Life is a fight for everyone, not just for you

Torsdagkväll och ja, veckan lider mot sitt slut, lovet har gått alldeles för fort och jag skulle behöva minst en vecka till. Men nej, om några dagar är det tillbaka till verkligheten både på gott & ont.

Dagen till ära började jag med en fika på stan tillsammans med Rebecca, därefter åkte vi till Patrik och jag omsvärmades då som vanlig av killar och deras funderingar. Undra hur jag ska överleva pokerkvällen imorgon?

I vilket fall så är det torka i mig idag och allteftersom det säger jag godnatt till er nu!

Varje sång har ett slut

Det finns ingenting som är mer typiskt en det som hände mig idag, det är inget märkvärdigt men det får mig trots allt på uselt humör, och vad är väl värre än en Ronja på uselt humör? Det finns helt enkelt inte mycket som kan mätas med det, jag är väl medveten om det men just ikväll så struntar jag totalt i det och är sur för att jag inte kan vara happy!

Förresten så har jag en sak att nämna idag som är rätt skrattretande, när vi var hos Kalle förut och de fipplade med sina saker och jag skulle sätta mig vid datorn för att göra tårtor så ber han mig att "öh fippla lite och få igång internet" han hade alltså försökt i förgårkväll , igår och idag men inte lyckats. Jag tänkte att jag är ju inget snille men gav mig fan på att jag skulle fixa det och vips så gjorde jag det, sladden var inte i (!) det är ju ofattbart att det måste vara en kvinna till att fixa allting, haha.

Om några minuter kommer Becca förbi på gatan, då ska jag haffa henne på en liten pratstund.
Godkväll


"Har vi lika dana strumpor? - Men, har ni lika dana strumpor?"

Vissa dagar fungerar det utmärkt att inte skriva även om jag dras till det, men vissa dagar så är det helt enkelt omöjligt, hur mycket jag än försöker att inte skriva för jag vet att det bara blir pankaka av det så går det inte, tangentbordet har en dragningskraft som mina fingrar vill dansa över, så jag gör ett försök idag men lovar inget stablit.
Ett glädjebesked gav mig dock en spark i rumpan, käraste Lillefot är tillbaka och det är verkligen något som ger dagen högre värde :)

Hitentills så har jag och min kära man haft en väldigt lugn start på vårt lov, vilket förvisso har varit skönt men ni som känner mig väl vet också att jag har en tendens till att hela tiden ha många bollar i luften, men jag behöver precis som alla andra varva ner jag också och det är precis vad Albin har fått mig till att göra. Även om nätterna blivit långa och vi har sovit alldeles för länge så har det varit lugnt, men senare i veckan hoppas jag på ett litet kanonskott eller så.

Precis i detta tillf'älle så ligger A och nästan irriterat väntar på att jag ska avsluta det jag håller på med för att lägga mig brevid honom och skåda de två filmer vi precis var inne på Solhagskiosken och hyrde. På tal om det så var det förresten en fyllegubbe som kom in och han var mäkta blåst, dessutom så när han satt sig på cyklen så var han vips borta- eller nästan iaf.

På återseende,

Det är en livsstil som du inte vet existerar

Även gårdagen blev lugn, gissa om det var skönt :)
Under eftermiddagen åkte vi till Falköping för att hämta en lastbil och därefter var sängen vår trogna vän till dess att klockan blev 22. då åkte vi bort till Kalle, vilken blåst alltså helt otroligt.

Jag är sådär tom på ord för tillfället och jag tänker därför inte trötta ut er, vi hörs när vi hörs helt enkelt, när allt kommer flytande igen!
Ha det bra till dess, puss


Sweet sweet fridaynight

Finns det något bättre än en mysig pojkvän en regning höstkväll? Nej, allra helst inte efter en tråkigt tågresa heller.
Jag bänkade mig i soffan när jag kom innanför dörrarna igårkväll, strax där efter dukade A fram mat och hör & häpna, han tom dukade av sen :) Tände ljus och jag fick skruvar (som jag förvisso knappt orkade äta men ändå) och när klockan blev elva kröp vi ner i sängen och kikade på hål i väggen, strax därefters så slockande jag som ett ljus!

Nu återstår att se vad dagen till ära har att bjuda på, nu ska jag nog kika på tv iaf! :)
Adjö!

"I focus on the pain, the only thing that's real"

Efter 3 timmars tyska med en dansktalande Anette och 3 timmars histora b som byttes ut mot fn-frågor osv i form av en föreläsning så välkomnar jag nu höstens efterlängtade lov.

Jag har packat det sista och inväntar nu mamma så vi kan köra inom konsum för att köpa en tidning och en dricka till färden. Min sista i Skåneland ska jag ägna åt mys med Enzo som jag nu i en vecka ska vara utan. (som jag tjatar om detta) Men kommer att sakna sönder!

I vilket fall så går tåget vid 5 så vi måste köra strax innan halv, så jag ska snarast inta min plats i soff

If the sun shuts down and decided not to shine no more I would still have you, baby

Efter en halvtimme i skolan så är nu alla veckans 3 prov avklarade och det känns mer än skönt om jag får säga det själv, dessutom känns det bra att dagens prov gick som jag hoppats! : )

I övrigt har jag ägnat dagen åt en skogspromenad med voffarna & mam, dessutom så höll jag vad jag lovat och gjorde min våning skinande ren så nu glittrar det nästan från golvet ;) skämt åt sido dock!
Jag har försökt välja ut vilka kläder jag ska ha med mig i veckan men som vanligt tar jag alltid för mycket, jag har endast packat ner kläderna nu och väskan är full :/ bad Ronja. Men jag ska nog kunna klämma ner lite skor och etc, men det är ett senare problem som jag tänkte ta tag i snarast så jag får det klart!

Jag tog mig en promenad ner till byn (eller okej, jag snålåkte med mamma men jag gick faktsikt hem) och träffade mina söta vänner en stund eftersom att vi nu inte kommer att ses på hela lovet. För imorgon åker jag UTAN MIN BEBIS (jag kommer dö av saknad) men nu har vi bestämt att det ska vara så, så ikväll ska jag mysa med honom som aldrig förr, min söta lilla bebis- jag älskar honom!

Nej, snart får jag ta tag i packingen och sedan ta en dusch för att kunna ägna kvällen åt E.
Godkväll & adjö, på återseende imorgon!


"Vi är i Afrika!"

- de orden klingar många många gånger i öronen under 1 timmes afropowerdance som jag förövrigt varit på idag. Jobbigt men skönt, är riktigt härligt att komma igång faktiskt, desto tråkigare att det inte blir någon träning nästa vecka för då är jag några mil uppåt i landet!
I vilket fall så är jag hemkommen nu, nyduschad och precis lagom mätt. Jag inväntar att klockan ska slå 21, då börjar oskyldigt dömd och detta får absolut inte missas.

2 prov av 3 blev idag avverkade, synd bara att hela provet kretsade om just det jag inte kunde men sånt är livet och jag är inte känd för att ha tur, snarare tvärt om. Imorgon fixas det sista provet, dock är inte detta något prov som går att plugga till då det är nationella i engelska - speaking. Engelska är inte mitt favoritämne men förhoppningsvis så går det någorlunda bra och efter det är jag fri.

Sen är det fredag och då blir det en veckas lov, det ska bli skönt. Tråkigt dock att vi trott att A har vecka 45 så har han vecka 44 :/ Inga biljetter har jag beställt heller, nedrans mig, nu hinner jag inte heller så det lär kosta skjortan imorgon :/ jävla skit att jag är en så sen människa. Dessutom så kommer jag att sakna Enzo, en vecka utan honom känns ju sjukt, men jag antar att det ligger någonting i det A säger, så det blir kanske bäst såhär ändå.

Nej, nu kallar tv;n.
På återseende!

You are my star and my hero

Det blev en liten förändring, jag fipplar fortfarande men sålänge får det vara såhär!

För att gå på magkänsla så kändes historian inget vidare, men man får alltid hoppas. 1 av 3 prov denna veckan är avklarade, imorgon har jag mitt andra klockan halv 1, jag har mina aningar om hur det går men det vore kul att förvåna sig själv ibland. Jag är trött, jag är hängig, jag är arg och jag är tjurig- jag passar inte riktigt in för tillfället och det gör mig förvirrad.

Jag skulle behöva gräva ett hål att krypa ner i för ett tag och gömma mig, dessutom är det en massa tjaffs överallt och hela tiden. Ta mig bara här ifrån så blir jag glad.
Mat och ta tag i en del, sen blir det tv och säng!

Det märks så väl när jag inte är i toppform, fifan vad bloggen blir kass- adjö!

Det bor ett monster inom mig

Ibland så tror jag att mitt innersta är ett monster, ett stort grönt monster som gör allt för att brinna upp, ibland känner jag lågorna och som de värmer, usch!

Idag har varit en dålig dag, en riktigt dålig dag. Natten var lång och jag kom inte i säng fören alldeles för många timmar försent vilket imorse resulterade att jag inte visste vem jag var, vart jag befann mig eller ens att jag skulle gå upp så där låg jag chockad över att klockan passerat halv 8.

Jag somnade bums när jag kom hem från skolan, jag som skulle göra en massa. Nu har jag ont i hela kroppen och mår sämst typ, jag är tjurig riktigt jävla tjurig, alla mina planer har gått rent åt helvete och jag har inte ens lust att spendera mitt lov någonstans, jag skulle kunna strejka på en stubbe i skogen och tjura mig veckan igenom, jag är ju som jag är.

I vilket fall så ska jag ta mig ner till gymmen klockan 20 och hoppas på att det gör mig lite piggare men innan dess måste jag kolla igenom lite saker. Denna veckan kommer att bli hektisk och jobbig, ska bli skönt när den är över det kan jag lova!

Av alla idioter står jag först i kön,
till att få ett helvete!

Fuck this shit

Sådär, nu kan alla dra åt helvete så ska jag också setill att göra det.

I'm a rockstar

Jag har länge förundrat mig över hur det kan komma sig att precis allting jag rör vid går sönder, detta är en åtrkommande fråga i mitt huvud, men nog talat om det för jag kommer troligtvis alltid att vara olycksbådande.

Vi bänkade oss framför stjärnor på is klockan 8 och följde troget till sista minut, eftersom att jag är uppvuxen med konståkning så känns det rätt så roligt att se på det, med tanke på att jag även träffat typ de flesta av "stjärnåkarna" eller vad man ska säga, fast samtidigt så tycker jag att det är tråkigt, för hela programmen så sitter jag mig bara och stör mig på världens idiot, inga namn nämnda så är det ingen som kan klaga.
Vädret är sämst så jag snålade med att ringa mamma så hon fick komma med bilen, snäll som hon är så gjorde hon även det så jag slapp gå i det kalla & blöta! : )

Jag har fortfarande inte hört ett ord och jag tänker därför heller inte ge ett ord, jag medger att jag är fruktansvärt ledsen över det och praktiskt taget mår åt helvete men har jag bestämt mig så har jag bestämt mig. Jag har alltid varit envis och bestämd, jag gör det jag vill för att jag vill och inte för att någon annan anser eller tycker att jag ska göra det, punkt slut!

Tänkte snart lägga mig framför tv;n se om jag hittar något sevärt och om inte blir det möjligtvis en film eller två, natten blir lång även idag det känner jag. Och imorgon har jag ett berg att ta tag i som måste bli offantligt mycket mindre, så det kommer att ta sin tid det vill jag lova. Jag ska samla krafter och göra mitt bästa för att lyckas, iaf en bit på vägen.

Nej en kik och sen blir det tv som gäller,
godkväll sötnosar!


don't you let me go tonight

Plötsligt så låg jag där i sängen, så förvånad att jag trodde mina ögon skulle hoppa ur, med gråten i halsen och som världens mest ensamma människa- det blev känslokaos och jag trodde ärligt talat att jag skulle slå sönder allting i min värld. Men den kaosen är nu över och den andra har börjat!

Fortfarande besviken, väldigt ledsen och allmänt uppgiven.
Efter maten som nu vaknas i köket så ska jag ta mig en promenad bort till Fredrik & Emellie och där ska jag spendera kvällen framför bra tv;program och ett trevligt sällskap. Ska bli skönt att inte vara ensam!

Nu skriker mamma om mat, adjö


Du har aldrig varit så långt borta som nu

Något av det värsta jag vet är när gamla vänner praktiskt taget sådana som varit hjärtat så nära att det nästan är förbjudet inte har stake i kroppen till att gå fram och hälsa, sådant gör mig riktigt förbannad och jag kan störa mig på det en längre tid.

Ikväll var det decibel på bio borgen och där infann jag mig klockan 19 tillsammans med Kristin, träffade lite sött folk och lyssnade på banden som spelade. Mest lokalband men även några utomstående, jag har mina favoriter av dessa och ett av de band ska till balders den 8 nov, men då är A här och vad ska jag lura honom med för att han ska följa med dit? Ingen som vet och antagligen ingen som kan!

Fredagarnas skoldag brukar vara fruktansvärt seg, men dagen i övrigt gick måttligt snabbt med en tyskalärare som inte ens på svenska kan förklara, utan hon tar till danska vilket bara för en att skratta. Dessutom så bestod Historian av egetarbete å hör & häpna, jag blev färdig idag och behöver därför inte gå dit onsdagen efter lovet som han isf lovat mig, men ibland kan jag vara snabb, dessvärre så vet jag inte än vad detta resulterar men tids nog så får jag veta det och man slutar aldrig hoppas.

Mitt huvud gav vika under kvällen men det har jag styrt upp med en tablett, tänkte snart gå och lägga mig framför tv;n, imorgon har jag en del att göra- rensa garderob, städa, räkna matte m.m. Wish me good luck, helst vill jag bara ha en lugn lördag men jag får aldrig som jag vill.

Idag är förresten en jobbig dag, jag har tänkt tillbaka ovanligt mycket och du ska veta min ängel,
jag saknar dig, men jag vet att du har det bra där uppe i det blå! v

När jag faller orkar du för två?

Dagen kom och dagen gick, nu är den snart slut och jag inväntar mat.
Ibland behöver man en paus, kanske inte alltid för att andas, man måste även andas ut och det är just vad jag behöver nu, därför säger jag godnatt till bloggen och mina kära vänner!

Jag ber om ursäkt för att jag inte alltid är toppiknoppen men ingen normal människa kan vara det alltid, dessutom så önskar jag även att folk börjar resonera på ett mer verkligt plan. Ni är för trångsynta, öppnar inte ögonen för verkligheten och inser att det faktiskt finns ett liv utanför dimman, dessvärre så är det inte jag som ska upplysa er om detta utan ni får själva komma under fun med det.

Nu ska jag göra en kärleksförklaring till min söta pojkvän genom en bild, jag är sugen på att vara barnslig i paint :)
Puss


Och mitt upp i allt kaos ska man andas

.. det är något jag verkligen skulle behöva lära mig, men jag har ju inte stresshantering för ingenting om jag säger så.

Jag förvånade mig själv med att inte gå och lägga mig igen när jag 08.20 var uppe med Enzo som ville ut, och iställte för att lägga mig i sängen igen så tog jag på mig kläder och cyklade till skolan på min lediga dag förvånansvärt gällande mig, men snart har jag tagit igen Historian och det känns som en lättnad, var verkligen supernöjd med mig själv idag- önskar att jag vore det oftare! :/

Eftermiddagen har jag spenderat lugnast möjligt med en jävlig huvudvärk som nu har gått över. Var förresten ute på en skogspromenad också, vilka färger hösten har att komma med- helt otroligt verkligen. Jag älskar färgerna, men är desto mer negativ till innebörden av hösten. Var också duktig åt och handlade åt mamma som ligger sjuk här hemma!

När som helst så är det mat och klockan 21.00 ska jag se på oskyldigt dömd med mam och smaska choklad som jag skämde bort mig med att köpa, jobbigt bara det där med att vara intolerant och vara tvungen att ta tablett bara för att få äta lite förbjuden choklad.
På återseende kära vänner, adjö!

Ingenting har någonsin varit mer fel

Jag saknar Kent-konserterna, som de förgyllde kvällen, älskar att stå i extas framför den och bara sjunga med!

För första gången i mitt liv har jag sett Hamlet, eller jag har inte sett den färdig men vi började med vår Svenska B idag och startar kursen med den, ska se färdigt nästa vecka. (startskottet till renässansens litteraturhistoria, intressant va?) Egentligen är det rätt konstigt att jag inte sett den med tanke på hur känd den är osv, tycker i vilket fall att den är jättebra och längtar nästan lite till nästa tisdag :)

Mitt huvud är flera veckor efter känns det som, jag har en hel del halvfärdigt som jag ibland undrar om det någonsin kommer att bli helfärdigt, allt är upp till mig själv men jag är ju inte vem som helst, utan jag är ju jag och de är just det som är problemet.
I vilket fall så funderar jag på att ta en tripp till skolan imorgon, göra F, R och kanske K (?) sällskap i ett försök att hinna ifatt lite, hade helst sett mig slippa Onsdagen efter lovet men ibland finns ingenting att be för helt enkelt. Hade egentligen behövt sovmorgon imorgon för både min kropp & själ, men ibland får man helt enkelt gå emot sinnesstämningen men det är inte onsdag ännu och jag brukar vara duktig på att ändra mig när jag väl ligger där, vi får se.

Eftersom att huvudet bankar på ett smärtande sätt så ska jag bara invänta maten och sedan lägga mig framför tv;n, förresten så väntar jag på att ytterliggare en tand ska trilla ut nu, han är så söt som springer med halvsnea tänder som dinglar och har sig :) Desto mindre söt är han när han gör ohyfsade saker inne, men det är en annan femma.

Nu vill jag ha lov, vi hörs!

I will survive

Jag är back on track för gymmet igen, så idag ska jag avverka 1 timmes afropowerdance, men innan dess tänkte jag läsa några sidor i boken jag lånade av Amela igår ( en typisk ungdomsbok men jag var så sugen, även om det inte är min typ av böcker ).

Förresten så är nästan alla måndagar lika jobbiga och verkligen en av de värsta dagarna på hela veckan :/ Önskar att det var lov nu, men två veckor till ska jag nog stå ut. Sämst av allt är dock att jag kommer få ägna en hel del av lovet till att se över saker jag helst inte hade villat börja på över huvudtaget.

Jag avslutar med att säga A igår berättade något som gjorde mig förbannad, så förbannad att det finns folk som jag aldrig någonsin mer vill se eller ha någonting att göra med. Alla fördelar har sina nackdelar och detta var definitivt en nackdel som jag helst varit utan.

Adjö.


och till sist så rinner det över..

..oavsett hur många gånger man tömmer så täpper det till sist ihop och då är det fullkomligt stopp.

Det blev trevligt igår, Angelica följde med hem, vi fastnade framför tv;n och klockan passerade 00 innan hon började sin promenad hemåt.
Albin åkte hem i eftermiddags och jag försöker nu få tag i honom för att höra så att allt gick bra (låter som en mamma, men jag är bara en söt flickvän) men hans telefon är avstängd och han vet antagligen inte hur man sätter på den igen- blir galen när jag inte får tag på folk.
I vilket fall så bytter jag ord om livets meningn med min kära vän Amela, det blev inget långvarigt och jag trillade ihop i sängen och orkade inte göra någonting.

Jag är trött (inte sovande trött) och känner mig bara allmänt- blö.
Så ni kan ju gissa var jag befinner mig under kvällen, en dusch och lite mat skulle inte skada.
Denna veckan kommer att bli jobbig, dessutom ska jag vara utan min kärlek i två veckor- hatar det.

Godkväll & på återseende.

När tiden flytt och åren gått..

Enzo är sötast, han håller på att tappa sina valptänder (har redan tappat två st och jag kollar hela tiden ifall jag kan hitta någon som jag kan spara) och just nu ligger han i sin lilla blågröna blommsäng, jagar och morrar på sin egen svans. Vilken sötnos han är, vår bebis! :)

Gårdagskvällen blev riktigt trevlig, mysigt åsådär.. Även om ingen mådde helt 100 men det gick ändå :) Idol var sådär och jag hade hellre sett att en annan tjej åkte ut, som vi inte alls gillade i soffan igår- men det blir inte alltid som man vill så är det bara.

Ikväll ska vi spendera tiden med en av världens bästa människor, världens mest saknade & älskade Angelica. Var längesen och som jag längtat efter henne, om 10 minuter ska vi vara vid borgen för att möta upp henne så jag tror bestämt att det är dags att väcka min söta Albin som för tillfället har slocknat i sängen!

Godkväll


3 timmar historia b..

..det var vad jag hade hoppats på, men väl där så blir jag nekad lektion och hemskickad. Kändes såklart surt, fast å andra sidan- hur skulle jag orka? Jag gjorde ett försök och de var det värt, sen att det inte alltid går är en annan femma..

Men kvällens planer ska vi försöka genomföra så gott det går, vänta på sms från söta E nu- myskväll för hela slanten och det kan behövas!

På återseende

Jag har lätt för att hoppas, men blir alltid besviken..

Jag hade ställt in mig på att gå till skolan imorse, jag hade ställt klockan för att gå upp men när klockan väl ringde var huvudet tyngre än ett betongblock och när jag tog febern så var den fortfarande kvar, förbannat med. Och jag har svårt för att sova länge när jag är sjuk, istället sover jag i omgångar- till skillnad från sovtutan som ligger där uppe och sover, sjuk & söt. Men när klockan närmar sig halv 1 så proppar jag i mig febernedsättande piller och pallrar mig till skolan för att inte missa ytterliggare 3 timmar av Historia B, jag har svårt för det där att hamna efter. Så jag får helt enkelt försöka vila när jag är på hemmaplan igen vid halv fyra!

Ikväll hade vi planerat mys med Emellie & Fredrik, äta ute och sedan gå hem och kränga gottis framför idol. Frågan är hur de blir med det nu när båda fortfarande ligger sjuka. Men efter ett par piller så ska nog även det gå, är ju inte särskilt ansträngade, bara jobbigt att försöka vara social när man mår pyton. Men jag har inte dött av det förut så ska förhoppningsvis inte göra det idag heller! :)


Tack fina T!

Efter många om och men så har nu sötaste Tanja räddat mig och fortsatt på novellen, så nu får ni vända er till henne för att få fortsättningen, tack sötnos! :)

En tablett, ett täcke och något bra på tv så ska ja försöka sova.
Godnatt söta människor, godnatt!

flyg lilla fågel flyg, du är fri nu

Jag önskar innerligt att jag var den där lilla fågeln som var ute i det fria, men så är nu inte fallet och jag är fortfarande fast, i många år framöver- fcuk!

Hela mitt huvud är egentligen ett stort frågetecken, jag brukar aldrig vara sjuk så det är för mig en gåta att jag fortfarande har feber, är tung i huvudet och allt det där andra som hör till :/ Börjar seriöst må dåligt av det uppe i huvudet också, jag klarar inte av att missa saker i skolan, jag får sådan fruktansvärd ångest då :/ Men vafan, jag kan inte gå till skolan med feber :/ utrota allt för f'n.

I skrivandets stund så ligger vi i sängen och slötittar lite på lyxfällan, hemskt hur folk spenderar sina pengar egentligen :/
Knasigt att glöden i skrivandet försvinner när glöden i mig försvinner? :/ nej, en kopp varm mjölk med piller i och sen vila- jag vill till skolan imorgon, jag behöver det men vi får se.

Godkväll & puss
förresten, den är på springade fot och under kvällen publiceras den förhoppningsvis, skönt att ha den ur världen!

Stressahanteringsinternat

Två dagars internat uppe på scoutgården, förvånansvärt mysigt faktsikt. Visst gick tiden lite segt men det har ändå varit hyffsat bra. Synd bara att jag snorat som en annan skitunge och knaprat värktabletter. Näsan rinner fortfarande och jag äter fortfarande tabeltter. Jag hoppas på att febern gått ner till imorgon så att jag kan gå till skolan, inte för att jag vill men orkar inte missa mer.

Vi sitter och slötittar på kustbevakarna nu, jisses vad roligt det är eller när fulla människor gör bort sig tå totalt!
Tänkte snart lyxa till det med chokladpudding och därefter mysa framför oskyldigt dömd.

Oavsett hur febern är imorgon så har jag sovmorgon och det behöver jag!
Puss sötisar.

Du är min hjälte för du vågar vara rak

Tisdag för/eftermiddag och jag är fortfarande en sängliggande sjuklning, mitt huvud känns större än tidigare dagar och febern har stigit och som grädden på moset så gör nu även hostan ondare- förbannat skit.
Och eftersom att febern inte vill släppa och jag måste orka med internatetn från 16.00 idag till 15.00 imorgon så får jag vara hemma från historian, för att ens ha en möjlighet att orka med. Dessvärre så får jag sån förbannad ångest när jag missat viktiga lektioner :/ Det går inte vara sjuk eller ledig utan att näst intill bli fullkomligt deppig, för att inte hinna/orka med.
Jag är trött på skolan, riktigt trött- så många krav och så många måsten, helst av allt skulle jag vilja ställa mig framför alla idioter och elda mina böcker och bara gå där ifrån för att vara fri. Men så fungerar det inte riktigt, för då får jag väl stå i en korvkiosk resten av livet. Fyf'n, livet är mäkta komplicerat- ge mig frihet!

Nåväl, dagen till ända så finns endast en positiv sak att nämna, jag & min underbara A har 13 månader idag. De bästa månaderna i mitt liv och även de mest lärorika, just när det gäller kärlek. Och imorgon kommer han till mig och spenderar resten av veckan här, som jag ska pussa honom när jag är hemma från internatet- min älskling.

Nej, nu måste jag snart setill att packa ner det som krävs för internatet med stresshanteringen och därefter duscha, ta en tablett och vila till dess att Matilda & hennes kära mor hämtar upp mig.

He en trevlig dag & håll tummarna för att jag & min feber ska överleva kvällen, natten & morgondagen.
Avslutar dagen med en bild, vi hörs imorgon!


kärlek v

Liten sjukling ger snart upp jagandet..

Jag blir galen på det förbannade letandet och jag vet att ni blir besvikna över att den inte kommer någon vart.

Vaknade imorse med ett tungt huvud, en näsa som var omöjlig att andas med och en morgontemp utöver det vanliga, jag blev sängliggande och har myst med E hela dagen framför olika filmer. Först nu har jag orkat gå upp och sätta mig vid datorn, har kikat på morgondagens AA-program som jag då kommer att missa.

Snart ska jag fixa lite god kvällsmat och därefter sjunka ner i sängen igen.
Morgondagen & onsdag kommer att bli tufft, internat med feber kommer inte kännas särskilt bra. Dessutom så måste jag tvinga mig till skolan imorgoneftermiddag för att avverka historian oavsett mående & feber.

Möjligt att vi hörs senare, men för stunden- adjö!


Fredagskaos & tyst i bloggen..

Gårdagen var allt annat än rogivande! Visserligen hade jag sovmorgon & såg på historian en väldigt bra film, den tyska filmen undergången, har ni inte sett den så rekomenderar jag den starkt.
Men från det att jag lämnade hörsalen så blev dagen ett rent kaos.

Först är tåget i Älmhult försenat vilket gjorde att jag missade mitt x2000 i Alvesta så när jag väl är framme där så får jag boka om mina biljetter, nästa x2000 som gick en timme senare och var fullbokat, så jag fick vänta på Intercity tåget till Nässjö, där fick jag sedan vänta igen för att jag inte hann med det första tåget, så jag fick vänta på sista tåget vilket resulterade i att jag var framme två timmar senare än jag skulle.
Och mitt i allt detta så har jag en hungrig mage OCH en hungrig hund (som förvisso inte var alltför pigg på att äta hundmat när vi åt annat) men i vilket fall som helst, så rann nästan konstant och huvudet bankade, feber steg och jag gick nästan under. Men här sitter jag idag, levande och nöjd!

Vi har varit så fanatiskt duktiga idag, vi har målat färdig rummet, eller nästan iaf (Albin kör slutspurten nu). Såfort vi är färdiga ska jag skrika efter mat, min mage kurrar. Efter det så tror jag bestämt att vi skulle träffa Eric (!) men planerna ändras jämt fortare än kvickt. Förresten så har vi varit på kalas och jag hade sån otur att jag glömde mina piller i stan, så det blev inga kakor för min del :(

Efter helgen så ska den där förbannade novellen bort, den gör mer ont än nytta! f'ck
Godkväll

Och nu hänger det på varje kvist..

Det är konstigt hur svårt det kan vara att hitta någon som vill fortsätta på novellen, jag har fått flera avslag nu så är någon intresserad? Hojta till, för den måste gå vidare om det ska bli någonting!

Mitt huvud har varit ännu tyngre idag, nästan rinner, halsen kliar och magen gör ont. Jag vet att jag bara klagar, men jag är sjukling och fruktansvärt orklös. Dessutom så satt jag i två timmar i skolan för att vänta på redovisning, och sen var jag inte inskriven i någon grupp så jag fick ändå inte göra det idag, så jag fick cykla hem igen.

Jag hade goda förhoppningar även idag om att en skogspromenad skulle göra susen, men som sagt ja effekten vad tvärtom.

Snart ska jag göra mig en kopp varm chokladmjölk, imorgon har jag sovmorgon tror jag, så ska inte vara i skolan fören halv ett- känns underbart, det behöver jag. Efter skolan åker jag till A.
Lars Winnerbäck räddar mig ikväll också, vilken man!

Linda, håll ögonen öppna i helgen- någon gång måste bli den första :)
godkväll


jag vet inte varför, men jag är förälskad i denna bilden-
den är liksom inte särskilt snygg men ack så speciell den är!

Vi har ett revir och bevaka..

Lars Winnerbäck har fastnat idag, som så många andra dagar.

Jobbig dag, tung i huvudet, rosslig i halsen och ingen ork alls till det som behövts. Jag tog mig i kragen för att ta mig ut på skogspromenad med hundarna och tänkte att den friska luften även friskar upp mig, men ack så fel jag hade.
Jag spenderar kvällen i min säng och hoppas att jag är på benen imorgon igen!

Förresten så letar jag förtvivlat efter någon som vill fortsätta, men håll ut- snart kommer det och då hör jag av mig
Godkväll.

RSS 2.0