Mitt i allt så ska man räcka till..

Socionom. Lärare. Ambulanssjukvårdare. Specialistsjuksöterska. Psykiatrisk vårdare. Vem är jag?
Om ganska så exakt en månad så ska ansökningarna vara inskickade, om en månad ska jag veta vad jag vill, och vad jag fortfarande kan trivas att jobba med om 30 år- hur i h-lvete är det möjligt? Idag vet jag inte ens vad jag vill göra imorgon, hur ska jag kunna veta vad jag vill med hela mitt liv när jag inte ens är 20 år gammal.

Jag har alltid fått höra att sista terminen är så slapp, att det finns mycket tid att tänka och överväga. Vad har de levt i för värld? Böckerna samlas på hög, mitt i allt detta ska jag överväga vad jag vill med mitt liv och samtidigt hinna leva. Jag har aldrig haft svårt för att ha många bollar i luften men just nu känns det som att jag lever två liv och det är väl ingen människa som klarar.

Som plåster på såren så har jag haft en fantastisk helg. Soffmys, god mat, alldeles för mycket godis, biomys och som grädden på moset så har jag haft min andra halva, hand i hand. Ikväll är jag ensam igen. Försöker springa ifatt lite tid. Lyssnar på skvaller och är glad att det inte var jag som dansade med flaskorna i helgen, det hade varit för mycket.


Avtryck
Postat av: Linda

Vet du vad gumman? Jag läser till socionom men har ingen aning om ifall det är exakt vad jag vill med mitt liv. Men jag att vilken väg man än väljer så finns det hållplatser där man kan stanna och fundera lite :) Jag tror på ödet. Vad man än väljer så landar man alltid på något bra ställe. (Fast jag måste erkänna att socionomprogrammet är jäkligt luddigt emellanåt, hehe.) Well. Vad har vi för vecka nu? 14 var det va? :)

2010-03-18 @ 19:41:44
URL: http://kameralins.blogg.se/
Postat av: Ida

Det känns som att man aldrig någonsin kommer att veta svaret på den frågan, i alla fall inte jag. jag vet fortfarande inte och frågar mig ständigt...

2010-03-21 @ 22:49:28
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/
Postat av: stormkyss

förstår precis dina tankar, känner samma sak jag också.

2010-03-22 @ 12:38:14
URL: http://stormkyss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Du kommer tillbaka?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0