Ordlös, igen!

Spackel, maskeringstejp. Storhandling. Långa promenader. Omsom regn omsom sol. Storstädning. Slipning, målning. Organisering. Matlagning, diskning. Givande samtal, tankar om livet. En kamera som samlar damm. Kvällspromenader hand i hand. Musiktoner som aldrig dör ut.

Jag känner mig förvånansvärt effektiv för att ha lov, jag hade väntat mig sofliggning och ångest över hur lite jag gör, men tvärt om. Inte en lugn stund har jag haft, varken igår eller idag hitentills. Jag har tvättat för första gången i mitt liv och försökt organisera tvätten med hjälp av möbler eftersom att vi inte har haft en tanke på tvättställ.

Äntligen har jag fått i mig frukost och nu ska jag städa av det lilla rummet vi målat så att vi kan börja organisera, diska undan ett diskberg och därefter gå en långpromenad med min lilla för att invänta min andra halva.


Hur ska det gå, hur ska det gå...

Jag skulle kunna göra en lång lista på allt jag irriterar mig på idag men jag besparar er det och förblir istället kort och konkret. Missade öppetiderna i färgaffär och skickade upp pappa en timme försent, nu håller jag tummarna på att vi hinner hämta imorgon så att vi kan måla nästa vecka. Jag har packat en väska som jag med mina egna armar knappats kommer orka bära med tanke på alla andra saker jag ska ha med mig. Jag har färgat håret och förstår inte varför det alltid vill bli mörkt och inte brunt. Ikväll måste jag förbereda mig inför morgondagens redovisning, försöka sova tidigt och dessutom strukturera upp projekt för att det ska bli genomförbart.

Ord som flyter ihop, meningar utan egentligt sammanhang.
sålt smöret och tappat pengarna, dagens känsla!


Söndagskänslor

Efter ett otroligt skönt besked så kunde jag med gott samvete sätta mig på tåget en halvtimme innan vi slutade.
Vi lagade god mat, kollade på idol och somnade relativt tidigt.

Vi fixade i lägenheten. Kom på en massa roliga projekt. när pengarna väl räcker till. Jag lagade för första gången chiliconcarne och mot alla förväntingar så smakade det bra. kanske kan jag laga mat, trots allt. Vi mös framför två filmer och klockan passaerade med god marginal midnatt så idag var sängen vår bästa vän till efter lunch, även om vi inte sov till dess.

Stressade människor överallt gjorde tågresan lite jobbigare, att folk med platsbiljett ändå kliver på ett x2000 som kräver det. hundar som ligger mitt i gångarna är okej om matte eller husse har koll, inte om de sover.
Nu vankas det mat och ikväll myser jag framför en film och försöker strukturera upp kommande vecka för att tiden ska gå snabbt till ett välbehövt lov!


Rubriklös

En redovisning mindre innan jag tar lov, det känns skönt.
Som en blixt från en klarblå himmel så fick jag plötsligt en idé till mitt projektarbete som jag personligen tycker är fantastisk, imorgon ska jag lägga fram den för min handledare och hoppas att han tycker den är lika bra som jag. Det kräver planering, eftertänksamhet och tålamod, men min envishet brukar övervinna de flesta hinder så varför inte även detta. Kommer att vara spännande så håll en tumme på att jag får igenom det :)

Väskan är packad, biljetterna är uthämtade och imorgon sätter jag mig på ett tåg norrut,
till mitt hjärta! Jag har haft dejt med Caisa och resterande timmar av kvällen förbereder jag det sista inför morgondagen, äter min favoriträtt och lägger mig tidigt framför en film och tänker över livets kval, ännu en gång.


Jag ska sakna dig imorgon

Idag infann sig äntligen lägenhetsnycklarna i rätt händer. A har flyttat möbler vilket gör den bebolig men i helgen ska jag minsann fixa och trixa, som jag älskar. Efter det ska jag bjuda hela världen på inflyttningsfika, bara för att.
Ett prov har skrivits, av alldeles för låg kvalité, ett prov har fåtts tillbaka av förvånansvärt resultat, mäkta stolt och glad. En ung själ har mist sitt liv alldeles för tidigt och det är många tankar som går till familj & medmänniskor.

Skolan är krävande och trots att det bara är 1½ vecka kvar till lov så är det mycket som ska göras och saker som ska organiseras och genomföras. Prov, redovisningar och inlämningar. undrar om det någonstans finns ett slut?

det finns iaf en längtan


Söndagsord

Enzo är tillbaka hemma. Damerna bjöd på en rysare idag, synd att de inte petade in ett mål till. Spöken från förr hälsade på och plötsligt kände jag en saknad, but I'm over it. tror jag. Naturkunskapsböckerna fick mig att slumra, vilket resulterade i ingen ny kunskap. Känslostormar blåser gång på gång och allt värre.

Men nu.. äter jag en god kvällsmåltid och därefter gör jag ett nytt försök med böckerna innan jag myser ner mig framför den brittiska produktionen av Wallander.


Och efter det?

Ibland undrar jag om det kommer en dag efter den pågående, igår och idag har varit sådana dagar till fullo. Skolan staplar berg, ovissheten smyger och förväntningarna är stora. Bestämmelser som plötsligt inte är någonting värda och tårar i hoppp om förståelse.Min älskling, min bebis, min hjälte, finast i världen och min solstråle.. har blivit inlagd på djursjukhuset, jag hade förväntat mig att få hämta hem honom idag men veterinären samtyckte inte och heller inte Enzo med tanke på hur han för tillfället mår. Jag hoppas att få hämta hem honom imorgon.. för tillfället är allt förkrossande så jag kryper ner i min dessutom ensamhet tänker över livets kval och hoppas på en bättre famtid!


Man kan inte förlora något man aldrig har haft


ett underverk fick sitt namn på papper


en dimma som består

jag varvar ner framför andra avenyn och förbereder mig mentalt för de utmaningar som komma skall.


Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Det finns en ung kvinna ute i vårt avlånga land som har en förmåga att sjunga fantastiska sånger som berör närhelst på dygnet som de spelas. Hennes nya låt är lika underbar som alla de föregående, lät du henne komma närmre Melissa Horn i all ära- hoppas och vill lysa upp höstmörkret med hennes röst live..

Ikväll gör jag ett nytt försök till att strukturera upp veckorna fram till lovet, gårdagen misslyckades. Jag mjukstartar med ett varmt bad och hoppas på att återkomma med glömda krafter snarast, det finns en del som måste göras och jag måste själv vara drivkraften i detta, komplicerat!

Måndagspuss.


Löven byter inte bara färg..

Det har stormat höstrusk ute hela helgen och gör det än. Sängen har varit vår bästa vän i helgen och förblir min ytterliggare en tid, om jag känner mig själv rätt. A kom ungefär 5 timmar tidigare i fredags, trots det så har helgen gått lika fort, konstigt att det är så.

Vi har varit på barndop för Moa. Avverkat ett par filmer. Ätit upp oss några kilon och myst som aldrig förr. Möbler har monterats isär och inredning har köpts, det här kommer att bli perfekt, more to come..

Ikväll äter jag goda mackor, inväntar måndagen med min trogna söndagsångest och försöker strukturera upp hur jag ska överleva kommande veckor.


Melissa Horn i all äraSen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är


Ikväll sätter hon ord på mina känslor, adjöl!


RSS 2.0