Ibland säger bilder mer än ordJag är lyckligt lottad som har en Albin. Jag är oftast ordlös numera, dagarna går på rutin och jag känner inte riktigt att jag har min plats. Snart är det lediga dagar, lata dagar i solen och veckor ska spenderas med bästa killen, ovan. Tills vidare ringer klockan tidigt och sängen blir min eviga längtan.

Ikväll är det scooby doo, gissa om jag ska se på den, bara för att.

Solen i ögonen

En helg i lugnets tecken har passerat, vi har haft det mysigt och kanske var det just det som behövdes. Träffade en saknad själ fast jag hoppats på fler, skogspromenad, grillning vid vattnet och några dopp hann somliga med. Enzo blev attackerad och jag trodde jag skulle explodera men istället blev jag chockad och började gråta, han mår bra och tur är det för de andra två hundarnas ägare.

Idag har en ny jobbvecka dragit igång, jag vill ha ledigt, få njuta av solen och spendera tiden med den människa jag älskar mest. Jag hoppas att veckorna till dess går fort och de därefter går långsamt, dessvärre har jag en känsla av att det kommer vara precis tvärtom.

Ikväll kryper jag ner tidigt och myser framför en film, fast mys är inte direkt att ligga i en säng i ett rum där stolen har stått på hela dagen, det är mer än varmt vill jag lova och det tar tid innan det går att komma till ro, men jag gör ett försök precis som alltid!

Med vetandet växer tvivel

Fyra arbetsdagar av fem är avverkade, imorgon är det äntligen fredag och det kan inte komma mer lägligt. Dagarna går ansträngande segt framåt men när jag väl är hemma är klockan plötsligt natten och det är dags att insuga sömn innan jag åter ska upp på benen. Dagarna liksom flyter samman på något sätt, lite semster hade inte varit fel men medan veckorna rullar drömmer jag mig bort till sydligare breddgrader, snart..


aplusrIgår när jag varit i stan för att fixa pass så åkte vi inom gravarna, stenen kom som en chock. Gravstenen var tillbaka och plötsligt stod där två namn istället för ett, jag har fortfarande inte tagit in det riktigt men jag saknar dig mormor, tänker på dig jämt och hoppas att du har det bra där du är nu!

Imorgon åker jag & e till a för att avverka en myshelg med födelsedagsmiddag och träffa saknade själar!
Tillsvidare sänder jag en tanke söderut, till en nybliven mamma och en nyvaken själ, grattis.
Vi hörs


En midsommarnattsdröm

En oslagbar helg med otroligt folk. För första gången så träffade jag min brors nya flickvän, Veronica. Evelina & Andersson insåg att Skåne hade mer att ge än deras fördomar informerat de om, hoppas jag. Midsommarkransar har används flitigt och många pussar har vi hunnit med.

För första gången på många år åt jag riktig midsommarmat. Vi varvade cider och öl-stormar med filmer och bilturer. IKEA hade mer folk på besök än utbudet var stort vilket resulterade i att vi lämnade tillbaka våra grejer och åt pizza istället, tur för mig att det ligger så nära.


Idag har en ny arbetsvecka dragit igång, jag räknar dagarna och vill ha ledigt!

On the road

I tisdags lyckades jag sätta varenda anvisning perfekt och jag klarade körkortet. Detta har självklart inneburit att jag mestadels har varit ute på vägarna, när jag inte varit på jobbet så har jag varit ute och kört och därför har jag hamnat efter här.

Medan många andra spenderar sin midsommar vid vattnet utan mål och bara för att förtära alkohol så stannar jag hemma i min trygghet med tak över huvudet och en varm säng. I eftermiddag kommer Albin, Andersson och Evelina. Jag ska dessutom hämta bror & hans flickvän vid tåget i eftermiddag, så tillsammans med mamma & pappa ska vi äta god mat, dricka gott, spela kubb och diverse saker. Jag är säker på att det kommer bli en klockren dag/kväll om regnet bara håller sig i luften så vi slipper att bli blöta i våra söta klänningar.Innan folket anländer och ska hämtas upp så är det många bestyr som ska göras, gravar ska göras i ordning. Huset ska kikas till, jordgubbar ska plockas alternativt köpas och midsommarkransar ska göras.

Fotomaraton

Dessa beskriver hur min senaste vecka har spenderats, det har varit full rulle och det blir inte mindre.
Ikväll kryper jag ner och hoppas på att någon kanal sänder en bra film, men innan dess måste jag duscha och fixa inför morgondagen!

Känslosamt och ensamt

Sedan sist har det hänt mycket, både på gott och ont, känslostormar framförallt. Jag är tillbaka i Skåneland och känner mig mer ensam än någonsin, jag vill inte vara ensam. Jag vill strunta i allt som heter jobb och bara spendera tiden med A, det skulle vara precis vad jag behöver, men så är dessvärre inte fallet.

Mackor måste göras, sömnnen måste komma tidigt och imorgon ringer klockan på tok för tidigt.
Helst av allt vill jag bara sätta mig i ett hörn och gråta. Istället för att sammafatta vad som skett hos mig så bjuder jag imorgon på fotomaraton, till dess

Adjö!

En stor dag för min andra halva

De senaste dagarna har bestått av förberedelser. Affärer har besökts, blommor har planterats, ballonger har blåsts upp och alla diverse saker som hör en student till. Medan Albin har glassat bland kompisar och sovit långt ut på dagarna har jag & T varit uppe med tuppen och tagit tag i alla bestyr för hans stora dag. Än finns det saker som måste göras men tidiga mornar och sena kvällar sätter sina spår. Imorse ringde klockan halv sju och det kommer bli en låång dag, inte minst för A som har stadsrunda inatt och är inte hemma igen fören imorgonbitti.

Jag älskar dig!

Jag hoppas innerligt att regnet håller sig kvar i luften och inte faller ner på oss, dessvärre går inte det att styra så det gäller att hålla tummarna. Tills vidare, ta hand om er

Lata dagar

Solen skiner, molnen förflyttar sig och vinden tar stundvis i rejält.
Albin har haft behövt en återhämtare efter veckans allt partaj, vi har kollat på filmer, myst och ätit gott.
Kanske precis vad jag också har behövt efter allt, skolan är över och snart är det jobb som tar vid.

Ikväll/inatt har A sin bonnarunda vilket innebär att han inte är hemma fören imorgonbitti, feg som jag är så vågar jag absolut inte spendera natten hemma själv så får jag bara tag på Tobbe så följer jag med han och spenderar natten på revet, där jag för övrigt halv sju imorgonbitti kommer mötas av en förmodligen väldigt full pojkvän!


The first cut is the deepest

Sista arbetet är inskickat, väskan är snart packad, humöret är dessvärre inte på topp.
Imorgon tar jag ett break och återgår till verkligheten igen först nästa måndag.
Till dess njuter jag och proriterar annorlunda.
Det finns saker kvar som måste göras ikväll, en oro i bröstet och en kylande ovisshet.

RSS 2.0