Hundra kilo myskväll

Idag har jag nästan agerat som man förväntar sig att män ska göra, jag har flyttat garderober, jag har lagat persienner, jag har flyttat runder diverse möbler och som gräden på moset så blev det föbannat bra. Så nu skiner Albins rum som det aldrig gjort och dagens ljus fick även tränga in eftersom att man nu kan dra upp persiennerna. Efter denna hårda kamp med dammråttoar osv. så gick jag ut runt lidan med Enzo i minst en timme så när jag kom hem fick jag ett välförtjänt bad :)


Ikväll blir det mys i bästa form, taco, lite gottis, bra tv & på detta film.
Förresten så måste jag påpeka igen, jag har världens bästa pojkvän, idag när han kom hem från körskolan så hade han köpt en presen till mig, en söt liten me.to.you-nalle med budskapet " i love you " :)
Ha en bra fredagkväll, pussgurkor


Hemlighetsfull

Jag hade planerat stordåd i form av en överraskning, jag fick inte riktigt den tid jag trodde så vi får se om jag hinner när dörren stängs igen.
Nu ska jag iaf ställa ner disken, på återseende

I see you'r true colors

You with the sad eyes
Don't be discouraged
Though I realise
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness there inside you
Make you feel so small

Det finns ofta något att älska,
oavsett vilken sida!
Godkväll


She's lost control

Jag älskar dagar då tiden går av sig själv när man egentligen inte orkar göra någonting och idag har varit just en sån dag. Jag & Enzo låg och mös till matdags 09.00 (läs: han är precis som en bebis) och därefter slappade vi oss igenom timmarna till dess att A kom hem, dessutom så hann jag bli en hejare på guitar hero :)

Efter lite mat, en promenad i småstan som folk här säger (läs: bor jag i en håla då?) och en runda i biltvätten så sitter gittaren nu klistrad i A's armar och jag kom på att Enzo nog behöver ut på gräsmattan en runda, så..
På återseende

Äääntligen

är det överstökat, det jag har fasat över sedan den dag jag fick det i min hand så ni kan ju gissa om jag är lite glad? :)
Dessutom så är det låånghelg nu eftersom att jag har en väldigt snäll lärare vid namn C'G som sa att jag inte behövde komma på tyskan om jag inte ville, happy fat kid om jag säger så.

Så nu ska jag fixa lite mat för tiden har en tendens till att gå snabbt när jag väl börjar med något och tåget går trots allt om två timmar. Puss

By the river of dreams

Ordfattig dag men snart är den slut, hade jag hoppats på.
Dessvärre så har den i sjävla verket knappt börjat för jag har minst 100 saker kvar att göra innan jag ska lägga mig, till det tillhör att det är prinson break från 10-11 då jag inte rör ett finger och imorgon är det prov på renässansens litteraturhistora, wisch me good luck.

det får bära eller brista


Don't you just love goodbyes?

Det vi trodde skulle bli en filmkväll blev bättre än så, bara våra ord & tankar satte färg på tillvaron vilket resulterade i en perfekt lördagkväll, jag tillochmed njöt när jag cyklade hem i nattens kyla. På tal om natten så blev klockan alldeles för mycket innan jag plockade ihop datorn inatt så när Enzo stod och skällde på hårfönen imorse för att han inte vågade gå in i rummet när han såg den så trodde jag att jag skulle dö, men jag är fortfarande livs levande.

Dessutom så har jag så mycket jag vill få ur mig att jag inte kan formulera det rätt, därför säger jag med dessa ord.
Hoppas ni haft en trevlig helg.


090123Folk säger att man ska bjuda på sig, många gör det genom cam men det var ingenting för mig.
Lite mat & sen lördagsmys hos Angelica, toppen!

sweet friday or maybe saturday?

Klockan är över tolv och för ganska så exakt tolv timmare sedan så hade jag min första psykologi A lektion som jag ansåg väldigt intressant och det medför att jag också tror den blir väldigt givande, jag älskar djupa ämnen för det är sådan jag är- egentligen.

I vilket fall så har det varit en bra fredag, en väldigt bra fredag. Camilla kom vid 8-tiden och som alltid när vi träffas är det djupa samtal om livet, humorrelaterade konversationer och allt som en fredag i nykterhetens tecken ska innefatta. Det sorliga är dock att vi är få som förstått att man kan ha roligt en fredag (inkl. en lördag) utan att vara as kalas, synd för er men bra för oss.

Klockan rusar iväg men jag har alldeles för intressanta konversationer på msn för att avsluta nu, vi får se vad klockan blir men jag ser fram emot morgondagen som ska spenderas med en saknad & mer än älskad vän.
godkväll

Vi som vill men inte kan

En vän i kris fick mig att prioritera dagens planer annorlunda än tänkt, vilket innebar att jag inte har hunnit plugga i den mån jag skulle behövt och detta leder naturligtvis till att jag får försöka plugga lite mer en annan dag även om jag vet med mig själv att jag är dålig på det.

När dagens engelskalektion började så fick jag något mer en chock då vi istället för våra vanliga samtal plötsligt skulle slås ihop med en annan grupp och under eftermiddagen komplitera en redovisning om hela boken med särskilda krav som sedan skulle reodvisas muntligt för hela klassen, vilket jag naturligtvis hatar, så min eftermiddag kändes mer eller mindre halvkass.

Kvällen har spenderats ute i det kyliga vädret, en lång promenad med finaste Caisa med delade tankar om livet, djupa samtal som ibland behövs och som dessutom kan vara väldigt mysiga och givande om man gör det med rätt person och just Caisa är precis en sådan person.

Jag har precis avnjutit ett långt varmt bad, strax blir det mat och därefter ska jag mysa ner mig i sängen framför tv:n.
Puss

Dagens

Dagens humör: Småtjurig
Dagens mående: Halvkasst
Dagens borde: Plugga svenska
Dagens frisyr: Toffs
Dagens klädsel: Blå jeans, blommigt linne & brun kofta
Dagens planer: Tv & sova
Dagens materiella vill ha: Kläder 
Dagens längtan: Till nästa tisdag/onsdag
Dagens fundering: Varför allt är komplicerat?
Dagens beroende: Obo'y
Dagens tråkigaste: Engelska
Dagens roligaste: Absolut ingenting
Dagens middag: Pommes
Dagens låt: Kent - Love Undone

Jag tror att denna listan beskriver min dag bättre än jag kunnat med egna ord,
ingen Ronja-dag alls idag!


big love


mina hjärtan ♥

Älska dina problem

Du kanske kan, men inte jag, dessutom så är det förmodligen ingenting man bara lär sig sådär.
Istället får man lära sig att hantera dem, det är jag nog inte heller så duktig på, men man kan alltid bli bättre.

Vad dagen borde ha bestått av var förutspått, dessvärre så gjorde den inte det så istället måste kvällen bestå av det, men först ska jag duscha. Och klockan 10 är det PB.
Igår flöt det, idag är det segt i fingrarna, adjö!


Det är lätt att bli blödig & nostalgisk fast man bara bytt miljö

Skidresan startade med plusgrader och regn men allt eftersom så blev vädret bättre, graderna sjönk och luften var friskare än jag minns den sedan sist. Backarna var i slutet något isiga på toppen och vindarna mer än kyliga, men en återhämtning i toppstugan så går allting. I början av veckan gjorde vi tom en tur till högfjället (läs; på skidor) och efter all möda så insåg vi att det inte var värt det när vi upptäckte att det inte hade särskilt mycket att erbjuda.
Isgata utanför stugan, rumpåkning i pink park, skratt åt vurpor i liften, arga grannar och en förträfflig fjällresa, med detta säger jag adjö till årets resa och tack till de som var med, så ses vi nästa år igen! :)

Med dessa ord säger jag åter hej till er i bloggvärlden och hoppas på att ni ha rhaft en lika bra vecka som jag har haft. Imorgon är det tillbaka till verkligheten och skolan går igång på allvar. Är inte särskilt motiverad till det men samtidigt så är det bara till att stå ut för att sedan nå högre höjder. Dessutom så går förhoppningsvis veckorna till lovet snabbt och som det ser ut nu så bllir vår temavecka V.5 allt annat än fullspäckad, men mycket kan hända och än ropar jag inte hej.

Det finns mycket att säga, men inget att komma hem till.
Gå i frid

Underbara vinterland

Nu har klockan precis passerat fyra och såfort bilen är packad så ska vi styra vår kos mot allt annat än sydligare breddgrader. På vägen gör vi ett stopp för att hämta upp babyboy, så det blir inte bara en veckas skidåkning utan också en veckas mys med massa pussar :)
Sedan sist har jag uppehållt mig med allt annat utom sömn så när jag väl sätter mig till rätta i bilen så kommer jag förmodligen att somna bums och det ska bli mer än skönt vill jag lova.

Uppdaterar mest för att ge er en sista hälsning innan jag åker iväg, så.. ha det så bra allesammans så hörs vi om en vecka när jag kommer tillbaka.
Puss så länge


mitt vinterland genom en gammal mobilkamera

Det finns drömmar att bygga

När mamma kom upp och tjoade vid nio gjorde jag ett gott försök att gnugga sömnen ur ögonen efter ett fåtal timmars sömn pga. olika anledningar. I vilket fall så kom jag upp och vi kom in till stan, efter förvånansvärt många timmar så hade vi uträttat de ärenden vi skulle göra och körde tillbaka hem igen. Väl hemma var det redan eftermiddag och jag satte mig för att pyssla med min hemlighet till A, som han ska få imorgon- jag blev klar efter många om och men och dessutom en tur till pap's jobb för att hämta tippex (stavning?).

Efter kvällsmat så hade klockan passerat nio, jag ringde upp C vi möttes upp och tog en promenad tillsammans med vovvarna, Enzo & Nisse :) efter mycket prat och en lång promenad så begav jag mig hemåt, nu är jag just uppstigen ur ett långt varmt bad med ansiktsmask & hårinpackning.

Trots nattens dåliga sömn så ska jag göra ett försök att hålla mig vaken till dess att vi åker, för att kunna sova i bilen på väg upp. Så nu blir det lite gott i hopp om att hitta något sevärt på tv;n.
Idag blev jag ytligare än vanligt och nästan lite långtråkig med att bara skriva vad jag gjort i detalj, jag är kryptisk och brukar absolut aldrig skriva såhär, men ibland får man faktiskt göra saker som inte hör en till.
Godkväll!


Hektisk fredag

Jag har aldrig tidigare varit så energisk, uppspelt & barnslig i skolan som jag var idag.
Alla skratt gav mig magont och som grädden på moset så var dessa skrattanfall endast av en anledning, att jag ville att dagen skulle ta slut, jag intalade mig själv att det gick snabbare om jag skrattade- så var dessvärre inte fallet.

Idag gratulerar jag min fina pojkvän som fyller hela 19 år, det är inte illa.
Däremot så är mitt läge illa för tillfället, huvudvärk, otålig och allmänt trött på saker och ting.
Tur att jag har en vecka av snö att se fram emot såvida inte plusgraderna håller i sig.
På återseende!


ordlös torsdag

Det finns få ord att förstå och för få ord för att beskriva,
oavsett vilket så gör vi det tillsammans!


Den sjunde januari

En utsökt frukost för två på sängen, en promenad i vinterkylans solsken, en massa mys och ca 3 timmar senare (pga tågförseningar, som vanligt) så är jag tillbaka i Skåneland.

Jag har aldrig sett Enzo med sådan glädje som idag när jag klev innanför dörren, han har inte lämnat min sida sedan dess jag kom hem. Såfort han inte är i knäet så piper han och när jag satt vid matbordet så hoppade han upp i mitt knä på stolen, han har aldrig hoppat upp på en stol förut, han brukar föredra soffan. Kan man känna sig mer uppskattad? ;)

Nåväl, imorgon är det skola och nu känner jag för att lägga mig i sängen med något gott.
Kan gissa på att Enzo ska mysa till dess att han ska sova med, så jag kan inte gnälla på att inte bli pussad.
Godkväll


Att dö eller att leva för

Det bjöds på god mat, en vacker vy och lite ovetande besök, det blev en bra kväll och jag gillar känslan där ute vid vattnet, även om jag föredrar det som bäst på sommarn med varma soldagar.

Vi vaknade upp vid sju-tiden, strax därefter började solen gå upp och då tog A en promenad i morgonkylan medan jag låg kvar i soffan en stund till. Klockan hade inte passerat tolv när vi klev innanför dörren på Solhagsvägen igen, då hade vi hunnit med en lekstund hos Alfred & Julia också, det kändes konstigt.
Så för att kurrera oss lite gick vi över för att hyra två filmer, en till ikväll och en som vi redan kikat på- The heartbreak kid. Jag har sett den förrut men skrattade lika gott idag :)

Ikväll ska vi laga taco, äta lite gott och mysa framför en film, imorgon far jag hem till Skåneland och på torsdag är det åter igen skola som gäller. Däremot har jag lite lyx som åker till sälen på Söndag :)
Adjö

Det är ett stort liv

A åkte till Lundsbrunn vid lunch-tiden för att jobba med sitt projektarbete så jag tog mig friheten till en lååångpromenad i vintersolens kyla, fixade hem cyklarna och träffade även Becca.
Vi krängde maränhsvisch (stavning?) på ett sätt som verkligen bara tjejer kan och tog sedan en promenad.

Så nu hade jag tänkt invänta A i förhoppning om att vi skulle fixa mat och äta tillsammans (eftersom att vi inte gjort något tillsammans idag) men nej, det var över mina förväntningar, trodde jag. Istället ska vi åka till Skövde för att se på bio Australia tillsammans med Dedde och Becca.
A & D är nog här när som helst, synd att jag inte har ätit någon mat ännu då, men det är inte lätt att planera när folk planerar utan att räkna med alla.

Puss


090103

Efter mat från donken, som förövrigt var helt fel eftersom att såserna vart fel & plusmeny saknades så sansade vi oss (iaf jag) efter ett utbrott och for hem till Kalle, drack öl & spelade guitar hero.


Jag har utan tvekan världens bästa pojkvän
och jag älskar honom så fruktansvärt mycket!
<3

Förresten så vill jag mer än gärna använda det nya numret i min telefonbok innan det är försent,
men det känns knappast som att det kommer något klockrent tillfälle.
Nu ska jag iaf göra varm choklad och hoppas på att min hals blir lite bättre och på att kanske Albin eller Becca vaknar?

Rock your heart out

Gårdagen utvecklades till en av de sämre dagarna i mitt liv, jag fick sån ångest, grät om vart annat nästan hela dagen och när kvällen började lida mot sitt slut så visste jag inte vart jag skulle ta vägen så det var en hilma tur att Becca kom förbi en stund och näst intill räddade mig.

För att inte känna samma känsla idag så började jag dagen (när jag väl vaknat) med att gå ut en lång promenad i den härliga vintersolen tillsammans med Becca, kikade inom lite affärer och satte oss på ett fik och snackade skit, mysigt och välbehövt.

Vad resterande tid av dagen har att erbjuda återstår att se,
men nu ska jag städa, såfort A kommer ur sängen.
Adjö

2oo9

Så var 2oo8 passerat och vi välkomnade 2oo9 med kärlek vid tolvslaget på torget, jag har verkligen fallit för det där med en puss på klockrigningen under raketerna, det är så mycket :)
Nåväl, efter en utsökt middag i Källby, en rolig fest i Filsbäck och raketer på torget så begav vi oss hem till Kalle sen var kvällen slut, somnade först vid ju imorses så jag känner mig som en levande zombie.

Albin har somnat igen , jag småkikar på Ivanhoe för jag orkar inte resa mig upp och byta kanal,
har även starka funderingar på att ta på mig lite kläder och ta med mig Albin på en promenad, frisk luft är nog vad vi båda behöver, men jag tror inte att jag orkar! ;(

Gott nytt år, jag önskar er all lycka :)

RSS 2.0