inte blev vildare än så. Vi hamnade sedan framför tv;n och kikade på singing bee. I skrivandets stund så har jag ångest över besluten jag måste ta imorgon, dessutom så är det Öppet Hus vilket innebär att jag måste infinna mig på skolan.
Säng, tv och mys med Enzo, ikväll är det de enda rätta, pussochgodnatt.


Ett framsteg blir ett bakslag

Det finns en konsert jag skulle vilja besöka den 4 december tillsammans med min andra halva, dessvärre så är inte detta möjligt med tanke på att det är en vardag i Göteborg. Jag har ingen möjlighet att ta ledigt från skolan och dessutom så tror jag heller inte att min ekonomi tillåter ytterliggare en tågresa + konserbiljett såhär i juletid, då behövs pengarna till så mycket annat.

Dessvärre så känns det som att dagarna blir mycket kortare när det närmar sig jul, mörkret faller tidigt och det är jämt ruggigt ute. Dagens väder har resulterat i huvudvärk, magonten har också trängt sig på men den går förmodligen inte att beskylla vädret för.
Jag har fortfarande någon form av kaos där uppe i hjärnkontoret, jag försöker bearbeta denna och reda ut alla knutar, det tar dessvärre en evig tid och det finns inga garantier för att jag någonsin kommer att bli färdig. Så faktum är att jag istället får leva som den kaosflicka jag är omnämnd att vara.

Godkväll
förresten, det är på gång!


Ett snedsteg och allting blir fel

Det räcker med en enda mening för att falla tillbaka på ruta 1, bara ett beslut. Om man ska lyckas hålla sig på toppen så är det strängt förbjudet med snedsteg, men jag som gör snedsteg var och varannan dag kommer aldrig vara där uppe och slåss bland er andra.
Om det är tillåtet att skylla på höstmörkret så gör jag det, för detta är värre än vanligt- jag lyckas för tillfället inte med någonting och det gör mig frustrerad.


Jag hade armarna runt en vän, jag aldrig tvivlat på att förlora
godnatt


Stopp!

Jag börjar bli tom, det står helt still uppe i hjärnkontoret- det strejkar och har slutat jobba.
Undra vad jag har gjort för att förtjäna det? När jag behöver det som mest så lägger det av, nästan iaf.
Det känns inte som om mina lediga dagar är särskilt lediga längre, antingen måste jag vara i skolan, eller måste jag agera skola hemma, antingen det ena eller det andra- riktigt så känns det inte som att det ska vara.
Gå in i väggen har för mig alltid bara varit ett bra uttryck, men snart känns det verkligen som det om även det är en liten vägg så är det en vägg.

Dagen blir speedad och jag börjar den med mat innan jag måste cykla till skolan!


Breath in breath out

Hur mycket jag än försöker så bildar orden som kommer ut inga betydelsefulla meningar,

jag vill, men antagligen för mycket.

Mina tankar som strävar efter något underbart finns inte att finna,

inte ens bland de platser jag känner till bäst.

Mina fotsteg är på villovägar och det enda som kvarstår är brännheta avtryck.

Jag har gjort mitt bästa i ett försök att komma ifatt, jag misslyckas men trots det så har jag klättrat en bit på vägen och jag hoppas att jag hinner klättra en bit till innan det är försent.


 


Vi lärde oss aldrig att simma, vi lärde oss att man tvunget måste vara perfekt

Efter måndag kommer tisdag och denna tisdag har jag turen att vara ledig från skolan, dessvärre så får jag agera skola hemma istället, eller jag ska göra ett tappert försök iaf. När kriser kommer så är man inte längre medveten om vad man klarar av och vad man orkar med. Även ifall jag tror att jag är superkvinnan så är jag inte det som jag tidigare nämnt, jag klarar inte allting självständigt.
Men en gång har jag fått lära mig att ensam är stark men till detta är jag väldigt tvivelaktig men vissa saker måste man helt enkelt klara av själv och bearbeta i egen takt.

Och med dessa ord säger jag adjö och ber om ursäkt för att jag är avvisande och inte fullt närvarande,
men snart kommer jag tillbaka starkare än någonsin!


Aldrig förut

Ingenting har någonsin gjort såhär ont i mig förut, jag har aldrig varit så ledsen och aldrig någonsin har jag känt mig så hjälplös som nu. Det finns ingen som kan förstå och det begär jag inte heller, för hade jag inte suttit i situationen själv så hade jag antagligen aldrig förstått någon annan.

Det finns inga ord som beskriver och just därför ska jag heller inte försöka.

I'll the best you never had

Jag tror inte att det finns mycket som når upp till min irritation idag, jag kommer upp i tid, gör mig i ordning och allt det där som jag oftast inte varken har tid med eller orkar när jag bara ska till skolan. När jag väl kommer där på cykeln i blåsten så får jag veta att vår lektion är inställd vilket betyder att jag for vända om och fortsätta cykla i blåsten och nu är jag ledig till halv 1. Nu tänker många "men det är ju skönt att vara ledig" men nej, jag hatar att vara ledig när jag inte är inställd på det, för idag kunde jag istället haft sovmorgon och tagit god tid på mig istället för att stressa, jag blir så frustrerad och förbannad. Vilket har resulterat i att jag inte haft någon lust att göra något ändå..

Men i mina mörka tankebanor så lyser det ändå, för idag räcker det med att säga fjorton så blir jag glad,
du är den bästa i mitt liv och jag älskar dig. vvvJag tycker att denna bilden är mysig, och det ska såäven min kväll bli, för klockan sju kommer A!


Men innan dess ska jag ha lektion, städa och fixa ärenden i byn-
dessvärre får allt detta vänta till efter lunch, för jag har ingen lust nu.
(tänk om man kunde skylla på lusten utan att få dåligt samvete, men det får jag leva med idag)

You will always be the saddest part of me

Det känns som att du vill vinna ett spel, men ett spel som bara existerar i din värld och inte i någon annans.
Du stänger alla andra ovetande ute, vilket gör att det för dem inte finns någonting att tävla om.
Du står utan men det gör iaf inte jag, vilket gör att jag inte vill spela detta spel med dig.
Du får hitta någon annan att spela ditt sjuka spel med och låta mig leva mitt.

Annars så är jag förvirrad,
tokförvirrad,
mer förvirrad än han på tv
och då kan det bara vara riktigt illa.

Ett varmt bad och en god kvällsmat, imorgon väntar en ny dag och på perrongen kommer min kära pojkvän att stå- förhoppningsvis som en solstråle.
Förresten så är jag lååångt ifrån klar men har kommit en bit på vägen och det är väl bättre än inget antar jag? Dessutom så går allting emot mig ikväll, jag hoppas att jag kan lösa detta innan läggdags annars blir jag nog hatad för resten av livet.

Adjö


Hur jag än vrider & vänder..

..så blir det lik förbannat alltid skit.

Jag har aldrig varit den som håller käften och jag kommer aldrig att bli det heller, det jag tycker det säger jag men till skillnad från er står jag för det.

Dagen blev inte som jag hoppats och jag ska försöka ta nya tag imorgon,
Dessutom så har jag funderat men inte kommit fram till något direkt beslut, men i vilket fall funderar jag på att börja om på nytt med nya motivationer, nya projekt och detta isf även på ett helt nytt ställe- men vi får se!

Ikväll blir det favoritmat, godkväll!

Onsdagstrött

Jag har kommit på mig själv med att ofta vara trött, men trots detta så finner jag aldrig nog med tid för att göra någonting åt det. Och idag har jag bestämt mig för att försöka vara effektiv så då blir det heller ingen vila idag, eller om jag skjuter upp lite till imorgon jag är rätt duktig på det där.

I vilket fall det jag skulle komma till var att, jag blev så otroligt glad att Obama vann inatt- valvaka med Fredrik & Filip på kanal 5 och däremellan sappade jag visserligen bland de andra valvakorna i pauserna osv.
Jag har inte tid att sitta här, startskottet ska gå snart, jag ska i mysbyxor och ofixas sätta mig på sadeln för att cykla till skolan och ha någon timmes matte, därefter blir det fullt ös!

Vi hörs senare, tjo.

På tal om skönhetsideal..

..vi kom in på en förbannat intressant sak på svenskan idag, det här förbaskade skönhetsidealet. Även om det inte blev någon större diskusion idag så vill jag lova att jag hade speedat upp mig, vilken korkad värld vi lever i egentligen, alla är så uppskruvade och jag blir ibland nästan ledsen för andras skull för att de tror att det räcker med pengar och rätt kläder. Men synd söta flickor, det är inte ens hälften av det som får dig att leva, jag är förbannad på den värld vi lever i idag- iaf gällande just detta. Att vara tonåring är idag inte som det ska vara och det gör mig nästan rädd!

Men från det ena till det andra, jag & Tanja fick spel på historian idag när vi fick beskedet om vår kära Bosse, vi kände oss nog nästan löjliga men vi börajde gråta samtidigt som vi skrattade åt varandra. Dessutom så fick jag en dålig start på dagen och den blev inte bättre så jag lugnade min nerver med en promenad i det kalla höstmörket med två styck hundar och en styck mamma.

Nu är jag ledig i två dagar, eller imorgon måste jag till skolan men egentligen är jag ledig om man nu säger så. Dessvärre så har jag ett berg som jag måste börja bearbeta, egentligen på momangen men det startskottet går först imorgon för ikväll ska jag äta god mat och bara vara. Borde packa upp höstlovsveckans packning, knasigt att det alltid är tråkigare att packa upp ;/

Godkväll!

Prinsen & Prinsessan

Det var en gång en prinsessa som bodde djupt inne i de skånska skogarna, hon väntade på en prins som inte ens bodde i Skåne...

Det finns en fortsättning, men den är hemlig just av den enkla anledning att sagan precis har börjat (den har pågått i över ett år, men först nu blir den skriftlig), det enda jag vill säga med det är att jisses vilken fantastisk karl jag har, som jag älskar honom!

Det är måndag igen, en ny vecka (som bör innehålla nya krafter m.m, men så är inte fallet) verkligheten är åter igång och jag känner mig inte särskilt motiverad till de olika vardagsrutinerna igen. Jag räknar redan ner till jullovet, som infaller om ca 7 veckor, det känns långt bort men trots det så är det inte så värst länge kvar, underbart.

När jag tittade sista gången på klockan inatt så var hon över fyra, vaknade till vid 6 och kunde därefter inte somna om riktigt men trots det så kom jag knappt upp men nu sitter jag här livs levande. Hade bestämt mig för att ta en liten vilopaus efter skolan, men precis när jag håller på att slumra till så klampar det såklart in folk genom dörren, efter en tid så bestämmer jag mig för att gå upp i sängen men Enzo medgav ej att jag fick sova för han ville busa vilket nu resulterar i att jag är trött men inte sovtrött.

Ikväll är det Prison Break och som trogen följare så ska jag kika på detta även ikväll, därefter brukar jag ha svårt för att trycka på rätt knapp vilket oftast resulterar till att klockan springer iväg :/ Tur att jag kan vila upp mig Onsdag & Torsdag, eller kanske inte Onsdag men iaf Torsdag! :)

Känns dumt att säga det, men jag vill nästan ha lite helg :/
Nu ska jag leta upp recept, någon dag ska jag ta fram mina bakmagier! Adjö

Everybody cries, sometimes

Idag är det söndag, idag är ingen bra dag, idag mår jag inte bra- fy f*n vad jag klagar.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten, imogon börjar skolan, idag åker jag hem, jag måste packa.

Nej, jag känner för att gråta- idag blir det tyst,
hoppas att ni haft en bra helg!

"bus eller godis?"

De var något av det bästa på kvällen, vi sitter hemma hos patrik, pimplar dricka och spelar poker, plötsligt så ringer det på dörren. Tre söta tjejer står där utklädda med en varsin påse i handen, Kalle som då inte hade en aning om att det var halloween frågar "vad kostar godiset?" tjejerna vågade såklart inte svara och jag upplyste då Kalle om att de ville HA godis men eftersom att vi inte hade något så fick vi skrapa ihop alla mynt vi hittade i lägenhet och plånbok! :)

Vi tog en taxi till stadt, jag blev ensam och sen väldigt förbannad när klockan passerat 02. Stön och bonk till klockan var över 04 och jag fick ingen ro att sova. Dagen känns som förstörd, jag är fortfarande arg som ett monster, eller kanske mest besviken egentligen.

Dagen till ära blir förhopnningsvis lugn och jag funderar på att snart göra en macka och kika på tv, slö & dan!
Adjö.


RSS 2.0