Du är ett glashus och jag är en sten

Ibland skräms jag över hur liten världen egentligen är, det känns som att varje steg är ett intrång på någons privatliv. Jag har ofta sagt att Osby är litet, vet man inte själv vad man har gjort så vet någon annan det, så är det fortfarande men när spöken från förr, dessutom halvvägs upp till norrland gör sig påmind bland mina skogar, då känns det nästan skrämmande.

Måndag, ny vecka, dålig start och en oviss fortsättning. Jag önskar att jag gick en yrkesutbildning nu, att få göra något som känns rätt och som är givande. Nu känns det mest som att jag står och stampar i samma grop dag efter dag, det känns helt ovärt och ogivande. En bitande känsla som förhoppningsvis upphör, snart.

Dagens känsla; wake me up, when september ends


Something is missing

Motorväg. Alkohol och dans. Lek och telefonsamtal.
Thaimat. Promenad. Mysfaktor. Tacos. Marängsvisch. Film. Taxi.
Filmmys. Baconröra. Motorväg och hejdåpussar.


Nu blir det sen kvällsmat innan jag myser i sängen för att invänta en ny vecka, utan dig!

 

 


Stjärnorna lyser starkare på din del av himlen

Jag har kommit in i någon dålig uppdatera-varannan-dag vana och jag hoppas att den snarast är borta med vinden och det tillsammans med övrigt återgår till det normala.
Igår fick jag ett samtal från varmare breddgrader såäven idag, fantastiska Evelina ringde för att skänka några grader värme men dock utan resultat. Istället planerade vi hennes hemkomstkväll på fredag som skulle kunna sluta med ett krogbesök, än är inget spikat men det kan finnas saker att se fram emot.Idag har jag besökt en hudspecialist i Växjö så nu ska jag äta medicin i upp till 3 månader, så jag hoppas för allt i världen att jag slipper se den där skiten mer sen.
More to come..

Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk

Igårkväll kapitulerade datorn men idag är den kapabel till att fungera igen, såfort alla bilder ligger på CD-skivor så blir den inskickad till farbror doktorn och återfår förhoppningsvis ett normalt liv utan en massa spratt.

Helgen har varit mysig men snabbt förbi, A är på hemmaplan och jag sitter återigen i skolbänken, för tillfället mot min vilja men jag vet att det är ett måste för att ta steg i rätt riktning. Dagarna går på rutin och jag är inte bekväm med alla måsten som ska göras, next to come ett arbete som ska lämnas in på fredag om konflikten mellan EU & turkiet och en redovisning i filosofi. Har inte riktigt förstått hur vi år efter år har lyckats få ett fullspäckat schema trots att vi ska läsa precis lika många timmar som de andra, som haft lektionsfria eftermiddagar eller förmiddagar tidigare år.

Ikväll har jag hört att det ska vara en sevärd film på TV så innan mörkret faller bäddar jag ner mig framför sängen och inväntar nya krafter för morgondagen!

It's friday I'min looove..

filosofi. marknad x2. samhällskunskap c. pippi långstrum på rymmen & soffmys. våfflor. havrekakor. matilda & amela.

Utan människan i bakgrunden vet jag inte vad jag skulle ta mig till, jag har aldrig längtat mer än idag. Om någon timme är han här så min fredagskväll blir mysig.
Det må vara få ord men fullt betydande! up and down..

Pollenchock och stjärnfall

Ömmande hudutslag på hakan, en verkande rygg och en-gång-i-månaden-verk är på oinbjuden ingång.
Bror med sambo och barn är på ingång, innan dess känns det inte okey att lägga sig i sängen.
Imorgon är det fredag, jag behöver det. På kvällen kommer min andra halva och det är mer än efterlängtat, som jag saknar den människan.
Den tappad glöd som också behöver hitta tillbaka, jag vill nå ut med något, men jag vet inte riktigt vad, håll ut!

Hoppas ni har det bra där ute, jag hoppas snart på vanliga rutiner bland mina ord.
Puss så länge!

All min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge

Kan inte tänka klart och orden kommer inte rätt. Onsdag är en ledig dag men jag har trotsat mig själv och cyklat till skolan, jag hoppas att det inte blir någon vana. Det känns skönt att ha klarat ut en början, nu ska en projektplan skrivat och sen är det gasen i botten för att jaga ett bra resultat.

Ikväll har jag ägnat några timmar åt kära vänner, snart lägger jag mig i sängen och hoppas på att tv;n sänder något bra.
Kreativiteten är noll och därför tog det stopp med min design, more to come. Önskar att jag landar snart, det har varit ner väldigt länge nu och jag behöver en liten kick för att komma vidare i alla projekt.

I'm back, soon! Puss så länge.


När solen slutar lysa

Många känslor men inte tillräckligt med ord för att uttrycka på ett sätt som är möjligt att förstå, därför har tysta dagar passerat med rivande känsla. Spöken från förr har gjort mig påmind och dessutom gett mig en ny insikt.
Lugna dagar och djupa samtal med en old best friend. Vi kan skratta åt livet och minnas det som varit.

Skolan har dragit igång på allvar och vuxenlivet är närmare än vad jag vågar tro. Tider förändras och såäven människor, tyvärr har senare förändringar varit negativa. Leka viktig-petter kommer aldrig att vara något för mig men heller inte något jag accepterar bland folk som är mig närma, ingen är viktigare än någon annan.

Storstädning, födelsedagsmiddag för en mamma som blivit ett år äldre. Resterande tid innan John Blund spenderas i sängen. Dessutom finns det tankar som måste ränsas och beslut som måste tas.

Foto från Tobbes födelsedagsfest

Vi hade en solig dag, en varm kväll. Bland flaskor, människor och musik hade vi det väldigt trevligt. Det hann aldrig bli riktigt kallt, men trots det så var det skönt att sitta i en varm badtunna med en kyld dricka. Idag, tillbaka till verkligheten. Skolan är igång, två dagar då vi välkomnar våra nykomlingar och därefter är det fullt ös, precis som alla andra år har jag fått dåligt schema och för tredje gången på tre år har vi ny mentor igen.

Nu, mat, samtal med en saknad själ och därefter mys framför tv:n.
I'm off the road, så tills vidare hörs vi när vi hörs!

Järnspöken

Jag vill inte undan kläderna från golven och lägga de i resväskan, jag vill inte behöva tänka framåt och jag vill inte veta vad som väntar utanför dörren. Ett sommarlov som till en början känns väldigt långt känns i slutändan inte som mer än någon vecka. Efter mer än fyra veckor, sammansvetsade, tillsammans dagligen, hand i hand och nätterna långa som kommer det kännas väldigt jobbigt när jag sätter mig på tåget tillbaka till Skåne.
Imorgon börjar skolan, då är det tillbaka till verkligheten. Plötsligt ska jag sova ensam hela veckorna och även vissa helger, nu kommer vi bara träffas vissa helger och på mina lov, plötsligt är vi tillbaka där vi började och har ett år till framför oss av eviga tågresor, längtan och saknad. Visst finns det fördelar till en början, men efter två år ser jag inget annat än nackdelar. Jag har aldrig längtat efter något så mycket som jag längtar efter vår student, då lämnar jag mitt childhood bakom mig och vidgar mina vyer, med dig.

Tankespridd och känslosam, texten är förmodligen osammanhangande.
Jag återkommer när jag har båda fötterna på marken igen!

När du vunnit, kom ihåg mig då

Lata dagar i solen, med bad, barnpassning och båt. Vi har grillat och firat födelsedagar, vaknat till underbara vyer utöver Vänern och dessuto lagt oss till detsamma. Druckit god dricka, badat badtunna och stött på nya själar och gamla bekanta. Vissa människor lever upp till mottot: när alkoholen åker in så flyger vettet ut, synd för er. Vi lät Winnerbäck ta över i någon timme, där satt vi hand i hand och sjöng vartenda ord rätt tillsammans- jag har minsann aldrig varit varken lyckligare eller säkrare.

Brainstorm och känslor jag inte riktigt själv kan reda ut, idag rinner tårar för minsta felaktiga ord. Det är jobbigt och jag vet att det fortsättar.. Tills dess att känslorna är stabila och orden kan komma rätt så förblir jag svävande..


Fotomaraton Grekland


Vi ses igen, det har vi redan bestämt!


A är på jobb och ensamheten som följer mig börjar på något sätt äta upp mig, jag liksom dör lite varje morgon när han lämnar sängen. Vädret är tråkigt och det finns inte alltför många kända själar vilket snabbt gör det ännu lite svårare. En kurrande mage och en bristande kunskap. Ikväll styr vi kosan mot revet och spenderar natten där så imorgon få jag gå upp i ottan när A kör till jobbet klockan 6, annars kommer jag inte in till stan. Pusssålänge

RSS 2.0