"Enbart en viskning"

Enbart en viskning var allt som hördes, i övrigt var det helt tyst. Hennes ögon glänste när hon stilla lutade sig fram för att höra de svaga orden. "Snälla ge mig din hand, ge mig en chans. Jag lovar, ja, jag lovar allt vad du vill, vad som helst bara du ger mig din hand, så snälla, snälla, ge mig din hand!" Sekunderna tickade, ingenting hände. Hon var rädd att viskningen var för svag och att han inte hörde vad hon hade bett om så hon viskade ytterligare en gång fast denna gången med lite högre röst.


Hon fick inget svar, mannen visade inga tecken på att han hade hört henne. Hon var osynlig för honom, som en vindpust, en kall höstvind. Hon var avliden och hade lämnat sin man kvar på jorden med mer sorg än en människa kan bära och mer kärlek än en man kan producera.


Det var som att tiden stått stilla sedan dagen hon försvann. Den dagen då hon blev den vackraste ängel jorden någonsin skådat och försvann till andra sidan, enormt saknad men för alltid ihågkommen som flickan med ett stort hjärta.

Så skulle han alltid minnas henne. Trots att hon lämnat honom, trots sorgen, kände han sig aldrig ensam. Han visste att hon vakade över honom. Livet går vidare, med tanken att han någon gång skulle komma att få se henne igen. I nästa liv. I nästa verklighet. Han undrade hur verkligheten såg ut där hon befann sig. "Då smärtan upphört, då vilar jag på gröna blomsterängar" det var det sista hon sa.

De sista orden hon sa, ekade om och om igen i hans huvud.

Han bildade sig en egen uppfattning om hur hon hade det,

han såg bilder på den vackraste ängeln, flickan med det största hjärtat

springa omkring på gröna blomsterängar och vara ännu lyckligare än förr.

Och miitt i all frustration, för att inte förtränga henne tapetserade han sovrumsväggarna med minnen.
För att alltid kunna se dem i repris på kvällen innan han somna,
på kudden som hon brukade sova på.
Han har nu trasslat in sig i minnesfilmen från den natten då de förevigades i fuktiga, varma lakan.

Fortsätt historien här!

Författare;  Peter PC Carlsson , Marika Rödebäck , Lina Borg , Malin Carlsson , Ida Molin , Linda T  , Emelie J ,
Ronja L

- - -

VAR MED & SKRIV EN GEMENSAM BERÄTTELSE!

Läs först igenom historien på bloggen hos den som kontaktade dig. Du kopierar också all denna förklarande text i inlägget hos den som kontaktade dig. ↑

Kolla ovanför rubriken om temat är Thriller, Humor eller Romans. Följ temat som är på just din historia! Var och en skriver en till tre mening/meningar. Längst ner fyller du på med ditt namn under listan av författare, länka gärna till din sida.

Därefter publicerar du på din blogg och kontaktar någon som du vill ska fortsätta historien. Du försäkrar dig om att historien publiceras hos den du kontaktar. Annars kontaktar du någon annan. När du gjort detta bekräfta du hos den du fick ifrån.

På kvällen den 15 oktober 2008 skall du som då har en av de tre historierna kontaktar Peter PC Carlsson på bloggen Enbart som startade historien den 15 september. Därefter publiceras historierna i sin helhet på http://enbart.blogg.se/

- - -

Jag fick utmaningen av en söt tjej vid namn Emelie så tack för den


Bakom ett hörn står döden på lur..

Måndag och klockan passerar snart sju, tiden springer iväg och jag skulle vilja stoppa tiden för att hinna med och komma ifatt allting som har passerat.

För att återgå till helgen så måste jag nämna att vi såg på två otroligt bra filmer, dumpad var en fruktansvärt rolig film och jag rekomenderar att se den för att drömma sig bort till lite varmare vidder. Och på tal om det så kollade jag lite kortresor igår, men ack så dyrt det är och jag är så otroligt arg över att jag inte kan ta ledigt från skolan för då hade jag lockat albin till att åka till farmare bredder med mig! :) Men det tillåter varken skola eller ekonomi.

Jag har för tillfället lite lätt huvudvärk och grämer mig över att jag inte kan köpa hem lite kläder, skulle nästan behöva det nu, men måste först och främst se hur mycket jag har kvar när allting är betalat, som måste gå i första hand :/

Nej, nu måste jag beställa lite biljetter om jag ska komma någonstans i helgen, sen blir det en macka eller två innan jag ska bege mig till gymmet med tanterna för att avverka en timmes afropowerdance.
Adjö.

ge mig det jag behöver för att överleva kriser


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din..

Jag är tjurig och orkar inte sitta här för att predika.

Min helg har varit bra, det blev ingen bio men en mysig hemmakväll. Jag är något besviken på somliga som kallar sig vänner och fortfarande lika glad över att jag har A.

Borde fixa biljetter ikväll men jag orkar inte, jag ska slänga mig framför tvn och hoppas på en förbättring under kvällen.
Imorgon är jag tillbaka som vanligt.
Puss


Efterlängtade fredag..

Trots att jag nästan hade helg mitt i veckan med två dagarslyx av ledighet så kändes det som vilken vardag som helst och vardagar är ständigt tråkiga.

Jag var uppe med tuppen idag och hade verkligen tid på mig, synd bara att när jag kommer till skolan har vi ingen lärare, först blir man så irriterad för det är jämt strul med honom men när det senare visade sig att han faktiskt är så illa vid sig att han ligger på sjukhus så fick jag nästan lite dåligt samvete, så blommor ska det fixas är det nästan bestämt.
Eftersom att jag fick några timmars extra ledigt där så började jag & mam med en skogspromenad på morgonkvisten och gissa vem som älskade det? :) Jo Enzo såklart, blött&högt gräs är livet, allra helst om man får springa lös!

Tåget avgick 11.03 med historiagruppen för att se utställningen om Pompeji, visserligen var det mer intressant än vad jag väntat mig, men ack vilken tråkig guide vi hade- inte värt 500 spänn, även om det inte var vi som betalade det.
I vilket fall så fick vi såklart ledig tid över eftersom att tågen går så knasigt som de gör :/ Men vilken rolig dag vi hade, jag gjorde bort mig gång på gång, men det bjöd jag på :) Jisses vilken bra klass jag har egentligen!

Somnade bums och vaknade för en stund sedan, nu har jag gjort mig i ordning och ska snarast sätta mig bakom ratten för att övnignsköra till Älmhult för att hämta Albin :) Vi ska ta en snabbis inom IKEA innan vi återvänder hem och där hoppas jag på att hitta gardintyg till A.

Nej klockan tickar och min mage kurrar!
Trevlig helg.

Thanks for making me a fighter

Efter ett samtal med en väldigt bra Monika och samt visst peppande så gick det an att börja iaf, det är något som varit bra även om det försvann lika snabbt igen, för tiden rann iväg och saker låg kvar.

Enzo behövde träffa andra hundar så det blev en tur ut till farbror kenneth, där blev vi såklart fast och väl hemma så var det idol. Nu har jag landat efter en minst sagt uppstressad kväll, jag ska alldeles strax springa genom duschen för att sedan avsluta kvällen med att avnjuta en gudomlig glass framför tvn och därefter släcka lampan och lyssna till meningarna.

Imorgon kommer min babyboy, som jag längtar efter honom :) Även om veckor kan gå fort gällande vissa saker så kan det också vara en hel evighet när det handlar om saknad, så bra han är min Albin och som jag älskar honom, han är den bästa människan i hela världen! Och tack för att du stöttar mig i allting, jag älskar dig.

Godkväll


Vi står vid er sida, vi ska se till att ingen glömmer..

Planerna gick i kras, jag fick inte gjort det jag skulle vilket kommer att resultera i att morgondagen måste gå i minst 1000km/h, jag önskar mig själv lycka till och hoppas på att jag ska klara det.

Ska snart äta en måltid med min favoriträtt och därefter ska jag avsluta kvällen i sängen framför tvn, först idol och därefter seriestart oskyldigt dömd.

När jag är återställd så kommer bloggen att ta en annan fart,
adjö!


Du bygger en värld av dina lögner..

.. och jag vill nästan skratta när jag ser hur den rasar samman, men jag har förmycket känslor för det och därför tycker jag mest synd om dig som inte öppnar ögonen & möter verkligheten av möjligheter istället.

Jag ligger fortfarande där nere och krälar, men tids nog kommer jag upp igen. Som en klok Linda sa så är livet inte så allvarligt, men trots det så ser jag livet ur det allvarligare perspektivet, stundvis så är det bra men stundvis så är det också förjävligt- som i en situation som denna.

Jag känner mig fullkomligt utmattad, jag har en hel hög va massa måsten men noll motivation och då går ingenting, då känner man sig bara sådär otroligt hjälplös och allmänt kass. Men en dag så lovar jag er att jag trots detta har åstadkommit något som är bättre än ni någonsin kan ana er :) Jag är envis och jag ger aldrig upp, även om jag ibland tror att jag ska göra det.

Skönt med två lediga dagar nu även om jag måste ägna tid till skolan, det får jag ta då men någonting måste göras för att saker & ting ska gå framåt- men jag kan om jag vill, det vet jag innerst inne. Fick klipptid med kort varsel, så imorgon klockan 11 ska jag infinna mig på salongen, ska bli skönt att kunna visa sig ute utan att skämmas så det blir ingen sovmorgon och dessutom så har jag lite ärende som ska uträttas därefter.

Vill ha fredag nu, A kommer och jag har bestämt att vi ska ha myshelg :) Hoppas på att det går någon bra bio i stan.
Godkväll!

Allt förändras fast ingenting händer..

Det blev en omtumlande helg med många känslovrak och sinnesförvirringar, jag håller helst portarna stängda efter helgens händelser jag tänker endast uttrycka mig med att jag är riktigt besviken när människor visar sig vara helt annorlunda, trots år av vänskap. Jag är nog besviken än både dig & er.
Mitt hår är förresten borta och även detta med tanke på helgens bravader, jag är ledsen över detta, jag har småbulor i hela huvudet och allt ser ut som en katastrof, detta innebär att jag måste lägga uppmot 1000:- kronor hos frisören för att se någorlunda normal ut igen och detta kommer jag inte att göra eftersom att jag tvingas ha kort hår. Pengar som jag skulle kunna haft mycket roligare för med tanke på att det inte är jag själv som orsakat detta!

Skoldagen har varit jobbig, huvudet har varit tungt & mina tankar har varit på helt andra håll än där de skulle. Som tur är så är det bara imorgon med, sen är det två dagars ledighet som jag förvisso kommer att behöva ägna åt plugg, men det tar vi först då.

Klockan 20.00 ska jag befinna mig på gymmet där jag & Fanny ska på Afropowerdance med tanterna, jag är inte taggad men trots detta så kan det nog bli roligt. En bit mat snart och sedan en vilopaus.

Mitt i detta kaos så är det väldig tur att jag har världens bästa pojkvän, A <3

Visa ord från en vis person..

En skogspromenad senare och ett samtal med världens bästa Kristin, plötsligt känns allting bättre och jag kan se ljust för en kväll..

En cykeltur till konsum, en måltid, en dusch och packning är kvällens schema.
Imorgon far jag till storstan till min man och spenderar helgen där, för första gången sedan Enzo blev en av oss utan honom. Det kommer bli tomt, har aldrig varit utan honom förut men jag överlever nog.

Godkväll sötisar!


This is the life

Sanningen har kastats i mitt ansikte och jag hann inte blunda,
så nu står jag helt enkelt med den nakna sanningen mitt framför ögonen och hur jag ska handskas med den har jag fortfarande inte klurat ut.

Jag diggar Amy Macdonald för tillfället och önskar att jag legat under täcket hela dagen, har ångest för att jag inte gjort allt som jag borde gjort. Jag är ledsen för att E inte kan följa med till A i helgen och allt känns bara sådär mesigt.

Jag vill sluta skolan, jag vill ha ett jobb och verkligen göra något jag kan brinna för, men nej I'm stuck.

Godkväll!


och din tanke efter något underbart fanns inte att finna

dina fingrar viskade frenetiskt om en tid
om en tid som aldrig tycktes komma,
så jag har slutat vänta nu

det där lilla hoppet som fanns blev plötsligt bara ett svart hål

landkrabbor & sjömöss gnager,
av det som kallas liv

om nu livet finns i den meningen
som det vid tidens begynnelse var meningen att varagodnatt!

When I kissed the teacher..

Jag är nästan förvånad själv men jag sitter och verkligen diggar till Abba's låtar, efter lördagens konsert så har jag blivit lite sådär smått såld. Har visserligen alltid tyckt om låtarna, men inte så att jag kunnat lyssna sådär på dem men visst ska man förvåna sig själv ibland :)

Jag hade bestämt mig för att vara riktigt duktig idag och ta tag riktigt i historian som ska vara med i väskan imorgon, till en början gick det bra men sedan förstod jag inte, efterbliven som jag känner mig. Och eftersom att ingen är någon direkt höjdare på det där med historia så får jag helt enkelt vara den som inte är färdig imorgon och iställt fråga efter hjälp, känns sunkigt men vad gör man.

Jag börjar inte fören halv ett imorgon eftersom att jag ska vara så duktig att jag utför ett eget simpass någon gång innan idrotten är slut för denna terminen, men med tanke på att simhallen är stängd i iaf 3 veckor så får detta vänta lite :/ Men ja, någon dag får jag väl tummarna ur :) Ska iaf bli skönt med sovmorgon, tror att jag behöver det.

Ska snart lägga mig i sängen med lite gottis och kika på svensson svensson.
Godkväll!

Break

Det blev en väldig tystnad, som egentligen inte var planerat men det var i vilket all skönt.
Helgen har varit bra men 0 vila känns det som. När A var i skolan i fredags så var jag så förbannat duktig att jag rev tapeter på rummet och tro det eller ej, men nu är det klart och A ska spackla och ha sig i veckan, är lite spänd på resultatet faktiskt, som förvisso kommer att dröja ett tag.

På kvällen mötte vi upp Mattias och sedan cyklade vi hem till Calle, drack groggar och hade allmänt trevligt. Klockan sprang iväg och när vi på hemvägen gick inom torngrillen för något att äta så var visst klockan halv fyra vilket betydde att vi inte var hemma fören fem tiden, gissa om jag var tröttast i världen igår? För sova länge kunde jag inte göra.
Igårkväll for vi till Götebort för att kika på Abba the Arrival (A's kusin Jennie är ju Agneta) vi drack någon cider och njöt, riktigt bra var det :) Hemma halv två och jag slockande nästan som ett ljus efter att jag gjort mig redo för sängen.
Känner att jag vill sova någon timme till, men nej det går visst inte :/ A ligger brevid mig och sover som en stock, söt som en gris :) Idag åker jag hem igan ;/ Väldig tur att jag har Enzo med mig på tåget, han gör att det inte tar riktigt lika lång tid för vi brukar sitta och prata, även om det bara är jag som säger saker :) haha.

Förresten så behöver jag en paus för att komma i rätt balans igen, den är långt iväg :/ Och för att klara av alla måsten så krävs det att den snarast hittar sin plats igen!

Godmorgon.

He's the one

Fortfarande inte mer än ett livstecken.
Vilken kaos som flyger runt omkring, man kan inte annat än bli sönderstressad och tröttast i världen.

Jag hoppas på att få vila upp mig i helgen, och min helg börjar redan imorgon, Är ledig på fredag så jag åker till A.
Visserligen ska vi väl måla hela helgen, men bara det kan vara avkopplande.

Ikväll ska jag kolla på svensson svensson och äta gottis, jag förtjänar det.
Borde plugga, men hur ska jag orka när allting kommer kring?

Godkväll!

Tisdag

Och mitt i allt så ska man räcka till..
Jag finns & jag lever, vildare än så blir det inte ikväll men nu vet ni hur läget är iaf.

godnatt!

080907

Först och främst innan jag skriver det jag tänkt skriva idag, GRATTIS PAPPA på födelsedagen! <3
Igår hade vi överraskningsfest för honom ute på hemvärnsgården, festen var lyckad, fulla & glada så tog vi oss igenom kvällen. Mot min egen förmodan så stod jag på scen och sjöng för pappa (In the Getto) och jag dansade som en galning med Albin, hade krig med Malin och fick en blöt panna av Hellgren. Kvällen kunde helt enkelt inte vrit bättre än vad den var, med undantag av händelsen med V.B farfar. Tack alla som var där och gjorde kvällen möjlig! (trots att kanske ingen av er läser detta)

Men nu till dagens viktigaste;
För exakt ett år sedan vid denna tiden så stog jag som lyckligast framför stora scenen på liseberg i Göteborg, Håkan Hellström gjorde höstkonsert och jag var såld. Hela dagen strosade jag runt där med Paulina & Emma, nervös som ett barn på hjulafton- för på kvällen så skulle jag ju faktiskt följa med Albin hem till Lidköping.
När konserten väl var slut och mötesplatsen bestämd så slog mitt hjärta några extra slag för dig men jag hittade och vi kom fram välbehållna till storstan.
Jag kommer ihåg att mitt första sms när vi var framkomna innehöll ord som det kitlas i magen såfort vi pussas, jag är kär.

Det är många mil emellan och det kostar en del att åka, när biljetterna är inhandlade så finns det inte mycket pengar över till annat men vi har valt att ha det så och jag är glad över att det funkar så bra som det gör, för trots det så ses vi väldigt ofta. Att ses precis varje helg är nästan en omöjlighet, men vi har nästan gjort det möjligt för det är inte många helger vi inter har setts. Att det tar tid och kostar pengar är ingenting att lägga aspekter på, för senare i livet så kommer den tid då vi inte behöver bry oss om någonting sådant.

Idag är det vår dag babr, bara vår. Jag älskar dig så otroligt mycket, jag kan aldrig förklara nog men jag hoppas att du vet att du är det bästa som har hänt mig, den absolut bästa människan i mitt liv. Jag är så glad att jag har dig & jag är stolt över dig.
Tack för att jag får vara din, du är världens bästa pojkvän!
puss & all kärlek
/din,Jag vill inte tänka framåt, men är livdrädd att fastna här

Jag känner mig så bortskämd när jag är med A, först och främst så kan jag lägga datorn i knäet och ligga hur bekvämt som helst och sedan bara skriva precis vad jag känner för, jag behöver inte sitta på en hård stol i ett upptänt rum, sängen passar mig perfekt.

Min dag har varit helt och hållet upp och ner, allting har gått tvärtemot hela dagen och det har gjort mig galen. Så ni kan ju gissa om jag varit på humör ikväll? Svar nej!
När Albin, Jörgen & Tina kom satt jag och var social över middagen därefter lade jag mig inne vid tv;n och somnade en stund, väcktes och nu ligger jag här uppe i sängen.
A, mam och sis är och lämnar all dricka till imorgon så jag känner mig rätt ensam och då är det ju tur att jag har Enzo som är så närgången, söta hund :)

Nej, jag behöver sömn så att morgondagen blir bättre, men nu vet jag att jag inte kan somna, så om en stund ska jag istället kolla på svensson svensson, men först vill jag A ska komma hem och ge mig en puss.

Fria vägar ut

Påträngande huvudvärk, speedad dag och nu känner jag mig mest bara stressad, jag hatar sådanahär dagar. Och då tänker ni, stressad och du sitter här? Svar ja, jag orkar inte ta tag i alla måsten idag, precis som alltid så skjuter jag fram det ytterliggare. Visserligen finns det saker som verkligen måste göras idag och då kör jag på mammas motto; natten är lång!

Har varit en snabb vända på IKEA och jag hittade superfint presentpapper, så nu kan jag ge bort mina presenter med gott samvete på söndag, dessutom så hittade jag matchande snören. Jag åt korv, vi storhandlade på willys, en promenad senare med Enzo så landade jag här.
Dessutom så har jag varit uppe hos pappas kusin och kollat på färg som till Albins rum, nu tycker jag han får komma till datorn och bekräfta att jag får ta de färgerna (a) för han sa ju trots allt att jag fick bestämma.

Jag är slut i huvudet och jag behöver sömn, men denna helgen kommer inte att bli lugn.
Adjö

Onsdag; 20.52

Medan alla andra sitter hemma i sina soffor och ger idol en chans så sitter jag och drömmer mig bort till varmare vidder.

Dagen har känts stressig, jag har känt mig otillräcklig.
Jag har inte hunnit med alla måsten och nu finns ingen ork kvar, jag ska hejdlöst slänga mig i sängen och slötitta på tv
's film klockan nio.

Om du tror så, tror du fel!

Låt tiden stå stilla så att jag kan springa ifatt..

Jag har haft en hemsk natt, otroligt omtumlande, mina drömmar tog över och jag vred och vände mig som en ål i sängen. Jag var nästan rädd imorse, jag vaknade med gråten i halsen och trodde för en sekund på att allting var sant. Nej, hemska drömmar borde inte få finnas, det förstör verkligen- jag sitter fortfarande och tänker på det.

Tiden räckte inte riktigt till igår så det blev tyst här. Jag var hos doktorn och fick pencilin, vilket såklart var välbehövt och det börjar redan kännas lite bättre :) Och kvällen spenderade jag hos Tanja tillsammans med Frida, Emmie & Amanda. Vi såg på mama mia och gjorde ansiktsmasker, dessutom så satt vi och snackade så som bara tjejer kan göra, det lät helt enkelt som en hönsfarm. Men jisses vad trevligt det var, tack sweet girls! :)

Idag har jag en hel del som måste göras och jag känner mig inte det minsta motiverad till någonting faktsikt, helst av allt hade jag velat krypa ner i sängen under täcket och kollat igenom en massa filmer med Enzo brevid mig. Han är min bästa vän & han lyssnar alltid när jag pratar med honom, även om han har lite svårt att svara.

Nej, snart ramlar nog Amela innanför dörrtröskeln så det är bäst att jag avrundar,
på återseende!


Jag flyr genom en nedsläkt korridor

Idag höll jag på att skrämmas till döds, jag är helt allvarlig. När vi satt ute på trappan, jag, A & M så kommer A's lillebror och skriker, jag höll på att kissa på mig samtidigt som jag gjorde A & M döva, dessutom så trodde jag att jag skulle dö. I vilket falls å överlevde jag och här sitter jag förvånad som en tupp över blogg's nya design.

Jag konstaterade idag att måndagar antagligen kommer att vara den segaste dagen i veckan gällande skola även detta år, jag grämer mig över det för då känns det ännu jobbigare att stiga upp och det finns ingen motivation till resten av veckan. Jag har verkligen grävt ner mig och borde ta mig upp sålänge jag ser ljust, keep going Ronja. ( jag får peppa mig själv med tanke på att jag får peppa alla andra så passar jag på att göra det med mig själv också, även om det inte gör någon större värkan)

I vilket fall så har jag precis ätit goda kvällsmackor och jag ska snart med gott samvete lägga mig framför tvn och fixa lite innan det är dags att sova, ska dessutom gå ut med Enzo en gång till så att han inte gör på sig, än är han ju bara en bebis :)

Imorgon är det tisdag och jag är inte peppad för doktorn, jag tror bestämt att jag har fått urinvägsinfektion och det kommer ju inte lägligt alls med tanke på lördagens händelse, har lust att ignorera det till dess (eftersom jag får medicin och då inte kan dricka) men ack så ont det gör.

Gå i frid


RSS 2.0