Äntligen fredag

En alltför lång genomgång inför kommande prov fick mig att tveka mer än vanligt,
en sjuk psykologilärare fick min måste-hög att bli ännu större.
Skönt med en ledig förmiddag, jag har utnyttjat tiden i form av en promenad med hundarna och en städning på ovanvåningen, så nu är den bebolig igen.

Magen kurrar och kvällen kommer att spenderas med a long time best friend
Adjö


Små ord

du säger att du ska förinta det som jagar mig
att du vill förstå
men hur ska du kunna förstå,
när jag är min egen gåta?

Bara för att man inte skriker högst & säger mest så betyder inte det att man är ointresserad, något av en förutfattad mening och jag är lite immun mot sådant.
Dessutom så måste man lära sig att läsa mellan raderna, på tal om något helt annat.

Sjukhus & orutinerade läkare

Ett besök, några fåtal ord, en gissning och ett vansinnigt beslust
det liksom förstörde min dag

Jag hoppas att ni har det bra,
vi hörs i bättre tider


(dålig kvalité, jag bjuder på bilder och skyller på alkoholen)

Avslutningsvis vill jag säga att du är bra, så bra och jag vet att det kommer gå bättre nästa gång.
All kärlek till dig, bästa vän ♥

Ge mig en käftsmäll om du vill

Ibland blir jag så frustrerad när jag kikar runt ute i bloggvärlden, hur människor trycker ner på det någon annan skriver. Varför i hela världen gör man så? Många människor skriver för att de älskar det och för att nå ut till människor med sina åsikter och sina tankar, kanske vill de ha något besvarat och ser det som en chans att få skriva av sig för andra. Vad finns det då för anledning att trycka ner personen i fråga, beundra han/henne för styrkan att våga uttrycka sig i text istället, stötta genom en fin kommentar även om ni inte känner varandra. Vart är världen på väg, ge varandra en kram istället för en käftsmäll. Alla individer är underbara på sitt sätt, det gäller bara att se igenom det yttre.
Det jag vill komma fram till är att de som blir nedtryckta, skriv för er skull och för de som inspireras av er och ge övriga läsare en förlust, för den är deras ifall de inte kan läsa mellan raderna.

Nu har jag fått det sagt, men trots mitt lilla utbrott på denna yviga bloggvärld så har det varit en bra dag med klarblå himmel, strålande solsken och fågelsång. Till detta passade jag på att ta en promenad med två hundar och hörlurar i öronen. Dessvärre så lyckades jag somna i en timme, eller kanske två? detta har gjort mig till en zombie ikväll, så efter en gudomlig kvällsmat (läs: jag vet att den kommer vara gudomlig, för det är min favorit) så ska jag ge mig ut i det den isande kylan på en promenad med Caisa, innan jag avrundar kvällen framför andra avenyn klockan nio.

Förlåt för ett rörigt inlägg, hoppas att ni har det bra,
mycket kärlek!

Rubriklös

Jag är fast i ett virrvarr av känslor och därför blir det tomma ord idag,
det finns saknad och det finns längtan.

Jag behöver mer tid och ikväll tittar jag på tv i ett försök att slappna av.


Känsloladdat

Imorse när jag vaknade så trängdes tårarna i ögonvrån och jag kände mig helt kraftlös,
de timmar som gått sedan jag gick upp så har jag suttit och tänkt igenom livets alla kval. - utan resultat.

Idag är det jobbigare än vanligt.. väskan ska packas, ett hejdå ska sägas och ett tåg räknar med mig,
jag vill inte gå till skolan imorgon och jag vill inte gå till skolan på hela veckan.

Stort svart hål

Yrväder

Gårdagens lycklighetstävling vann jag, det hade slutat snöa när vi gick ut men när vi däremot åkte ut till skogen idag snöade det, det bara vräkte ner och Enzo hade stora bollar med snö i pälsen, så idag vann han :)

Utanför fönstret faller snön fortfarande och med hjälp av gatlyktornas sken så ser det riktigt mysigt ut faktiskt, Albin gav sig precis ut till spåret för att springa- detta kunde han naturligtvis inte kläcka ungefär en timme tidigare, så att jag också hade kunnat följa med? Men nej, jag & Enzo får roa oss på egen hand precis som vanligt (läs: tidigare i veckan)

Nåväl, vad som händer ikväll är fortfarande inte spikat men det återstår att se,

nu vill jag bara ha mat så jag hoppas att T&J är på ingång med kassarna.


Vilken start

När A gick upp vid halv åtta imorse så gick mitt sinne också upp, sedan dess har jag varit vaken även om jag inte gjort många knop så har det varit skönt, jag är mätt, enzo är mätt och jag har uppdaterat mig om vad som händer ute i världen.

För att göra dagen så bra som jag kan har jag bestämt mig för att gå ut med Enzo redan nu på förmiddagen och sedan lägga mig i ett bad till dess att A anländer hem, när jag kikade ut sist så snöade det, Enzo loves it, I hate it- vi får se vem som är lyckligast när vi kommer tillbaka.

På återseende, gott folk

Ord utan mening

luta dig bakåt mot livet
håll mig i handen
och
säg att din rädsla flytt
så ska jag vila i din famn
med huvudet mot ditt bröst
säga att jag hittat hem
som ett skepp som funnit land

det där med att ord ska betyda något, det finns inte för mig idag
men jag hoppas att jag når ut till er ändå


Tisdagsord

Någon dag i tystnad och nu är jag här igen.

Enzo & jag har promenerat runt staden i 1½ timme och nu är vi tillbaka igen, han ligger utslagen på mattan och jag funderar på vilken hörna jag ska börja i, för här måste städas.
A är i Lundsbrunn och bygger på projektarbetet så han skulle nog bli glad om rummet skiner när han kommer hem om någon timme, slutkörd.

Det här med lov gör mig inte ordfattig, jag har svårt för att formulera det jag vill få fram och därför kan det ibland bli så konstiga meningar att jag inte själv förstår vad jag vill förmedla med dem.
Nåväl, nu ska det städas.

Hindens rev

Vi kom strax efter solnedgången och jag slocknade med en fruktansvärd huvudvärk innan klockan passerat elva.
Var uppe med tuppen och gick skogspromenad med Enzo, diskade och dammsugade innan klockan passerat ett.
Tobbe kom ut, vi grillade korv på bryggan till en fantastisk vy, strålande sol, massa snö och is över sjön.
Daniel, Jennie, Alfred & Julia kom och bjöd på kladdkaka, tillsammans gick vi promenad över isen och bortåt svalnäs, vi njöt av solnedgången på vägen tillbaka.

Vi lagade taco och kikade på melodifestivalen som precis som vanligt var lite överskattad, i år har jag inte ens fastnat för den som jag vanligtvis gör annars.
Albin kikar på Bruce, Enzo ligger på soldynan som en utslagen hjälte och jag njuter av dagens kort.

Lite ovanligt inlägg men jag har fått sagt det jag ville,
godkväll!


x2000 x2

Jag förvånade mig själv genom att stiga upp bums när klockan ringde imorse 05.30, sedan dess har det varit full rulle då jag inte hade packat färdigt och sen skulle vi ta oss till tåget osv. Vi har i vilket fall ätit goda äggmackor till frukost och nu har Albin somnat, jag får dessvärre hålla mig vaken till dess att vi är på säker mark ;) Enzo klarar självklart inte att vara vaken själv, då skulle han springa genom halva tåget om inte hela, så jag måste fördriva tiden till dess att jag är klarvaken.

Nu börjar Enzo bli otålig, jag får hitta på något :)
På återseende


Det nalkas lov

Två gånger har jag skrivit ett lite längre inlägg men båda två bara poff försvann, vilket gjorde att jag tappade motivationen till ett bra inlägg..

I skrivandets stund har jag precis ätit kvällsmat och lagt in lite ny & fräsch musik på min ipod för att rädda morgondagens tågresa som kommer att ta lite längre tid än vanligt då vi ska byta i Göteborg för att få åka X2000 hela vägen, smidigast med tanke på att Enzo ska följa med. Kommer dessutom att kännas konstigt att inte åka helt själv, mys :)

Två besök på vårdcentralen har jag hunnit med idag, utöver skolan, så ni kan gissa om Albin fått agera taxi varenda minut- ohyes. Både åt mig, pappa och bror (som förövrigt fyller 22 idag, grattis på födelsedagen). tillbaka till vårdcentral, efter att fyra olika personer hade tittat på mig så är jag fortfarande inte på det klara med vad det är jag har, därför hoppas jag mest för deras skull att det jag fått för att behandla hjälper- annar får de höra ett och annat senare ;)

Det finns en del att göra ikväll, väskan är inte helt färdigpackad, Benjamin Bottons... är inte helt färdigsedd eftersom att jag somnade igår och dessutom måste jag städa och göra liten fin fika att ha på tåget imorgon (eftersom att jag är en så snäll flickvän), det är tur att natten är lång.
Imorgon ringer klockan 05.30


09.02.11

Imorse tog jag mig friheten att skippa körkortsteorin och istället fixa den hemma till nästa gång, för jag var så duktig och gjorde två mappar förra gången så jag låg kvar i sängen med A istället.
Efter en god frukost så tog vi bilen till IKEA och gjorde lite ärenden som skulle fixas, därefter hade jag körlektion och sedan följde vi med storebror på ishockey som dessvärre inte gick så bra.

Snart ska vi fika med mam och därefter ska vi mysa ner i sängen och kika på Benjamin Bottons...
Imorgon har jag sovmorgon och efter 3 timmar ShB så är det sportlov och tidigt på fredagmorgon sätter vi oss på tåget för att åka till stan.

Har aldrig riktig förstått varför jag blir en sämre bloggerska när jag har A närheten..


09.02.09

jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd,
ingen känner mig så väl som du.
jag skulle fastna i min ensamhet igen,
om du lämnade mig nu

mannen bakom dessa ord är en av de klokaste män jag vet,
han gör att jag mitt i allt kaos kan gå med ett leende på läpparna.


Att aldrig ge upp

Gårdagen blev bättre än vad jag hade vågat hoppas på. Efter en utsökt pizza åkte vi i regn & dimma in till krstd, efter den milslånga färden mumsade vi godis och njöt av en otroligt bra & välgjord film mammut, därefter satte vi oss i bilen för att åka tillbaka hem, fortfarande något dimmigt men hem kom vi och detta efter många om och men. Kvällen avslutade vi tillsammans med två hundar som tvunget skulle ligga i sängen, så inatt har vi sovit fyra stycken i min lilla 1,40 säng :)

Eftersom att jag på min nästa körlektion (läs: på onsdag) ska ha lektion i att backa så skulle pappa försöka lära mig att backa runt gathörn, detta gick dessvärre inte som jag hoppats med tanke på att snön hade täckt varenda linje och det fanns inga trotoarkanter utanför byn (läs: hade jag försökt mig på detta i byn på trafikerade vägar så hade jag nog varit med fara för de andra trafikanterna än för mig själv) men efter något sådär nästan lyckat försök så kom vi hem med hedern i behåll :)

En skogspromenad med hundarna, kladdkakebak med världens finaste pojkvän och nu en utsökt kvällsmåltid.
Ikväll myser vi ner oss i sängen och kikar på film beck - flickan i jordkällaren, lovley att få krypa ner med A en söndagkväll, inte ofta det inträffar.


Only memories

Jag somnar med huvudvärk, jag vaknar med huvudvär och tiden där emellan är olidlig då jag har besök både av Her Feber & Fru Förkylning. Trots detta så lyckades jag att avslyta skolveckan fullt ut plus att jag fixade min första körlektion galant.

Eftermiddagen har spenderats åt storstädning av min våning som nu skiner och doftar gott (läs: jag har inget luktsinne kvar men det är vad jag hoppas på iaf) Dessutom så har jag dekorerat med lite nya ljuslyktor och dessutom hängt upp en tavla..
Jag avslutar dagen i lugnets tecken, det blir god mat framför tvn, ett bad eller möjligen en dusch beroende på vad klockan blir och dessutom lägger jag mig i soffan för att kurrera och bli frisk fårn mina oinbjudna gäster, hade varit skönt att vara 100%;ig när nästa skolvecka drar igång.

Imorgon kommer min skatt, som grattis till körkortet så ska jag bjuda på bio i stan, mammut blir det, som jag för övrigt måste reservera biljetter till ikväll.

Nässpray, alvedon & en halstablett
- nu fortsätter jag i samma spår som de senaste dagarna

The time is gone

När jag vaknade imorse så kunde jag varken prata, stå eller tänka klart utan att det kändes som om jag skulle trill aihop men peppa peppa, en alvedon sen går allting det vill säga, en heldag i skolan. I did it och nu är jag hemma för att kurrera mig och bli fri från det sjuka.

Finaste Albin klarade sitt körkort idag och jag är så glad för hans skull :)
Idag ska jag baka kladdkaka, undra om det är bra mot huvudvärk & feber?
Den som lever får se, och nu blir det en alvedon och andra preparat som kan få mig att orka vara på benen några timmar till.

You don't know me anymore

Ibumetin, näsdroppar, halstabletter, febertermometer- med dessa ting har jag spenderat dagen i soffan efter morgonens körkortsteori. Herr feber kommer förmodligen att följa med mig till sängs även ikväll, så det ser inte ljusare ut men jag hoppas iaf på lite sömn inatt, för imorgon är det heldag i skolan, med feber eller utan.


My thoughts you can't decode

Febrig, snorig och alldeles utmattad gick jag imorse till skolan för att inte ha den hack i häl och ångest för att jag missat mer än nödvändigt. Bihålorna gör ont, huvudet dunkar lite lätt, jag fryser och jag drömmer mig bort till varmare breddgrader genom att leta efter ett bra resmål till sommaren för me'n my baby, än är inget spikat och det finns ett par hinder på vägen som vi får komma över först, men det ska nog gå bra och förhoppningsvis så hittar vi någonting som passar oss.

Ikväll är det andra avenyn och jag ska krypa ner i sängen för att kurrera mig.

Allt du rör blir till moll

När jag väl klev innanför skolans dörrar så kom glädjebeskedet (som jag förvisso då blev förbannad över eftersom att vår skola har världens sämsta kommunikation) att vår lärare idag var sjuk & det fanns ingen vikarie. Så trots att jag inte spenderat dagen i skolan så har jag fått en del gjort, garderoben har blivit ränsad, hundarna har varit på promenad och jag har fått erfara ytterliggare ett par kilometer i bil, trots goda ting så mår jag sämre nu än när jag vaknade imorse.

Prison break klockn tio,
på återseende


Where do you think we are?

Näsan rinner, huvudet bankar, halsen bränner och jag fryser- det känns inte riktigt som om jag är fröken frisk idag men trots det så ska jag ta mig till skolan för att avverka veckans 3 timmar naturkunskap B med Göran, känns sådär.

Vi får se vart det bär av men jag vet att det finns en del annat jag också borde göra idag, dessutom så är jag inte mycket för att vara sjuk, blir bara rastlös och irriterad.
Peppa peppa

090201

Så många vänner jag känt
ingen som jag riktigt behövde, nej
jag har aldrig varit normal
bara när jag går med dig

Så många broar jag bränt,
men jag går inte isär
när jag går med digSedan en stund tillbaka så är jag tillbaka i Skåneland, nu väntar en förhoppningsvis god kvällsmat med kyckling & ris, därefter ska jag mysa ner mig i sängen framför Beck och skämma bort mig med lite choklad, imorgon är det tillbaka till verkligheten igen.

Och sen vänder vi om

Solsting och snedsprång, något i den stilen hette teatern vi var på igår. Otroligt bra, skrattade konstant och Dagotto är hädanefter min nya idol.
Efter teatern blev det god mat och sedan for vi hem till Kalle för att vända tillbaka lika snabbt igen då han förfarar någon sjuka. Så istället räddade Anton vår kväll, vi gick på promenad och på vägen tillbaka hämtade vi upp en bra film och låg i soffan till klockan var tre :)

Idag far vi tillbaka till skåneland, jag & min bebis. Så något säger mig att jag borde packa ner mina saker snart?
Tråk..


RSS 2.0